Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Si për të mësuar anglisht

Si të mësojnë Njohuri angleze të paktën një gjuhë moderne të huaj është e nevojshme për shumicën e profesioneveNjohuri .. paktën
një gjuhë moderne të huaj është e nevojshme për punë më me një njohuri të mirë të gjuhëve të huaja kanë një shans më të mirë për të gjetur një punë në një pozitë më të lartë dhe paga më të mirë, megjithatë, shumë njerëz, pavarësisht nga disa viteve të mësuar gjuhën, nuk në gjendje të dilte së bashku një dënim siç duhet, në mënyrë që ata janë të sakta dhe të kuptueshme për të huajt. më e dëshirueshme dhe më të përdorur gjerësisht gjuhë është gjuha angleze. Si, atëherë, për të mësuar anglisht?
mësuarit anglisht është mirë për të filluar herët në shkollë Pra, nëse ju të dërgoni fëmijën tuaj për të kopsht, në të cilin një pjesë e kursit është kryer në atë gjuhë, ju do të jetë i sigurt se fëmija juaj është në të ardhmen do të ketë më pak probleme në duart e një gjuhë të huaj mund të dërgojnë fëmijët e tyre në klasa private -. e rëndësishme, megjithatë, se këto aktivitete janë kryer në një argëtim, sepse atëherë fëmija juaj do të ketë më - ..
gjuha angleze është përputhshmëria më e rëndësishme Për të duhet të formulojë mendimet tuaja në fjalinë e stilit të duhur, ju duhet të dini fjalorin e duhur pse çdo ditë për të mësuar fjalë të reja dhe për të përsëritur ato tashmë të njohur me. . Në mënyrë më të mirë të kujtuar ata, weaves fjalët kyçe në fjali. Kjo do tju japë dy aftësi. mësojnë se si duhet vendosur dënimin, dhe mos harroni fjalor të ri. Ju gjithashtu mund të kërkojë fëmijën individuale me fjalë, ose pyesni dikë që ju pëlqen më të mirë odpytywał të dhënave.
fraza apo fjalë mund të shkruhet në formën e flashcards.
Ju gjithashtu mund të ul receptorin e telefonit në dhomë tape bordet e tyre që janë vendosur në një pjesë të shkruar fraza të reja, fraza apo fjali të tëra.
Shumica prej nesh të mësojnë gjuhën më të mirë të huaj osłuchując me të. Pra, ju duhet të merrni Audiobooks, regjistrimet e veçanta të arsimit në mënyrë të shpejt të të kujtuar konventën për të krijuar fjali dhe të mësojnë frazat themelore. Ju do të dini se si të shprehem fjalë.
shumë i dobishëm për mësimin e anglishtes është në kontakt të drejtpërdrejtë me të huajt . Është i vlefshëm për të mbajtur korrespondencë nëpërmjet internetit ose mail. Ju gjithashtu mund të takuar njerëz të rinj nga jashtë vendit në sajë të portaleve shumë web dhe zbatimin e një bisedë të drejtpërdrejtë nëpërmjet Webcam.
Nëse ju jeni një student, ju duhet gjithashtu të ketë mundësi të ndodh Erasmus. Kjo do të ju jap një mundësi të shkëlqyer jo vetëm për të shqyrtuar tokave të reja dhe kulturave të reja, por edhe në thellësi të lexuar gjuhën angleze, të parathënë nga shumica e njerëzve.
Mos harroni se nëse ju vendosni të mësuar gjuhë për një vit ose më shumë, shumë shpejt mund të harrojmë madje edhe fjalët themelore dhe frazat. Kur të keni mbaruar arsimimin tuaj, përdorimi i tutoring private, korrespondencë, etj. Kjo do të ju mbajë me gjuhën.
> DHUNA midis fëmijëve në shkollë
> Si fitilin |? Arsimi
> Si për të luftuar stresin
> Si për të kontrolluar zemërimin tuaj
> pyetje retorike
> Cili është lakim
> ankth dhe frikë vetëhipnozë
> frëngjisht frazat kryesore
> ... Çfarë është një bllok të dhjetë?
> Si për të mësuar shpejt
> Si për të prodhuar shi acid |? Arsimi
> Studimet në Britani të Madhe ju duhet për të përmbushur kërkesat e gjuhës
> .. Si të lexohet shpejt
> Cila është gjeografia e kroate | Arsimi?
> që të kthehet një grua
> PËRZGJEDHJA PUNONJËSIT, njerëzit e trashë janë dembel?
> Si për të ruajtur informacione
> Si të visheni në fund të vitit shkollor
> Si për të mësuar një këngë
> i pushimit vjetor