Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Si për të inkurajuar fëmijën tuaj për të lexuar libra

Si për të inkurajuar fëmijën tuaj për të lexuar librat e leximit është aktivitet shumë të këndshme dhe kjo është gjithashtu një nga ato hobi që nuk janë vetëm argëtim por edhe të ndihmojë për të zgjeruar njohuritë tuajaLeximi
është një aktivitet shumë të këndshme dhe kjo është gjithashtu një nga ato hobi që nuk janë vetëm argëtim por edhe të ndihmojë për të zgjeruar njohuritë tuaja fat të keq, për shkak të kompjuterëve, televizive dhe video games, më pak fëmijë janë gati për të lexuar.. Kjo është një tendencë alarmante, sepse leximi nuk është vetëm një hobi, ajo gjithashtu mund të ndihmojnë fëmijët të bëjë mirë në shkollë, dashurinë e leximit do të thotë më shumë mundësi për të mësuar gjëra të reja dhe për të marrë informacion të ri që do të ndihmojë ato jo vetëm në shkolla por edhe në aspekte të tjera të jetës tuaj . përgjegjësi për të inkurajuar fëmijët që të lexojnë me eshtrat e të rriturit. Prandaj, ju duhet të inkurajojë ata për të lexuar më. Por ka prindër, mësues dhe të afërmit që nuk e dinë se si të vënë fëmijët në botën e leximit. Disa njerëz besojnë se thjesht dorëzimin e një fëmijë një libër mjaftueshme. asgjë nuk mund të jetë më larg së vërtetës. Këtu janë disa këshilla që do tju ndihmojë të bindë fëmijën tuaj për të lexuar. u
të jetë një rol model. / u Studim
tregon se prindërit që duan të lexojnë për fëmijët të cilët janë Gjithashtu konsiderojnë lexuar një hobi. Arsyeja është e thjeshtë, fëmijët do të imitojnë të rriturit, të cilat janë në pritje kontakt. Nëse ata shohin prindërit e tyre i zhytur thellë në atë që ata lexojnë, ata e dinë se leximi është e bukur dhe do të përpiqet të imitojë ato. Kjo është ndoshta Mënyra më e mirë për të mundësuar fëmijëve për të lexuar. u
ndërtimin e një biblioteke në shtëpi. / u
ndërtuar një bibliotekë të vogël në shtëpi. mos jetë i madh. Edhe dollap është e mjaftueshme. Shumica e fëmijëve që rriten të jenë lexuesit pangopur që jetojnë në shtëpitë ku ata kanë qasje në një përzgjedhje të gjerë të librave dhe revistave. Kontrolloni raft ka një zgjidhje të madhe të librave. lloje riorganizimi për fëmijët për të marrë një mostër e llojeve të ndryshme të prozës. u
Bëni leximi ishte fun. / u leximi
duhet të shihet si argëtim sesa një punë e përditshme. Dërgo jepte një kënaqësi për të lexuar për fëmijët, duke e bërë deri lojëra në lidhje me leximin. natë b lexuar mënyra të mëdha, butësisht shtyjnë fëmijën tuaj në libra. Bëni një natë të lexuar një ngjarje të madhe, duke u përgatitur për preferuar i fëmijës suaj ofron snacks dhe çokollatë të ngrohtë, dhe të gjithë do të lexoni librin që ju zgjidhni një fëmijë. Ju mund të lexoni libra me fëmijën tuaj, ose madje edhe të përpiqen për të luajtur në historinë se interesat e tyre. Një tjetër mënyrë për natën duke lexuar një përzgjedhje të librave për veten tuaj dhe lejoni fëmija juaj të zgjidhni librin që doni të lexuar . Pastaj, në qoftë se ju ndiheni si ju mund të bëni fëmija juaj një quiz pak për të testuar kujtesën tuaj se si të lexuar, lexuar.
> Ku për të blerë libra të lirë
> Si për të përmirësuar përqendrimin nga drita qirinjsh
> Si për të shënuar tezën
> Si për të inkurajuar fëmijën tuaj për të mësuar
> Free software për mësimin e anglishtes për fëmijë
> Si është pambuk korrur |? Arsimi
> Si për të mësuar anglisht
> emocionet dhe sjelljet
> PËRZGJEDHJA PUNONJËSIT, njerëzit e trashë janë dembel?
> VLERAT E NJERIUT
> Si për të shmangur gabimet në gjuhën
> Si të mashtrojnë ushqim për canaries
> miqtë më të mirë Përgjithmonë mendimet e mençur për miqësi
> Si të visheni fëmijën tuaj në të kuq
> . Si për të lexuar shënimet
> Si për të qetësuar para provimit
> Si të shkruani shënime
> Parimet e shkrimit ese
> nervoz para provimit dhe frika e testeve Si të shpëtoj e emocion Si për të kapërcyer?
> të vendos me SITA Sistemit të mësuarit