Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Si për të motivuar studentët tuaj

Si për të motivuar nxënësit tuaj Motivimi i nxënësve është një sfidë që çdo mësues duhet të qëndrojë. Studentët
Motivimi është një sfidë që çdo mësues duhet të përballet në klasë përbëhet nga një numër i studentëve me interesa të ndryshme, aftësive dhe kushtet sociale të secilit prej tyre ka stilin e vet e të mësuarit dhe historinë e saj, vendos se çka dhe si. ata mund të arrihet. Siç kemi mësuar se brenda 45 minutash për të përmbushur çdo nxënës? Çfarë duhet të bëni në shkencë është po aq efektive sa e mundur? Ka disa mënyra. Lexo artikullin më poshtë, dhe ju do të takohen disa prej tyre.
pritjet.
Për çdo mësim, mësuesi duhet të zhvillojë qëllime të arritshme në mënyrë që studentët mund të vlerësojë përparimin e tyre. presin studentët të cilët kualifikohen, dhe sigurisht ata e bëjnë. Studimet kanë treguar se kur mësuesit kërkojnë studentët shumë, të arrijë nota të mira. . asnjë sukses
motivon studentët në veprim duke provuar atyre se ata mund të lidhen me mësim një sukses mësues mund të ndryshojnë komandat në varësi të nivelit të studentëve puna e nxënësve mund të modifikohet në disa mënyra:.. detyra të shkurtër, kohë shtesë për tiu përgjigjur detyrave për të përgatitur vetëm Jeta në
studentët në shtëpi rëndësi
tregojnë se mësojnë atyre diçka të dobishme për ta në jetën e vërtetë ... Kjo është një nga teknikat më efektive motivues, sidomos për studentët më të vjetër që duan të dinë qëllimin dhe rëndësinë e punës së tyre. Inkurajoni nxënësit për të diskutuar materiale të reja, duke i lejuar ata që të ndajnë përvojat e tyre dhe të flasin hapur për vështirësitë që lidhen me të kuptuarit e çështjeve të përfshira. çështje
përfshira.
Kërkojuni nxënësve pyetje që nxisin ata për të diskutuar. Bëni si për të ndarë Lajme në temën tuaj. Së pari, për tu dhënë studentëve kohë të jetë në gjendje për të diskutuar çështjen mes vete, dhe pastaj të shpjegojë të gjitha interesat e tyre dhe korrigjuar ndonjë gabim.
ndryshme Përdor stile të mësuarit.
strategjive të ndryshme të përdorimit të mësimdhënies për të bërë mësim si diskutimet e lirë. klasë janë një formë të shkëlqyer e të mësuarit në grup. udhëzimet e drejtpërdrejtë të mësuesit të ju ndajë detyrat në mënyrë që studentët ishin në gjendje të pavarur kryejnë urdhra, si në klasë, dhe pas përfundimit të saj. Mos harroni se studentët ishin Visualizers dhe dëgjimit. Për këtë arsye, ne pasurimin mesazhin tuaj për të prezantimit të përgatitur ose të mjeteve mësimore. shpërblimet
dhe privilegjet.
mund të motivojë nxënësit për të mësuar shpërblime pune të dobishme dhe privilegje. Mësuesit në këtë drejtim, një gamë shumë të gjerë, të tilla si minutat shtesë pak në studio, çmime, rishikimeve, turne, thanks. Kjo formë e motivimit është veçanërisht e efektshme për studentët e rinj. puna
më të rëndësishme me student, megjithatë, të jetë të kuptuarit dhe të tregojnë se ai është i aftë dhe i urtë. Le të fitojë studentët tuaj besimin se ata mund të jenë të suksesshme. Mos harroni se motivimi më efektive është pozitiv.
> përqendrimit në aftësinë njohëse FËMIJËVE dhe zhvillimi kognitiv i fëmijëve
> SHPËRNDARJES i fëmijës
> Si për të përmirësuar përqendrimin nga drita qirinjsh
> Si te zgjidhni një Shkollën ?
> Si të visheni fëmijën tuaj për vjeshtë
> teoria e përgjithshme e relativitetit
> POZDRAVLJANJE mirësjelljes Rregullat e mirësjelljes në punë
> Plazhe të kuptuarit e trupit tuaj
> Si bëri karamele |? Arsimi
> gjuha Gjermane frazat themelore
> Best FËMIJËVE KURSIMEVE Normat e interesit për depozitat me afat për një lodër
> Si pajisjet e shkollës për një fëmijë
> .? Si të shkruani një vullnet
> Ku për të blerë libra të lirë
> COLOR bruz
> Përgatitja e fëmijëve për shkollë
> Si për të futur elemente të sistemit arsimor suedeze për të mësuar
> Si të përdorin teknika verbale në shkencë
> Si të merrni për të Plutoni |? Arsimi
> KRIMI DHE DËNIMI LEKTIRA