Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

I llojllojshëm

Kategoria Ndryshme përfshin përmbajtjen nga sferat e ndryshme të jetës. Këtu ju mund të gjeni këshilla për sport, para artit, ... Cilat janë përfitimet shëndetësore të ecje të shpejtë, terapi rekreative, komunikim dhe interesave të ndryshme.

---------------------------------------------------------

Çfarë duhet të bëni kur një makinë tërheq?

Çfarë duhet të bëni kur një makinë tërheq makinën Shkarko shumë rehati kufizuar, por është edhe e rrezikshme sepse shoferi lehtë mund të humbni kontrollin e automjetit. Makinë shkarko
shumë i kufizuar, por është edhe e rrezikshme sepse shoferi lehtë mund të humbni kontrollin kur vëreni një problem, shikoni për shkak dhe për të zgjidhur atë sa më shpejt të jetë e mundur të shkaktojë
Mund të jetë i plogët në pezullimin. - metalike-gome mëngë ose krahu pin -. Nëse një makinë tërheq sidomos kur përshpejtimin apo frenim forcën lëviz rrotën përpara ose prapa - në varësi tërheqje para timon dhe rear - dhe në këtë mënyrë zhvendosin boshtin gjithë ..
përgjegjës për shkarkimit mund të jetë goma për këtë provë, zëvendësojnë lewymi drejtë timon Nëse keni goma drejtuar, ju gjithashtu mund të bëjë një test - .. duke e bërë një segment të shkurtër të testit nuk do të ndikojë
Nëse pas zëvendësuar makinën filloi të tërheqë në anën tjetër, kjo nënkupton se gomat error . të shpëtoj e problemit, e vënë në gomë përsëri në para dhe prapa, ose të blejnë dy goma të reja dhe vënien e tyre në frontin e gomave të veshur unevenly janë të zakonshme të shkaktojë arsyeja shkarko
mund të jetë ndonjë defekt tjetër në gomën -.. kontrolluar për dëmtime në pjesën e jashtme, që ju shihni, por mund të jetë ngjitur brenda patch dhe është duke shkaktuar probleme .. Shkaku
mund të jenë të bllokuar pads frenave në një rrotë. Për të kontrolluar nëse ky është shkaku, kontrolloni temperaturën e dy rrotave para. Nëse kjo është e qartë më shumë nxehtë, është mbërthyer me të në pads. shkarko
gjithashtu mund të jetë për shkak të riparimit joprofesionale makina pas aksidentit. përplasje mund të ketë kontribuar në skewing aksin apo kendin e gabuar. riparimi është shumë e shtrenjtë. gjeometri
gjithashtu ka një shumë për të thënë. Shkoni në një seminar të specializuar në gjeometrinë e automjetit dhe kërkoni për të vendosur
konvergjencës mirë për të kontrolluar kënd timon dhe kendin timon, dhe për të përshtatur ato nëse është e nevojshme -. në qoftë se automjeti juaj mund të bëhet -. Nëse ne nuk mund të, ju mund të zëvendësojë bulonave për flutur drejtues me helikë i çuditshëm, i cili do tju lejojë të përshtateni angle drejtues. Kjo është bërë në shumicën e makina në struts pezullim, e cila është një klasike dhe popullore. riparimin
Mos prisni, sepse kjo vetëm do të rrisë shpenzimet.
> import DOGANORE BORXHI dhe tarifat e eksportit
> Çfarë duhet të blejnë avull pranga hekuri dhe pastrimi
> filma e fëmijëve më të mira s, filma për fëmijë, filmat më të mira për adoleshencë
> Kur e bëri filmin e parë, sa për të bërë filma, filma që morën Oskar pëlqeu
> Riparimi scratches në makinë
> Si ishte karnaval | Traditat?
> Filmat më të mirë evropiane, filma evropianë, filmat më të mira evropiane e të gjithë kohën kur denoncuat
> Si të merrni një skuter të re
> Si dhe pse makinë glinkować?
> Si të instaloj Photoshop
> hap arab MAGIC në fuqi e errët
> Si për të rivendosur iPhone
> Taylor përkufizim seri
> Si për të bërë brumë për pica - recetë pica
> Instalimi i varur këmbë dhe tualete (WC) - Këshilla dhe Procedura
> Si për të mësuar urdhërimet e tua qen themelore
> Mësoni artet marciale me fëmijën
> Si për të hapur një lock të ngrirë në një makinë
> Si për të bërë një dekoratë të kone lule
> Si për të mbrojtur veten kundër sektit