Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Shëndetësor

Këshilla rreth shëndetit si simptomat e alergjive, njohin, depresioni trajtimin e alkoolizmit, ilaçi më i mirë për migraines. Çdo gjë nga ushqimi të shëndetshëm për shëndetin insurence.

---------------------------------------------------------

Zhvillimin e alergjive ndaj poleneve

Ata që jetojnë në një vend ku nuk ka polen, ajo do të ketë alergji nga bari, por për të shfaqjes së alergjisë janë të nevojshme dhe kërkesat e tjeraMjedis është shumë i rëndësishëm për zhvillimin e alergjive. Ata që jetojnë në një vend ku nuk ka polen, ajo do të ketë alergji nga bari, por për të shfaqjes së alergjisë janë të nevojshme, dhe kushtet e tjera. Një prej tyre është muaji i lindjes për të cilat varet raportimin e alergjinë nga bari. Kështu, nëse një person është i ekspozuar ndaj substancave që shkaktojnë alergji në 3-6 muajt e parë të moshës, ka të ngjarë të jenë të ndjeshëm ndaj alergeneve, dhe kur të rritet, ose të fëmijërisë së hershme është një "periudhë të pambrojtur . Është kjo njohuri ka çuar në përpjekjet për parandalimin e alergjive, duke shmangur alergeneve gjatë muajve të parë të jetës. Përveç kësaj, ajo është më pak e mundshme që njerëzit kanë ekzemë, ethe hay ose një test pozitiv të lëkurës për alergjive, nëse ju keni vëllezërit më të vjetër apo të motrave. Pse? Duket se njerëzit me shumë vëllezër dhe motra në foshnjëri infeksioneve më shumë, duke krijuar antitrupat më shumë për bakteret dhe viruset. Kur pajisjet sistemin tonë imunitar duke krijuar shumë lloje të ngjashme të antitrupave si ato kundër mikrobeve, ajo gjithashtu mund të krijojnë antitrupa për të alergjive.
> Njerëzit Fat
> Në këmbë dhe humbje peshe, stërvitje për humbje peshe
> Kos 5 arsye pse ju duhet për të pirë
> rostiçeri.
> Kodi i Sjelljes në Facebook
> Rreziqet e pre-eklampsi
> .. minerale në dietë
> alergji të alkoolit
> Wort Tea Shën Gjonit
> Seksi dhe shëndeti
> Ushtrime për hips
> Lëpushë çaj,, lule dhe gjethe barishte - çaj kundër ngjirurit e zërit dhe çaj për të lëkurës
> ushqime të lehta për darkë
> Pirja e duhanit hipnozë Ndërprerja
> arrhythmias kardiak
> Videos Hithër
> Reumatizma butë ind
> Feng Shui dietë
> trajtim majasëll
> Si të përdorni një tampon