Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Para

Këshilla rreth transfertave të parave, normat e tregut, kreditë, kartat e kreditit, transferimin e bilancit, kursimet e larta të interesit, kreditë me interes të ulët.

---------------------------------------------------------

Si për të kritikuar, për të mos u kritikuar

Si për të kritikuar, për të mos u kritikuar kritika u mund të lidhen me fusha të ndryshme, mKritikat
u mund të aplikojnë në fusha të ndryshme, duke përfshirë:. Shkencës - kritika shkencore -, - kritikët e marrë parasysh saktësinë faktike - ose metoda - Kritika metodologjike -
/ U
Në Ju duhet të dini se si për të kritikuar ... / u Kritika
konstruktiv është thënë rastësisht, pa, ligësi ligësia ironi, ose dëshirë për të ndryshuar njerëzit -. objektiv i rëndësishëm i kritikës së çdo fjali duhet të jetë një shumë e emrave dhe foljeve, dhe si disa mbiemra pak, dhe pas fjalës, kritika duhet të dinë se çfarë pritet prej tij, Pra kritika
, por lavdërimi më herët apo kompliment -. në mënyrë që thirrësi do të jetë gati për të pranuar dhe për të kuptuar akuzat kundër tij, do të fokusohet vëmendja e saj. kryesisht në fakte, e jo emocionet që lidhen me të vlerësojmë çdo përpjekje për të punuar drejt arritjes së qëllimit të kritikave të faktit / fenomen, jo një person - kritikuar diçka, sugjerojnë një dështim në kryerjen apo sjellje, jo gabime të personalitetit të një njeriu, kritikët nuk mund të presim - në bazë të parimit të më mirë vonë se kurrë, ju duhet të dërgoni komentet tuaja direkt me situatën - atëherë kritikat mund të humbasë kuptimin e tij, mund të jetë gjithashtu shumë konfuzion, kritika pa dëshmitarëve -. askush nuk mund të nxjerr në pah gabimet në asambleje, e cila është situatë shumë e vështirë për kritikat që ndihet i turpëruar dhe stigmatizuar Të bësh mirë është e mirë për asgjë, me një aluzion e kritikave të miqësisë -. ajo është e vlefshme deri në fund të fjalëve të tij unë jam i kënaqur që kam gjetur një zgjidhje për problemin, kritikoi, etj motivuar të ndryshojë dhe të kuptojnë përfitimet që shkojnë me të një gabim, dhe Deklarata të tilla si:. ju mori për të, dhe tani kthehet në punë / ul
u ... dhe se si të marrë kritika / u
.. Gjatë debatit mbi ankesën,! të mbajtur, të distancën e paqes me rastin dhe për të dëgjuar me kujdes për atë që ai ka për të thënë kritikojnë Përveç kësaj, ju duhet. look
në sytë e thirrësit, nuk ndryshojnë subjektin, nuk kritikojnë personin që thotë një fjalë e kritikës, nuk krytykującemu thonë se është shumë e ndjeshme , nuk e vë në lojë me njerëz që shprehin kritika, mos caktojë fjalë krytykującemu mos folur, në fund të bisedës, për të shprehur kuptimin e dhënë nga fjalë të kritikojnë. / ul
u kritika konstruktive mund të ndihmojë vetëm ndryshim për të mirë shpesh si të tjerët shohin ajo që ne mund të shohim - .. shpejt mund të lëvizin nga gabimet përgjigjur kritikave, ju duhet të bisedoni hapur për ndjenjat e tyre dhe vëzhgimet, dhe të përmbahet nga kritikuar vlerësimit / u.
> Detyrat e punëdhënësve të punësuarve në shtatzëni
> Si të merrni një stazh
> Si për të dalë në media
> Si të bëhet kjo, në mbledhjen e Punësimit
> Si të kontrolluar mendimet tuaja
> Massage Si indian Shef
> Si të përgjigjet në pyetjen e pagës
> Përfundimi i punës pa paralajmërim
> Si për të gjetur një punë ëndërr
> Nuk ka kohë për disa këshilla se si të gjeni atë?
> Si për të rritur normën e konvertimit në dyqan tona online
> Parimet e kredive nga ana e familjes të tij në vitin 2012
> Si për të kapërcyer depresionin pas humbjes punët e tyre
> Si për të regjistruar një kompani
> Si të bëhet një model foto
> Si te njohin me shume toksike në vendin e punës
> Si të jetë një shef i madh
> Si për të kryer një bisedë
> Si të sillet në rast të ngacmimeve në punë
> . Si për të filluar një biznes në internet