Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Udhëtime

Këshilla dhe idetë për udhëtimet mund të gjenden në kategorinë udhëton. Si për të udhëtuar me aeroplan, tren, autobus, udhëtimit të studentëve, shpenzimet e udhëtimit me makinë, paketa pushime familjare dhe sigurimit të lirë të udhëtimit.

---------------------------------------------------------

Unë do të shkojë në Pragë kam dëgjuar se në Republikën e Çekisë ka disa rregulla të reja rrugore si ndryshime janë bërë ..

? .. Do Drive në Pragë, kam dëgjuar se në Republikën e Çekisë ka një rregull të ri për të ndryshuar rrugën ju jeni tashmë një muaj më një rregull të ri të rrugës..
Për disa muaj, tani ka rregulla të reja për rrugën është më e vështirë dënohet shpejtimin ju të merrni një mandat të tejkaluar tashmë 3 km / h Parking është në dispozicion vetëm në vende të autorizuara, nëse ju park në një hendikep dhe mund të rezultojnë në mbajtje. Leja është e ndaluar është përdorimi i detektorë radar policie dënohet ashpër si ngarje pa rripave - .. madje edhe në anën e pasme -. dhe duke folur në telefon, ndërsa shoferi mund të na bëjnë të ndaluar jo vetëm policinë dhe policia bashkiake Gardës ka të drejtë për të zbatuar rregullat. rruga dhe off-site.
> Si për të gjetur strehim në Riviera franceze
> Si për të gjetur fluturime të lirë
> Si të dal një turistët shpinës
> Si për të shmangur sëmundje e udhëtimit | Libri Udhëtime
> Cila është themeluar në Boston, SHBA qytete, Boston Tea Partia
> Çfarë viti u zbulua në Amerikë, i cili zbuloi Amerikën
> bordi dhe ski: Zawiercie poshtë
> Park diversitetit biologjik Biokovo dhe veçantitë
> Ku është San Marino
> Çfarë duhet të shikoni në Gdynia?
> Si të përgatiten për udhëtimin ajror
> Sa shpejt tharje lavanderi në rrugë
> Si për të zgjedhur më e preferuar në Republikën Domenikane
> Çfarë duhet të bëni gjatë fundjavës, Republika Çeke, Pragë: Pothuajse si Paris?
> Çfarë vit ishte kinez ndërtoi, mur kinez gjatësinë mur, një mur kinez nga hena
> Çfarë mendoni për të shkuar në Indi?
> qytet në një shikim të historisë së qytetit dhe strehim
> Si për të udhëtuar me avion me një fëmijë
> kryeqyteti i akomodimit Brazil dhe histori
> Ku të skive në vendpushimet e skive Poloni më pak të mbushur me njerëz