Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Udhëtime

Këshilla dhe idetë për udhëtimet mund të gjenden në kategorinë udhëton. Si për të udhëtuar me aeroplan, tren, autobus, udhëtimit të studentëve, shpenzimet e udhëtimit me makinë, paketa pushime familjare dhe sigurimit të lirë të udhëtimit.

---------------------------------------------------------

Çfarë duhet të shikoni në Paris

Çfarë duhet të Shiko në Paris Paris u / u Ka kaq shumë atraksione turistike që ju nuk mund të vizitojnë qytetin gjatë një udhëtimi të shkurtër..
u Paris / u Ka kaq shumë atraksione turistike që ju nuk mund të vizitojnë qytetin gjatë një udhëtimi të shkurtër këtu listën
u e vendeve që unë rekomandoj vizita e parë / U
u Luvrit / u - një nga muzeumet më të rëndësishme në botë, koleksionet Luvrit janë aq të mëdha që është e pamundur për të parë çdo gjë, kështu që para se ajo është e dobishme për të vendosur se cilat pjesë do të vizitojë Luvrit Në Luvrit ju mund të shihni një foto të Leonardo da. . Vinci - Mona Lisa, Notre Dame u / u - Departamenti arkitektët dudowali mesjetare dhe mjeshtrit për gati 200 vjet të departamentit, ndër të tjera, dëshmitarë të kurorëzimin e Napoleonit në vitin 1804, arkitektura e katedrales është një përshtypje e madhe - të drejtën në Seine -; u Sainte -Chapelle / u - kishëz gotik me bukur dritare qelqi me njolla - de Palais Drejtësisë - Pallati i Drejtësisë -, Conciergerie - wszysto për Notre Dame; u Champs-Elysees, Place des Invalides / u - Këto dy Lumi bukur Seine e ndan Qyteti i Les Invalides, ndërtesat komplekse Arti i Ri të qëndrojë së bashku rreth Kulla Eifel në Champs Elysees të, ka shumë hotele dhe dyqane elegante; .. u Eiffel Tower / u - nëse unë nuk mund ta përshkruaj - kjo është mirë për të shkuar në Shiko krye të të gjitha latinisht Qartier bregdet Paris -. Tremujori Latine - / u - qëndron në mes të Seine dhe du Jardin Luksemburgut, është plot Librari, galeritë dhe kafene bregdet pazar në Bulevardin St-Michel dhe Boulevard St-Germain-des Pres-/ u u Montmartre / u - . ne malet e pjerrta, një vend i artistëve dhe shkrimtarëve, plot kafene dhe teatro, e cila ruan klimë shumë të paraluftës Pere Pere varrezat, / u - varreza e famshme, ku gënjeshtër, si Chopin, Oscar Wilde dhe Jim Morrison Sacre Coeur bregdet / u, një kishë të bukur në kodrën e Montmartre Qendrës Pompidou bregdet / u -. ndërtesë u hap në 70 të vdekur, tërheqjen e vizitorëve të ekspozitave dhe muzetë e artit bashkëkohor - dyqane të lirë në afërsi të Lagjes latine / ul
u trafiku në Paris / u
Më të përshtatshme lundruar Metro Parisit.
> Si të lidhë një pareo
> Në Mal të Zi, me një personal, duke kaluar kufirin me një fëmijë
> Uzbekistan Uzbek MONEDHA som
> Çfarë duhet të sjellë në plazh?
> Çfarë duhet të shikoni në Sandomierz?
> Historia kroat i cili është definitivisht me vlerë një vizitë
> keni nevojë për një pasaportë për fëmijën në Bashkimin Evropian?
> malet e kulmin e botës më të lartë të malësorëve Afrika pushtuar Dubrovnikun
> Çfarë duhet të vizitojë në SHBA?
> Si për të udhëtuar me aeroplan gjatë shtatzënisë
> Si për të pikturuar në plazh
> evropiane Sigurimeve Shëndetësore Card Sigurimi shëndetësor në Bashkimin Evropian
> Historia Eiffel Tower dhe kuriozitete
> Si për të kaluar pushimet tuaja
> Adventure Travel Solo udhëtimit për studentët dhe të rinjtë
> NEW YORK ATRAKSIONE itinerarin dhe udhëtimit
> Siç shihet në Karpacz
> Si për të shkuar në një udhëtim me agjencitë e udhëtimit
> Çfarë duhet të bëni në fundjavë të gjatë?
> Çfarë duhet të shikoni në Sopot?