Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

I llojllojshëm

Kategoria Ndryshme përfshin përmbajtjen nga sferat e ndryshme të jetës. Këtu ju mund të gjeni këshilla për sport, para artit, ... Cilat janë përfitimet shëndetësore të ecje të shpejtë, terapi rekreative, komunikim dhe interesave të ndryshme.

---------------------------------------------------------

Si për të kursyer në karburant

Si për të ruajtur në bregdet karburantit Shumica e shoferëve mendojnë se si për të kursyer para dhe çmimet e karburantit janë kaq të larta.
Opatija rrugë .. Shumica e shoferëve mendojnë se si për të kursyer para dhe çmimet e karburantit janë të larta sa për të zvogëluar shpenzimet e udhëtimit për të marrë në konsideratë faktorë të ndryshme, mënyrat në të cilat një kalë mund të jetë më ekonomike, të paktën një pak / u
Këtu janë disa prej tyre. paqja
u në rrugë / u
Një nga mënyrat më efektive për konsum të ulët karburanti është udhëtim ju lutem makinë të sigurtë, nuk do të përshpejtohet ose të ndaluar sa më shpejt. shofer gradualisht shtytje përshpejtues dhe butësisht të aplikojnë frenat. Kjo karburantit do të përdoren më efektivisht. vlerë kufiri i shpejtësisë, por në një mënyrë të tillë që të mos pengojë përdoruesit e tjerë të rrugës për të përzënë. ngarje agresive përfshin ndryshime të shpeshta dhe të papritur në shpejtësi ii rritje të shpejtë në shpejtësi motor, mund të rrisë konsumin e karburantit deri në 20 për qind se në udhëtim të qetë.
u Ndalimi / u
Disa kohë më parë, një recetë për të ulur konsumin e karburantit është quajtur. kalë seriozisht. Por sot, makina prodhon duhan shumë më pak gjatë motor frenim. vetëm shoferi heq këmbën e tyre nga përshpejtues dhe për të zvogëluar shpejtësinë e frenimit, kur shpejtësia bie nën 1200 ppm. Në kohën e motorrit frenim është iniciuar rrota dhe furnizimit me karburant është i prerë.
u ndaluar / u parking
ose mode, për shembull, në kalimin hekurudhor, veçanërisht nëse ju duhet të marrë nga ndalesa motor merr 1 minutë. dimrit mund të zvogëlojë konsumin e karburantit me automjet të ngrohtë deri të shpejtë. Mos harroni se modelet e makinave të reja duhet të fillojë të lëvizë. Ndryshe nga makinat e vjetra, ata janë të gatshëm përzënë menjëherë pas fillimit të motorin.
u Teprica / u
për të siguruar Aerodinamika e duhura dhe kur është e mundur për të zvogëluar rezistencën e ajrit. Nëse kulmi makinë raft montuar ose biçikletë, ju duhet të konsiderojnë nëse kërkohet çdo ditë Heqja ngarkesën e panevojshme në makinë do të ndihmojë në uljen e konsumit të karburantit Gjithashtu vlerë një sy në bagazhin e makinës dhe për të hequr artikuj të panevojshme, të tilla si:... sportive, këpucë pajisje dhe lodra - çdo kilogram më pak ndikim pozitiv në drejtimin e
performancës . në goma / u
kryesisht duhet të zgjidhen si të përshtatshme për makinën model, mundësisht një prodhues i respektuar nga shkaku më të zakonshme të konsumit të karburantit të tepërt është i presionit të ulët gomave, ajo mund të rritet për 10 për qind Është e rëndësishme për ti mbajtur ata gjithmonë e njëjtë - . saktë - nivele - nga makinën tuaj ose garazh, ju mund të gjeni se çfarë është presioni optimale për modelin e makinës suaj
u filtrin e ajrit / u
ndikojë negativisht në punën e papastra engine filtrin e ajrit ndotjes saj shkakton.. Rritja e konsiderueshme e konsumit të karburantit dhe humbje të energjisë, sidomos në gaz-powered automjeteve. filtra Ndryshimi në automjetet më merr disa minuta, dhe çdo shofer mund të trajtojë atë pa probleme. gjetur vetëm nën kapuç të një kuti plastike me një punë e lehtë, atëherë prish atë, hiqni e vjetër dhe futur filtër të ri. u
Nëse është e mundur, ne mund të lënë makinën në garazh dhe bëni pazar apo të shkojnë në punë në këmbë ose hipur në një biçikletë. / u
> Sa energjisë elektrike të konsumuar ngrohës uji dhe pastrimin kazan e gurit
> trilluar gjuha Inca dhe popullsia
> Cili është zoom në kamera?
> DANIEL BARDHE e hënë libër, rruga përmes varësisë
> Çfarë duhet të blej një tharëse - makinë larëse dhe tharëse në një
> Filmat më të mira të veprimit, filmat më të mirë të veprimit të të gjitha kohërave, filma action lista
> Si për të nxjerrë vizatim strip nga, stilolaps dorë dhe larë vizatim për fillestar, komike
> Si për të ofruar një kartë biznesi
> .. Për të pajtohen Binjakët dhe Libra
> Cila është e bardhë, blu apo tymi i zi nga tub i shkarkimit
> Si të hiqni scratches nga xhami në makinë
> Si valët | Gjeografi?
> Një shesh masat zonë grip, mëngjes kadastrale dhe centimetër katror Një matja e sipërfaqes
> Si për të rregulluar apartament të lirë dhe TV
> Instalimi i varur këmbë dhe tualete (WC) - Këshilla dhe Procedura
> Si borë, pse është e borë, borë ndodh ...
> Si të përdorni tufë në një makinë gabimi standard
> ju të luajnë atë sport mund humbur kalori më?
> Trajtimi Depresioni
> Në çfarë moshe mund një fëmijë të merren në qiell?