Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

I llojllojshëm

Kategoria Ndryshme përfshin përmbajtjen nga sferat e ndryshme të jetës. Këtu ju mund të gjeni këshilla për sport, para artit, ... Cilat janë përfitimet shëndetësore të ecje të shpejtë, terapi rekreative, komunikim dhe interesave të ndryshme.

---------------------------------------------------------

Si të parkut në dimër

Si të parkut në u Dimrit dimrit, jo vetëm shoferi, dhe parkimi i shoferëve të makinave mund të shkaktojë probleme. u Dimri
, jo vetëm shoferi, dhe parkimi i shoferëve të makinave mund të shkaktojë probleme Këtu janë këshilla se si të parkoj makinën tuaj në dimër, për të shpëtuar veten sherr panevojshme / U
Kur. parkuar makinën e tij, ajo është e mirë për të vendosur atë në drejtim të udhëtimit. Me vazhdueshëm borë, ju keni një problem me udhëtimin, por nëse ju arrijnë të parkojë përpara shiut, ju mund të përdorni hapësirën vrull pa dëborë në makinë dhe me makinë në përpara, pa probleme të mëdha në lëvizje përsëri
parkuar në lee të vlerës, për shembull, në mes të ndërtesave apo një makinë të madhe Kjo makinë do të jetë në borë më pak dhe akulli gjatë udhëtimit
lënë makinën gjatë natës, nuk është më mirë për të hequr frenave të dorës -... sidomos modelet e vjetra -. . sepse ajo mund të ngrijë
ndërsa dëborë mund të jetë vendosur në një nga rrotat e makinave të parkuara ose ta marrin atë me një kruajtëse furçë / akull nga pjesa tjetër e kohës tuaj, ju mund të fshij makinën tuaj pa hapur atë .. Falë bora nuk bie brenda
automjeteve Leaving makinën në parkingun, mos harroni wipers eksitim - ajo do të zgjasin jetën tuaj dhe të lehtësojnë heqjen e ujit bora akumulon më ngrin pupla e tyre dhe formon një shtresë e akullit, e cila është vështirë për të hequr .. makina
parkuar gjatë natës nuk largohen nga shkrirës në kështjellat më të mira për veshin atë në një xhep apo në çantë - xhaketë. në qoftë se flokët të ngrira, shkrirës lënë në makinë për disa fjali.
> Si për të pastruar ari të bardhë të pastër ari të bardhë - një palë vathë, bracelets, zinxhirët
> Si për të përzënë në makinë
> Si të duhur të mbushur makinë larëse
> fobi sociale ankthi apo frika
> Frymë me erë të keqe nga goja
> Ushtrime këmbë në shtëpi
> Si për të hequr erën e cigareve - tymit të duhanit dhe erën e tymit
> Përkufizimi i numrave iracional
> Mbrojtja nga lagështi dhe se si të shpëtoj të lagështisë në banesë apo shtëpi
> Filmat më të mira të veprimit, filmat më të mirë të veprimit të të gjitha kohërave, filma action lista
> Qëllimi në jetë të jetojnë kaq gjatë
> Si për të bërë një freshener natyrale e ajrit në makinë
> Filma mirë adoleshente, filma të mira për të rinj, filma për adoleshencë
> Trajtim natyror e sinusit dhe sinus pika
> Ushtrimet për ndërtimin e muskujve
> .. Si ndeshja Binjakët dhe Peshqit
> Si të sillemi në takimet e biznesit
> Si për të bërë emo grim
> Shembuj të induksionit matematik, Përfundim i Përgjithshëm
> Se si të sillen në një datë të parë