Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Multimedial

Pajisje të kompjuterizuar dhe elektronike, media, kamera, regjistruesit audio dhe video, instalimin TV, DVD, Bluetooth - multimedia. Këshilla mbi hardware dhe software - pjesë kompjuterike, kompjutera laptop, riparimin dhe të sigurisë, programet e instalimit software. Këshilla për telefonat mobil - aplikacionet mobile, merret iphone, ofruesit telefonin celular, smartphones.

---------------------------------------------------------

IPhone ra për të marrë atë përsëri?

IPhone ka rënë
Për fat të keq, kjo ndodh ndonjëherë se iPhone do të ul receptorin e telefonit në mënyrë të tillë që nuk ka asnjë mënyrë për të çaktivizoni atë në mënyrë normale dhe nuk ka asnjë shans për një procedurë standarde për faqe të tjera, apo duke hequr
baterisë Për fat të mirë iPhone. . Gjithashtu, ajo është përsëri, në këtë mënyrë:
shtypni gjumë / zgjim - Sleep / Wake Up - në anën e djathtë të skajin e sipërm të rastit - do ta mbajë atë në të njëjtën kohë shtypni ekran në shtëpi - vetëm një buton në pjesën e poshtme të ekranit - të mbajë dy butonat deri në telefon do të kthehen / ul
.
> Si për të bërë telefonata falas me Gmail |? Web
> Si për të mbrojtur kompjuterin tuaj nga viruset - viruseve kompjuterike
> Si për të mbrojtur fjalëkalimin e excel fletë | Libri Kompjuter
> Kodet për Call of Duty 4 - COD4 kode
> Phones më të shtrenjtë Mobile në botë - mobitelii luksoze
> GTA IV - Grand Theft Auto 4 kodet për makina
> Si për të mbrojtur rrjetin - Si për të mbrojtur rrjetin pa tel
> Deshifrim e telefonat celularë Nokia - për zhbllokimin e kodeve të telefonit celular
> . Si tagovati në statusin
> .. Si të fshini përkohësisht një profil në Facebook
> Disqet e mirë vështirë, hard drives çmimet, si për të rregulluar hard drive
> Telefonat celularë që mbështesin Skype - Skype në telefonin tuaj celular
> Si për të rregulluar ndarje vijë në Word - Spacing Word
> Backup pse Bëni një kopje rezervë të skedarëve tuaj
> BlackBerry Curve 8520 pasardhëse e suksesshme seri 8300
> Format a Computer - Si të përzënë format
> . Si të djeg një CD ose DVD
> Kodet për SimCity 4 - SimCity 4 Codes
> Të lojërat më të mira për PC 2011, një listë nga lojërat më të mira, lojra kompjuter
> Si të çaktivizoni zëri, TMobile, çaktivizuar zëri, si Voice Mail Jo Ne