Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

I llojllojshëm

Kategoria Ndryshme përfshin përmbajtjen nga sferat e ndryshme të jetës. Këtu ju mund të gjeni këshilla për sport, para artit, ... Cilat janë përfitimet shëndetësore të ecje të shpejtë, terapi rekreative, komunikim dhe interesave të ndryshme.

---------------------------------------------------------

Si të përshtaten biçikletë të rritet

Si të përshtaten biçikletë të rritet u Blerja e një biçikletë, ju duhet të konsiderojë jo vetëm llojin e tyre, dhe pajisje, por edhe vetitë fizike të formularit për përdoruesitu
blerë një biçikletë, ju duhet të konsiderojë jo vetëm llojin e tyre, si dhe pajisje, dhe karakteristikat fizike të përshtaten / U
b Kur zgjedh një biçikletë vlen të kujtohet /.. b u parë drejtues rregullim timon / parametrat u kënd
, timon lartësi dhe gjerësi janë zgjedhur në bazë të nevojave individuale nuk është pak, megjithatë, kontrollet duhet gjithmonë të jenë në përputhje me shalë në mënyrë që të ruajë ekuilibrin, ndërsa ngarje të lartë për caktimin e , aq më i madh ngarkesa në shalë - ... dhe shoferi përmbyset theksi duhet të zhvendosen në një masë më të madhe në shalë mbi timon ose në lartësi shale do të sigurojë ekuilibër më të mirë dhe rehati i kundërt është vendosur nën shalë, do të mbajë një pozicion maksimal aerodinamik, dhe. arritur shpejtësinë më të madhe kur ngarje ndryshimin e Kontrollit Ju gjithashtu mund të përpiqen për të rrotullohen shkopin e kontrollit dhe vendoseni në një më të rehatshme kënd për duart tuaja dhe wrists -.. ndërsa ngarje, duart duhet të jetë i qetë set
u e dytë e shalë / u
Vendosja e vend mund të rregullohet në dy drejtime, domethënë, të lartë e deri në fund dhe para për të mbështetur. shalë duhet të jetë vendosur në një lartësi në mënyrë që përdoruesi prek pedale, i cili është pozicioni më i ulët, kishte një gju pak prirje. rregulluar nivelin e shalë janë vendosur në mënyrë gju para është në një linjë vertikale mbi aksin e pedale, sipërfaqja e sipërme e shalë duhet të jetë horizontale. vend mund të lëvizë përpara ose prapa në një grupim të veçantë. Kjo vendosje ju lejon të ndryshoni distancën midis shalë dhe Handlebars, e cila ndikon në shpërndarjen e peshës trupore. Leviz vendin përpara, pesha vendosur në kontrollin e shoferit është forcuar. Në rast se vendi është zhvendosur në pjesën e pasme, kontrollin e peshës në bazë të reduktohet. Mbani në mend se në qoftë se ju të ndryshojë marrëveshjen e shalë, gjithashtu ndryshon kendin e tendencës. pozicion
u e treta e këmbëve mbi pedals / u Qëndrimi
mbi pedals ndikojë forcën lëvizëse dhe efikasitetin, por edhe ushtrojnë muskujt ndërsa pedaling. fokusi duhet të vendosen të qetë në pedals dhe gjunjë tuaj pak prirje. Nëse keni mbylljet e sigurisë pedals, të përshtatur ato të përshtaten këmbët tuaja .
u biçikletë e përshtatshme të rritet, duke qëndruar me këmbë hapur kuadër, ju lënë të paktën 10 për pastrimin cm midis bigëzim dhe kornizë është i rëndësishëm edhe në gjatësi frame -. të arritur në timon, nuk duhet të kërkojë një pozitë të vështirë në qoftë se ndodh, ju duhet të konsideroni të ndryshojë në zbritje -. shkurtër, e cila është shuma e humbur do të ngrejë vendin / u.
> Sa është ora në Nju Jork, koha SHBA, popullsia e Amerikën e Veriut
> Si të lidh dhe do ta lidhë lidhur një procedurë kravatë
> Si të rritet përshtatshëm ikjes dhe instalim ngrohës uji
> Si për të ngritur një klub të autorizuar Fan
> Filma mira karatesë, kung fu filma, filma japoneze dhe kineze
> Rregulla të mirësjelljes në komunikimin dhe zhvillimin e biznesit
> Rregullimin e dhomen e ndjenjes
> Vitamina E NË spinaq Ushqimi i ngrirë
> Si për të përcaktuar se cilat janë elementet e Feng Shui
> Si të sillen në tryezë
> KEFRENOVA Piramida, blloqe graniti dhe të kuqe
> Si të visheni për raste të ndryshme
> . Si të filloni për të humbur peshë dhe djegur dhjamin
> .! Si për të nxjerrë një kalë
> Si e bën transformimin |? Biologji
> Si kanë qenë zonat klimatike |? Gjeografi
> strukturat algjebrike dhe përkufizimet e matematikës
> Si për të pompë volumit deri në telefonin tuaj celular - Volume
> Shkaqet dhe simptome ethe Mouse
> Maskë fytyrën e mjaltë - si të bëjnë një facemask