Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Cilat janë çertifikatat në anglisht?

Cilat janë çertifikatat në Certifikatën anglisht në gjuhën angleze është shumëCertifikata
e gjuhës angleze është shumë - por të paktën 40 më të njohura janë:
1 - u TOEFL - Test i anglishtes si një Gjuhë e Huaj - / u - shpesh kërkojnë një periudhë e studimit jashtë vendit
2 - u FCE - First Certiicate në anglisht - / u - ndërmjetëm Gjuha niveli provim fjalori wielotematycznego, është konsideruar nga shumë universitete si përmbushjen e kërkesave gjuhësore të studimit 5-vjeçar
3 - . u CAE - Certifikatë në gjuhën angleze avancuar - / u - një shkallë të avancuar, test wielotematycznego fjalorin, por në një nivel shumë më të lartë, e njohur nga shumë universitete si përmbushjen e kërkesave të gjuhës se 5 viteve të studimit
4 - në CPE - Certifikata e aftësisë në gjuhën angleze - / u -. niveli profesional, të ngjashme me nivelin e amtare, i njohur për shkollë të mesme dhe kolegj, e Porn fjalorin
5 - u provimeve LCCI - Londër Dhoma e Tregtisë dhe industy - / u -. provimet janë të organizuara në katër nivele, pikëpamjet e
informacionit të biznesit më shumë mbi provimin e anglisht, ju do të gjeni një lidhje oniższym PD u Lidhje të dobishme / u dl . dt Gjuha provimet Anglisht / dt dd / dd / dl
> Si të motivojnë fëmijën tuaj për të mësuar
> fëmijët e prindërve të divorcuar
> Parimet e shkrimit shkronja
> Mënyrat për të kanë një kujtesë të mirë
> stres oksidativ dhe të lirë radikalët Antioxidants dhe ankesa Kimi
> Si për të zbuluar një gënjeshtar |? Psikologji
> kundër Veriut. Si bombë atomike
> Ndoshta ju e dini një mënyrë që më mirë mësojnë fjalorin në një gjuhë të huaj
> Si për të ruajtur informacione
> Këshilla për ushtrimin e përqendrimit të mirë për të përqendrimit dhe të kujtesës, si të përmirësohet përqendrimi
> Problemet e adoleshentëve dhe emocionet negative
> Si për të bërë një detektor metalik
> Pse fëmijë kafshojnë thonjtë e tyre, gozhdë thumbues tek fëmijët, thonjtë në fëmijë
> Si e ka në Amerikën e Shtetit
> Si të shkëlqejë në klasë
> . Si te zgjidhni një fëmijë të shkollës fillore
> Si për të kapërcyer mall për atdhe
> Si mund të krijoj një dizajn kartëvizitë
> Testet aftësie ose teste IQ
> Si të mësojnë vetëm atë që ju pëlqen
Gjuhë
Artikuj
Contact: kontakt@daily-helper.com
Copyright (C): Online press . All rights reserved.
Editorial board: editorial@daily-helper.com
Marketing: marketing@daily-helper.com