Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Cilat provimin e anglisht për të zgjedhur FCE, CAE, TOEFL, dhe ndoshta disa të tjerë për të marrë në të ardhmen e universiteteve jashtë vendit

Cilat exam anglisht për të zgjedhurNëse ju do të studiojnë në Angli, unë do të rekomandojë çertifikatën e parë exam - FCE - Cambridge Exam Avancuar - CEA - apo Cambridge exam aftësisë - CPE -.
Por në qoftë se ju doni të studioni në Shtetet e Bashkuara për të zgjedhur testin më të mirë të gjuhës angleze si një gjuhë foregin dhe TOEFL -. Miku im dhe vijnë për të studiuar në Australi për provimin ishte e mjaftueshme dhe e lehtë për të kaluar se FCE, CAE, për të mos përmendur CPE.
> Përgatitja e fëmijëve për shkollë
> stres oksidativ dhe të lirë radikalët Antioxidants dhe ankesa Kimi
> Cili është mëlçisë
> Marrja e vendimit të drejtë
> akronim kodet letër vendit
> Si te zgjidhni një mbikëqyrës
> .? Çfarë është një mësues të edukimit special
> Optimizmi dhe pesimizmi
> Si të dal një CD
> Si për të gjetur një hotel të mirë
> Teoria e preferuar ngjyra dhe me ngjyra
> Si për të ardhur në lot |? Psikologji
> Testet e IQ ? Ku ju mund ti gjeni dhe ku ata mund të bëjnë
> Free software për mësimin e anglishtes
> Si të visheni për fëmijën lule
> ... Si e tanishme
> Sa shpejt mund të keni lexuar
> që të kthehet një grua
> Si të shkruani poezi
> . Çfarë është Çmimin Nobel?