Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Si pajisjet e shkollës për një fëmijë

Sa shkolla fillon kostot e pajës bregdet për vitin e parë të shkollësKostot
prikë bregdet për vitin e parë të shkollës - Viti shkollor 2010/2011 -: / u Forumi - plastelinë - 2.50 Kryesore PLN - libra - rreth 10 copë - 10 Forumi PLN - me bojëra uji. - Faqja 1 PLN - ngjyrat pastel - 3,70 Forumi PLN - Pen - 2 Faqja PLN - bllok teknike - 1,65 PLN
- një grup i letër me ngjyrë - 4.50 Kryesore PLN - set furçë - 3.50 Kryesore PLN - pad vizatim - 1.50 PLN Home - mprehës - 2 Faqja PLN - çantë në vizatimet - 14.00 Kryesore PLN - ngjitës - 1.20 Kryesore PLN - Pen - 4 copë - 2.50 Kryesore PLN - gome bende - 1 , 90 Faqja PLN - një grup i aksesorëve gjeometrike - Faqja 11.50 PLN - kuti laps - 24,00 Kryesore PLN - për të ndryshuar çizme në shkollë - Faqja 30 PLN - këpucë për klasat e edukimit fizik - Faqja 30 PLN - Bag & ndash; 36 , 00 PLN Home - libra - rreth 140-250 PLN
Total: rreth 323.45 - 433,45 PLN
> Si për të shënuar tezën
> Divorci rënë dakord dhe fëmijë
> Si Arkani u vra
> Si qirinj të punojë |? Arsimi
> Si funksionon një ashensor |? Arsimi
> Romani Përkufizimi i romanit dhe romanin modern
> sindromë depresive
> portokalli KUPTIMI Si për të kombinuar ngjyra
> nervoz para provimit dhe frika e testeve Si të shpëtoj e emocion Si për të kapërcyer?
> Si për të përmirësuar përqendrimin nga drita qirinjsh
> Si për të ngritur një vajzë, grua të lumtur dhe të mençur
> dhe vendimet TEST karakter
> ruse Shprehjet themelore
> Si për të inkurajuar fëmijën tuaj për të mësuar
> Si të kapërcejnë nostalgjinë duke punuar si një au pair
> Si për të mësuar fëmijëve anglisht
> Cili është Census 2011 |? Arsimi ?
> Strip Vizatim për të nxjerrë nga, stilolaps dore dhe laje vizatim për fillestar, komike
> Si zero
> Si te zgjidhni një shkollë pas shkollës së mesme