Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Free software për mësimin e anglishtes

. Free software për të mësuar Anglisht u Anglisht / u në gjuhët e huaja bregdet / u që dëshironi të mësoni..
u Anglisht / u në gjuhët e huaja bregdet / u që dëshironi të mësoni të gjithë është duke kërkuar për një mënyrë të vetë të mjaftueshme, efektive dhe të shpejtë e të mësuarit, dhe nuk janë me të vërtetë shumë mundësi për të mësuar fjalët , frazat dhe shprehjet në gjuhën angleze krijon programe që mund të shkarkohen lehtësisht nga interneti onto kompjuterin tuaj
Më poshtë është një listë e të gjitha version falas dhe demo - e cila ka qasje të kufizuar në funksione të caktuara -.
u Europlus + Mature Masters / u
është një kurs interaktiv dizajnuar për ata përgatitjen për provimet në gjuhën angleze në nivelin elementar. program ju ndihmon të zgjidhni rrugën e mësimit, për të përcaktuar aftësitë gjuhësore përdoruesit dhe siguron mjete të dobishme që ndihmojnë Dictionary dhe
Grammar program ndahet në tri pjesë: e para simulimi
provim, i cili përfshin: vendos autentike të pjekur e detyrave në formën e simulimeve interaktive, aftësia për të dëgjuar regjistrimet në një sekuencë të caktuar në një kohë specifike dhe vlerësimin e aftësive të konsumatorëve
2 E-book dhe versionet elektronike të dy a. teksti diplomimit diplomimit dhe Master Master Preintermediate themelore, pyetjet tematike që shfaqen në provim amë, karakteristika të dobishme përfshijnë një kërkim të shpejtë, të dëgjoni audio, faqe zooming dhe shtypjen e aftësive
3 ushtrime interaktive - ushtrime Multimedia dhe përsëritur nivelin bazë preintermediate, një ndarje e secilit grup të stërvitjeve në njësi. gramatikë, fjalor, lexim, shkrim, duke folur dhe dëgjim, karakteristika praktike të tilla si dialogje simuluar, rekord tuaj, përsëritja e fjalës dhe materiale përforcim me tema interesante e ushtrimeve dhe materialeve për printim.
program i lirë mund të shkarkohet nga tab Programet http://www.eprogramy.org/-PC ~ ~ shpëtuar kategorinë e shkencës dhe arsimit.
u përmbledhje Anglisht 3.0 / u version
falas programet për mësimin e anglishtes, i projektuar për fillestar dhe të fillojnë të mësojnë dhe ata që duan të shpejt të kujtoj bazat e gjuhës angleze. program mëson alfabetin, fjalorin bazë, frazat dhe e nevojshme. gramatikor Rregullat
gjitha materialet ishte e ndarë në 16 seksione, gramatikore me ushtrime dhe mësim shfaqjen alfabetit në secilin prej këtyre grupeve mund të përdorni paragrafet e mëposhtme. ushtrime słówkach dhe dënimet, dialogut, të dëgjimit, prezantim dhe puzzles fjalëkryq. program
mund të shkarkohet falas nga http://www.oget.pl/~~pobj dispozicion ~ ~ fiton në kategorinë e programeve më të njohura.
u Pytacz Master 4.1.1 / u program
falas për të mësuar. fjalë në gjuhën angleze, emrat e qyteteve të mëdha në kontinentin, të ndarë në datat e rëndësishme dhe simbolet historike të elementeve kimike Programi
ka dy mënyra: 1. shkencës
- për çdo fjalë ne kemi nevojë të përgjigjem saktë si shumë herë nëse keni vendosur opsionet në shkencë me këto fjalë, të cilat kemi shkruar - riparimet gabime duke zotëruar plotësisht materialin në fjalë Test
2 -. me çdo fjalë pikërisht një herë, dhe e pyeti pas testit, ne mund të shohim rezultatet e shkencës sonë program
mund të shkarkohet falas nga http://www.free.of.pl/b/broolion/pobieralnia~~pobj. . html / ~ dispozicion ~ = shpëtuar KRYETARI
u studimore v1.0f fjalë / u Pa pagesë program
fjalët Studijska ju shkruani fjalën tuaj bazë, dhe pastaj të mësojnë testin. Secili grup i fjalëve mund të shtypen dhe çdo hyrë në një fjalëkalim, ju mund të specifikoni dy përkthime dhe komente. lejuar aplikacione për të bërë pyetje në mënyrë të rastit.
program mund të shkarkohet falas nga http://www.files43.com/~~pobj ~ dispozicion ~ fiton në kategorinë e arsimit EasyLanguage
u -. + gramatikë - 2,09 / u
përmbajtja e këtij programi përbëhet nga një mijë fjalë dhe qindra e dënimeve, të ndarë në dhjetra e temave për të studiuar çdo fjalë kompleton pamjen e rëndësisë -. të gjitha fjalët e regjistruara nga native speakers
Me built-in editor, ju mund të krijoni tema të reja, për të mësuar nga fjalorin e tyre, dhe zgjerimin e shkenca .. Përveç kësaj EasyLanguage përmban fjalë anglisht polonisht dhe polake-anglisht, e cila është një mënyrë e shpejtë për të gjetur të gjithë fjalën në dispozicion przekładny që ju dëshironi, të bëjë një justifikim dhe rast në të cilin ajo është e vendosur. program
mund të shkarkohet falas në http:// demo wersja. www.downloads.pl/ Programet tab dhe kategoria e Arsimit dhe Shkencës
u ESKK foljeve frazore / u
është një program multimedial që është përdorur në mënyrë efektive për të mësuar foljet frazore -. folje frazore -. Këto janë folje të cilëve do të thotë është e vështirë të mendoj, edhe nëse ajo e di fjalët Ata gjithashtu mund të shkaktojë probleme me njerëzit të cilët e njohin shumë mirë në anglisht. gjuha. folje frazore janë përdorur shpesh në gjuhën e përditshme, kështu që ju duhet të dini kuptimin e tyre aplikacionet
ESKK foljet frazore përmban m në: njerëz të përmbushur katër foljet përdoren shpesh frazore, 7 modulet ćwiczeniowych - Një total prej 2800 Ushtrimi - dhe. 4 nivelet e përparimit dhe fjalorthi përmban mbi 1100 Përveç kësaj frazore foljeve, programi lejon përdoruesin të zgjidhni nivelin e duhur të progresit të shkencës, si dhe të krijojë grupe të tyre të ushtrimeve të Rework programin. Ajo ka për qëllim kryesisht në nxënësit e gjuhës angleze në nivelet e mesme dhe të avancuara.
Ky program mund të shkarkohet falas nga demo http://www.instalki.pl/ ~ = ~ KRYETARI shpëtuar butonin Programet dhe kategorinë e shkencës dhe arsimit.
> Si për të bërë një aeroplan letre
> SI TE BEHENI A HAPPY
> Si të shkëlqejë në klasë
> Cilat janë çertifikatat në anglisht?
> Si te zgjidhni një kurs për veten tuaj
> . Çfarë është Çmimin Nobel?
> Vizatim në vizatimin e njeriut figura e njeriut , shifrat e trupit të njeriut dhe kokat sa për të nxjerrë një njeri
> Cili është asonancë?
> Përgatitja e fëmijëve për shkollë
> Si për të motivuar për një operacion të shkruani
> Si të largoj një fëmijë të shtrirë
> Si për të shkruar një ese
> Teoria e preferuar ngjyra dhe me ngjyra
> .... Si një hije
> .. Si alfabeti ka shkronja
> KRIMI DHE DËNIMI LEKTIRA
> Si të mësojnë shumëzimit fëmijës tuaj tavolinat
> Karakteristikat e një menaxher dhe si për të fituar besimin
> Të ngjall kërshërinë e një fëmije
> TELEVIZIONI Childrens