Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Parimet e shkrimit teza dhe të punës

. Parimet e shkrimit u universitare dhe pasuniversitare Për të shkruar një tezë dhe teza është që të jenë të përgatitur..
u Shkruani tezën dhe teza duhet të jetë i përgatitur për të ndihmuar në udhëzimet e mëposhtme / U
b u puna / u / b është padyshim elementi më i rëndësishëm i punës. zgjedhja e tij e mirë të udhëhequr nga interesat e tyre, njohurive, dhe disponueshmërinë e materialeve. Pregaditja për shkrim vetë do të kandidojë shumë më mirë në shoqërinë e atyre interesave. Mbani në mend se edhe tema më interesante mund të bëjë të vështirë, në qoftë se keni ndonjë problem gjetur në literaturë. RockSonte • Teza duhet të jetë i menduar mirë, sepse pas miratimi i tij zakonisht nuk është e mundur për ndonjë ndryshim. Përveç kësaj, shkrimi nuk ka të bëjë me mungon pikë, dhe kjo punë nuk do të miratohet.
Nëse ju keni një dyshime në lidhje me zgjedhjen e temës, ju duhet të konsultoheni me mbikëqyrësin tuaj. bisedimet e përbashkëta me siguri do të jetë një temë interesante doli, që korrespondon me promovuesit e të dy përgjegjësive dhe interesat e studentëve.
hr /
b u plan / u / b No
për të punuar me shkrim tezën e një master është thjesht e pamundur. mirë të nxjerrë në pah pjesë të ndryshme të punës që është një hyrje, kapituj dhe një përfundim. shkrim më të rehatshme një letër, duke filluar nga fillim dhe në fund të kapitujve. kurs, përveç nëse ndërprerja nuk është në dyshim , pika e hyrjes .. Mund të jetë pak e çuditshme, megjithatë, shumë më e lehtë për të shprehur atë që ju të kërkuar për të shkruar kur keni mbaruar leximin nëpër materiale sesa në faqen e parë
rëndësishëm kryesore, modeli është në dispozicion të studentëve në institucionet individuale zakonisht përmbajnë informacionin e mëposhtëm.:
emri i universitetit, departamenti, fakulteti, titulli, emri student, numri album, titull akademik / shkencor shkalla e promovuesit, shkruaj vendin dhe vitin e operacionit. / ul Universitetet
gjithashtu duhet të bashkohen me punën dhe notë që letër është shkruar të pavarur e nxënësve. deklaratë duhet të vendoset menjëherë pas ballinë dhe nuk mund të numërohen.
është edhe numrat përkatës faqe, të cilat duhet të nisemi nga premisa. mos numëruar faqe mbuluar, deklarata, tavolinë e përmbajtjes, por këto janë marrë në marrja në konsideratë e faqen.
hr /
b u Burimet / u / b
Kjo është ndoshta hapi më kohë e të shkruarit me tezë dhe tezën. përbëhet nga mbledhjen, analizimin dhe katalogimi. Shkrimi mund të fillojë të punojë në përmbushjen burimin kryesor nga i cili ju doni të përdorni. Pastaj është e sigurtë se pjesët e gatshme vetëm do të rritet. gjatë operacionit shkrim, në vend se të fillojë nga zeroja
Një tjetër element i rëndësishëm është në katalogun materialet dhe kujdesen të kësaj të drejte nga fillimi të listës burim mund të jenë të përgatitur në mënyra të ndryshme, por është e rëndësishme që të instaloni pllaka të grupit të tyre, dmth. letërsi, lista e rregullave, një listë e faqeve të internetit dhe burime të tjera, një grup që nuk mund të klasifikohen si më sipër.
parë
letërsi artikuj individuale janë kataloguar me emrin e autorit, sipas rendit alfabetik. qoftë se ju përdorni një shumë të studimeve nga ana e autorit të njëjtë, në rend alfabetik është i vlefshëm kur është fjala për tituj. ndodh artikuj këmbimit në mënyrë të diktuar nga data e lëshimit. rregull nuk është e rëndësishme si katalogimi është zgjedhur në këtë rast, megjithatë, është e rëndësishme që kur ju të miratojë një metodë e aplikuar në mënyrë konsistente.
2 Veprat
Në këtë rast katalog duhet të jetë në përputhje me hierarkinë e vendosur të burimeve të së drejtës dhe në përputhje me kronologji. parë Lista e punëve të përfshira në pozitë të lartë në hierarkinë dhe ato që ndodhin në një nivel më të ulët brenda secilës kategori duhet të jetë në rend kronologjik Duke cituar ligje zbatohen në seri. emrin e aktit, organi që ka lëshuar - nuk zbatohet për të vendosur -, Data e publikimit, titullin punon dhe në vend të tij. botime. Nëse puna nën ndryshimet e mëvonshme, ai duhet të tregohet pas administratës botimit. Gjithashtu, ju mund të vazhdojë në qoftë se ka një version unik i Aktit.
3 faqet e internetit të
në punën universitare dhe pasuniversitare shpesh materiale përdoren në Internet. Nëse kjo ndodh, përveç adresën e internetit e Shënime duhet gjithashtu të japë një datë për shkarkim / lexuar. Siç e dimë sot, informatat që gjinden në këtë website mund të ndryshohen apo hiqen, ju duhet të mbani në mend.
com /
b u Shenime / u / b e punës universitare dhe pasuniversitare duhet të footnoted. duhet të jetë vendosur për kur ju përdorni numrin pika e fusnotën është vendosur zakonisht në një të paracaktuar institucion, por edhe më të mirë - .. e cila pasqyron angazhimin e nxënësve dhe qasjen e tij serioz ndaj kësaj biznesi, një fusnota është forma më e mirë e mbrojtjes kundër plagjiaturë
hr /
b u kërkesat e standardeve teknike / u / b Faqe: 50-60 për punë, teza 80-120; madhësia
letër -, A4 font
- Times New Roman 12 Madhësia pika, ndarje linjë Home - ndarje. - 1.5 rreshta; Mbulesat
: top, poshtë - 2 cm, të drejtë - 2,5 cm, e majtë - 3.5 cm - 1 cm e detyrueshme -; alignment
e tekstit në të dy margjina - justifikuara -
; hr /
b u disa këshilla shtesë:.. / u / b e problemeve më të rëndësishme - por futja e punës duhet të përcaktojnë qartë analizën e problemeve dhe pika e tyre e parë Kjo është e rëndësishme për shkak se çështja kryesore përcakton natyrën e veprës dhe përmbajtjen materiale, për metodikën e hulumtimit - në hyrje duhet të shënoni metodën ose metodat e përdorura në punën e Ndriçimi argumentet - reflekton shkallën e njohurive për të marrë çështjen, dhe si të kuptuarit e tij aftësia për tu përdorur në punë shprehur. pozicioni i saj nuk duhet të ekzagjerohet, ia vlen të japin kuotën, zgjidhjet e mundshme të paraqitura në literaturë, të ruajtur fjalën - nuk shkojnë përtej çështjeve, në seri të veçantë një të pyetjeve që lidhen me punën e rëndësisë primare; Zbatime - kapituj përfundojnë të publikojë kërkesën, duke i dhënë mendimin e tij mbi çështjen në fjalë. Në fund të punës që do të gjenden në konkluzionet, duke përmbledhur gjithë punën. u
janë rregulla të përgjithshme për të shkruar punën universitare dhe pasuniversitare. kërkesat e sakta zakonisht informon universitetin vetë dhe secili prej këtyre kërkesave mund të ndryshojnë. / u
> Si për të zbuluar një gënjeshtar |? Psikologji
> Si për të inkurajuar fëmijën tuaj për të lexuar libra
> Unë kam të drejtë të përdorë rodzinego dhe fëmijën tim në shkollë, përveç ata jetojnë, nëse unë të kualifikohen për ndihmë për qasje të fëmijëve në shkollë
> . Si për të zotëruar teknikën e shtypur
> .... Si një hije
> Si të shkruani shënime
> STUDIME në Amerikë
> Watching filmave horror
> TAKIM MENAXHIMI
> . Si për të analizuar poezi
> Si të visheni fashionably në shkollë
> gozhdë thumbues
> Marrja e vendimit të drejtë
> Si madhësia e gjatësisë |? Arsimi
> AUTORITETI I PRINDËRVE
> Si të përgatitet për provim
> Çfarë filloi përdorimin posterat | Arsimi?
> Cili është lakim
> Koha për proms 2011 të tilla si hairstyles dhe dresses, kostume janë në modë këtë vit?
> përkushtim për tekst Dasma e jetës dhe vargjet i lumtur për dashurinë