Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Mësoni nga prindërit e fëmijëve më të mira s

. Mësoni nga prindërit e fëmijëve më të mira s mësuar një gjuhë të huaj, madje edhe në mesin e fëmijëve, kërkon konsolidimin e vazhdueshëm të dijes
Mësoni një gjuhë të huaj, madje edhe në mesin e fëmijëve, kërkon një bashkim të vazhdueshëm të dijes që fëmijët duhet të zgjuarsi dhe angazhimi i prindërve Këtu janë disa mënyra për të ndryshuar rutinën tuaj të përditshme ... shkenca BR b .. Ajo është gjithashtu / b Ka shumë mundësi për të përmirësuar aftësitë e tyre gjuhësore në shtëpi. Për të shkurajuar fëmijën tuaj, ju duhet të përdorni këto metoda për të kombinuar të mësuarit me fun. fun Shembull mund të shikojnë preferuar përrallë zanash tuaj pa një zë të egër. Di që fëmijët dhe fjalor dhe të kuptuarit e një gjuhë të huaj, do të jetë gjithashtu auscultated me theks. Mbështetje shtesë mund të jenë libra anglisht. Ne duhet të fillojë nga këto histori që janë të njohur tashmë për fëmijën. në mënyrë të shpejtë me mend se çfarë fjalët mund të thotë. Për më tepër, truri më mirë të kujtuar gjëra nga shoqata Një mënyrë e mirë për të lexuar komike në një gjuhë të huaj, e cila kombinon të mësuar fjalë të reja dhe vizualizimi e tyre si rezultat i kësaj, fëmijët - si dhe .. Visualizers shpejt asimiluar fjalë të reja duke i krahasuar ato në situata të veçanta ose imazhe nuk mohojnë letërsinë e sotme për fëmijët dhe. vepra arti grafik. b
A mund të flasin anglisht së bashku ... / b
Aftësia përdorimi i lirë i një gjuhe të huaj tani thjesht një detyrim i investimeve në aktivitete jashtëshkollore është thelbësore nëse duam fëmija ynë flet atij probleme dhe Idealisht lirë, përveç mësuesit profesionale në procesin e të mësuarit të përfshira është nëna apo baba - ... prania e prindërve në një gjuhë që i bën fëmijët e vegjël ndjehen të sigurt, ata janë më pak të frikësuar dhe më shumë gjasa për të marrë pjesë në aktivitetet e organizuara lojra ekipit dhe Aktivitete -. Pjesëmarrja në mësimin është gjithashtu një mundësi e mirë për të mësuar teknikat për shkollën, duke bërë të mundur prindërit për të kuptuar më mirë mënyrën e mësimdhënies mënyrë
b të mërzitem / b Gjuha mund të përdoret gjithashtu në aktivitetet e përditshme. . Për shembull, pyetja ne kërkojmë ngushëllim tonë në spontane angleze. Edhe pse në fëmijën e parë kjo mund të jetë i befasuar me atë kohë ajo është konsideruar si diçka të natyrshme. ndjekur vetë kohën dhe kontrolluar stresit NDRYSHO GJUHËN dhe të gatshëm për të filluar një bisedë me ne. mënyrë për të konsoliduar fjalorin dhe mund të jetë , të fun lojra dhe aktivitete, duke përfshirë të dy prindërit dhe fëmijët e tyre. Older fëmijët sot mund të lexojnë dhe të shkruajnë me entuziazëm për të përsëritur fjalët e mësuara rishtas ... pjesëmarrës në garë. pikat e ndryshme në shtëpinë e ne ponaklejać kartë me emrat e tyre anglisht. lojë është për të gjetur objektin sa më shpejt të jetë e mundur pas përfundimit të emrave të tyre. Fun Gjuha Sallat ku ngjarjet janë të mbajtura kryesisht për studentët. Shpesh një atmosferë fshatar dhe fillon të ndërhyjë në fund ka një dëshirë e madhe për një paqe dhe privatësisë; u roommates / u - është i lidhur me mungesën e lirisë së plotë. Studentët që jetojnë në strehim shpesh ankohen: metodën e llogaritjes me pronarin, kufizimet mbi shokët e quajtur dhe sjellje ndërhyrëse të presë. Jo çdo nxënësi do të rrisë jetojnë nën të njëjtën çati me Zonjën e vjetër / burrë të vjetër. Në përgjithësi, të moshuarit kanë tendencë të jetë i bezdisshëm - ata të ndërhyjnë me çështjet private të banorëve, kjo ndodh se sjellja transmetuar nga prindërit; Apartament u Student / u - Ky është emri i përbashkët për të marrë me qera një apartament me disa njerëz të tjerë. Për roommates është më e mira për të zgjedhur miq të mirë, ose miqtë. Përparësia e rasteve të tilla është që të shpërndajë të mirat në mënyrë të barabartë për të gjithë qiramarrësve. / Ul b kriteret
përzgjedhjes për banim / b u Çmimi dhe Vendndodhja / u Çmimi
është një nga kriteri më i rëndësishëm, sidomos me burime të kufizuara, pasqyrat financiare. Kjo është folur në favor të jetojnë në shtëpi. Vjen nga një familje shumë e pasur, ju mund të mbështeteni deri në 100 lehtësim për qind, e cila nuk të hyjë në ndonjë shpenzimet. Zgjidhje shumë e mirë rezulton të punësojë një skemë rajonale, së bashku me dy ose tre studentë - kur shpenzimet janë të shtrenjta, një apartament të mirë në vendin e punës mund të jetë më e lirë se një shokun, dhe madje edhe duke fjetur.
Disa studentë të preferojnë të jetojnë vetëm që nga fillimi - më e shtrenjtë, por shpesh e vetmja mënyrë për të përfunduar si duhet studimet e tyre. Banesë të tij do të thotë rehati të plotë, në çdo aspekt. Për të shmangur situata të paqarta, ju mund të dëshironi të filloni të gjeni se kush zotëron një shtëpi dhe sa shpesh ndodh kjo, kostoja totale e qirasë, të cilët paguan shpenzimet e riparimit apo heqjen e dështimit të pajisjeve, nëse pronari pajtohet me mikpritjen / organizojnë ngjarje, si fqinjë, etj studentët. qytet
zakonisht janë të vendosura në afërsi të universitetit. Ndërkohë që jetojnë në banesë, ajo shpesh është e vështirë për të hyrë në të mirë, e lëre më një kompani e madhe - studentët tjerë mund të gjenden në shtëpitë e më të madhe. kushtet
bregdet për mësim dhe argëtim / u Na telefononi për strehim të përshtatshëm, ju duhet të pyes veten se çfarë do të ishte më mirë: një hotel të gjallë, ose ndoshta një shok dhome qetë. Ajo duhet të përgjigjet në pyetjet e mëposhtme: A kemi të donte, dhe unë mund të mësojmë në kushte që nuk janë gjithmonë të favorshme për të? - Ngjarjet e shpeshta në shtëpi rrezikojnë blerjen sistematike e dijes -. A ndiheni rehat në shoqërinë e të tjerëve, ose më mirë preferojnë vetminë? - Vendi i ri që ju të ndiheni mirë, ju nuk mund ti shpëtojë nga ajo -. Mund të kompanisë thonë JO - Gjithmonë mbani në mend qëllimin tuaj personal dhe e di se kur do të thonë STOP -. Nëse ju doni stabilitet dhe paqe, apo surpriza çmendur dhe ngjarje të papritura?.
u të dy jetojnë në shtëpi, dhe çështja ka avantazhet dhe disavantazhet - Shumë varet se si, si të rinjtë iu afrua temë. Studimi detyrë kohë - pa marrë parasysh ku jetoni, ju mësojnë! - Një kënaqësi - gatim përbashkët, pastrim, dhe shkon jashtë -. Nuk mund të përjetojnë plotësisht të gjitha, të jetojnë në izolim / u
> Si të pasuar
> . Si për të marrë leje për të mbajtur një armë
> Si të mësojnë anglisht në mënyrë efektive
> A ja vlen një grua të mësuar në shkollë?
> Kuptimi i Emrave të AKSHsë
> Parimet e shkrimit zhvillimin e diplomimit
> Si për tu përgatitur për provimet
> Si te zgjidhni një shkollë të mirë
> Optimizmi dhe pesimizmi
> Si të përgatitet për provim
> Si podlizać mësues, mësues?
> SËMUNDJA Shtrirë
> Si për të përgatitur mirë për testin e matematikës
> Si për të përgatitur fëmijën tuaj në shkollë
> Si filloi prodhimin e birrës |? Arsimi
> Si për të inkurajuar fëmijën tuaj për të mësuar
> Psikologji BIZNESIT dhe punën në grup
> Si për të motivuar për të mësuar
> Çfarë është CO2
> Si të bëjnë dallimin midis temperaturës dhe ngrohjes |? Arsimi