Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Dhuna në shkolla çfarë është ajo

Dhuna në shkollaNgacmimi
u / u në shkolla është një e dhunës në punë, ky fenomen është i bazuar në ngacmimet, dhunën, mendor dhe abuzimit fizik të fëmijëve nga kolegët .. Format e dhunës mund të jenë të ndryshme, të tilla si: . thashethemet shpërbërjes, duke përfshirë Internet -, fyer, kërcënojnë, duke dërguar një mesazhe vulgare tekst, për të shkruar parulla fyese në, filma Blackboard rekord nga fëmijë poshtëruese të, si dhe shtyjnë, pështypje, kicking, ose duke u ngacmohet është se dhimbje, frikë apo dhimbje fizike - / U
rrallë të dalë me kolegë / shokë, kurrë nuk i thirrët ata për vete, duke i dhënë përshtypjen e dështimit jo, të interesuar në shkollë, nuk donte, dhe madje edhe frikë të shkojnë në shkollë, duke qarë natën, nuk këqija, nga mëngjes u ankuar për shëndetin e tij: dhimbje koke, barku, etj, ka ndryshime të papritura humor, duke kërkuar për të holla apo vjedhje. / Ul
b Si për të ndihmuar viktimat e dhunës / b parandalimin e dhunës në shkolla një kontakt të mirë me prindërit e fëmijës, nxënësit, mësuesit dhe studentët me bashkëmoshatarët e tyre. Por më e rëndësishme është marrëdhënia e prindërve dhe edukatorëve. kushtet kryesore për të reduktuar incidencën e dhunës për tiu përgjigjur çdo manifestim të së keqes, dhe bindës, dhe ndihmon agresorët zemërimit të kontrollit. Në interes të mirëqenies së fëmijës duhet të kontrollohet për çdo të dhëna shqetësuese, të eliminuar viktimat verbale dhe fizike e kontaktit dhe dhunuesit, ndiqni udhëzimet nga shkolla dhe në mënyrë të qartë vlerësimin e dënimin e
sjelljes Nëse një fëmijë tregon se shkolla është i sëmurë, ju duhet të bisedoni me atë -. A nuk nënvlerësojnë këtë problem. Dhe ai u mbyll në vetvete dhe të kthehet nga shkolla depresion, ju lutemi kontaktoni mësuesin. Nëse jo, ju mund të dëshironi të shkoni në një psikolog për këshilla. u
e bullyingiem mund të luftojë në mënyra të ndryshme, dhe Apatia keq dënimi dhe indiferenca është gjë tjetër veçse një acquiescing heshtur për të keqen, dhe dënimi është për emergjencat -. kur të rriturit duken më të gjatë, fëmijë-agresor shtypur zemërimin, ai fillon të mendoni për sulmin e ardhshëm / u
. Si për të mbrojtur fëmijët nga sulmi me kolegët, ju mund të dëshironi të mësojë atyre besimin këmbëngulës dhe besim.
> Si mund të bëhen kafshë të zhdukur |? Arsimi
> . Si të shkruani një përgatitje për klasë
> Si m2 kanë ar
> nënkupton ngjyrë të kuqe për të kombinuar ngjyra
> Si e kujtoni | Psikologji?
> Hypochondria është pjesë e jetës
> Çfarë për të studiuar që të ketë një punë?
> . Si të shkurre
> Si për të mësuar fëmijën tuaj për të lexuar
> Si të mësojnë të shumëfishohen
> Si është smog | Arsimi?
> stil i prindër fëmijë ngritjen e sigurt
> Si zemra e pemën e Krishtlindjes
> tipare të karakterit
> nervoz para provimit dhe frika e testeve Si të shpëtoj e emocion Si për të kapërcyer?
> Gjuha spanjolle Shprehjet themelore
> Problemet adoleshente nga shtëpia dhe koha për Vitin e Ri
> . Fëmija im është ngatërruar shpesh, të ndërtuar fjali gramatikisht jo korrekte, konfuze, e tingujt në fjalë mund ta fix it?
> Si të flas kinezisht
> Si është çaj i përpunuar |? Arsimi