Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Foshnjat dhe fëmijët

Kujdesi për fëmijët - të gjitha në lidhje me shëndetin dhe higjienën për foshnjat dhe fëmijët, baby rroba, veshje për fëmijë, pëlhurë me lajle, higjiena e dhëmbëve dhe ushqim baby.

---------------------------------------------------------

A mund të fluturojnë me aeroplan gjatë shtatzënisë?

A mund të fluturojë një aeroplan gjatë transportit ajror shtatzënisë nuk është e rekomanduar, për shkak të mundësisë së abortit?avion
nuk tregohet, për shkak të mundësisë së abortit Ajo mund të ketë ndryshime të papritura në presion gjatë takeoffs dhe landings rrezik
e dështim është më i lartë gjatë tremujorit të parë - .. Tre muajt e parë -. Shtatzënë
Pra, nëse ju Ju nuk keni, mos fluturojnë!
Në çdo rast, është e dobishme që edhe konsultohuni me mjekun tuaj shtatzënisë.
> Kur dhe si të them një fëmijë që është miratuar
> Kalendari i vaksinimit
> Si ti qasen një fëmijë të tretë në një mënyrë qesharake e shihni
> Si për të mësuar fëmijën tuaj për të fjetur vetëm
> A ju pëlqen 2 muaj e një foshnje të shtrirë në bark të saj, nëse është e nevojshme për të mbajtur kokën tuaj?
> Si të aplikoni hije hije Syri
> Si të njohin depresionin, të vogla
> Çfarë duhet të bëni nëse fëmija juaj ka temperaturë?
> Si për tu përgatitur për cesarki
> Çfarë është e mirë për të ushqyer foshnjën artificialisht dopajac
> Sa pelena apo hugiss mirë trupit ku vihet pelena
> formalitetet për pagëzimin e një fëmije katolike romake Kisha
> Ide për Ditën e Fëmijëve
> Si për të siguruar një ballkon në prani të fëmijëve
> Çfarë të drejte ka një grua pune në shtatzënisë dhe gjatë ushqyerjes me gji
> fëmija im ka lindur në 26.09, e cila është më pak se 2 javë jeni të vërtetë duan që ai të shkoni për një shëtitje, por kur unë nuk e di ... ju lutem përgjigje pas shumë javë pas lindjes së një fëmijë kam marrë një shëtitje.?
> Javën e 30 të shtatzënisë javë të shtatzënisë, 31 javë të shtatzënisë dhe 32 javë të shtatzënisë
> Si të merren me një hundë të lëngshëm në fëmijë
> SHTATZËNIA PËRMES 33 JAVE javë të shtatzënisë, 34 dhe javën e 35 të shtatzënisë javë të shtatzënisë - të ofrimit të në 35 javë
> Sa gjumë duhet një fëmijë