Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Foshnjat dhe fëmijët

Kujdesi për fëmijët - të gjitha në lidhje me shëndetin dhe higjienën për foshnjat dhe fëmijët, baby rroba, veshje për fëmijë, pëlhurë me lajle, higjiena e dhëmbëve dhe ushqim baby.

---------------------------------------------------------

A ju pëlqen 2 muaj e një foshnje të shtrirë në bark të saj, nëse është e nevojshme për të mbajtur kokën tuaj?

A ju pëlqen 2 muaj e një foshnje të shtrirë në bark të saj, nëse është e nevojshme për të mbajtur kokën tuaj ka nevojë, me të vërtetë nuk e di se sa dikush kishte të bënteNuk ka nevojë, me të vërtetë nuk e di se sa dikush kishte të bënte
Çfarë është më shumë -. Edhe një fëmijë mund të veshin në dorën tuaj nuk mbështesin ortoped
kokë rekomanduar në situata emergjente -. Kjo është një fëmijë në krahët e saj, dhe ju duhet diku për të shkuar të shpejtë dhe të ketë një dorë e lirë -. mbante një fëmijë në rrugë për të vënë një fëmijë në barkun e saj, të vënë duart në mes të këmbëve të tij në gjoksin e tij dhe e vuri fëmijën poshtë në anën e tij të kokës së foshnjës atëherë ju nuk e përkrah, në këto faqe nuk ka asnjë problem.
> Shtatzënia në fund të jetës çfarë është e rëndësishme për një fëmijë
> Si të merren me bum fëmijën kuqe
> Teens Si të them prindërit e mi që unë isha shtatzënë
> Pështypje deri në foshnjat pas ushqyerjes me gji pleqsh,, me hundë - pse foshnja bljucka
> Sa shpesh duhet të hajë një fëmijë
> Kalendari i vaksinimit
> Sa kohë duhet të ushqejnë
> është kjo normale kur fëmija është djerse pesë muajsh të kokë, kur ata hanë, dhe kreu back up për të dhënë dy pika të vitaminës D3 në ditë ..
> Si të largoj një fëmijë nga përdorimi karakter fetar
> A është normale që nënat gji 2 muaj e vjetër temperaturen 35.7shkallë trupit
> 3 muaj më i vjetër kur ajo mori një grumbull të bitum gjelbër dhe njolla të zeza
> Si powinnien shikoni në shpërndarjen e ngrënies gjithë ditën me një fëmijë prej shtatë muajsh
> Çfarë dhe si fëmijë dosładzać 6mujore qumësht
> varg biçikletë me tri rrota apo fëmija quadricycle
> . Unë jam shtatzënë A mund të vaksinohen për fruthit dhe sëmundjeve të tjera infektive?
> Ovarian UJIT cysts cysts trajtim ovarian dhe dhimbje në vezore
> si të vishen fëmijën dhe e fëmijës për një shëtitje në, pranverë dimrit, verës dhe vjeshtë
> Si për të përgatitur fëmijën tuaj për vëllezërit dhe motrat
> muaj Tre mi bir i vjetër ka probleme me stomakun, ndërsa kalimin e gazit, dhe thirri tmerrshëm tensionuar, unë nuk e di atë që unë robić.pije qumësht Bebilon peptike, ti japë atij një filxhan çaj ndihmave HIPP ndihmon tretjen e ushqimit, por kjo nuk do të përmirësohet është kjo normale në ajo. Maluca
> një dhuratë për një fëmijë