Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Foshnjat dhe fëmijët

Kujdesi për fëmijët - të gjitha në lidhje me shëndetin dhe higjienën për foshnjat dhe fëmijët, baby rroba, veshje për fëmijë, pëlhurë me lajle, higjiena e dhëmbëve dhe ushqim baby.

---------------------------------------------------------

Muaj Tre mi bir i vjetër ka probleme me stomakun, ndërsa kalimin e gazit, dhe thirri tmerrshëm tensionuar, unë nuk e di atë që unë robić.pije qumësht Bebilon peptike, ti japë atij një filxhan çaj ndihmave HIPP ndihmon tretjen e ushqimit, por kjo nuk do të përmirësohet është kjo normale në ajo. Maluca

Muaj Tre mi bir i vjetër ka probleme me stomakun, ndërsa kalimin e gazit, dhe thirri tmerrshëm tensionuar, unë nuk e di atë që unë robić.pije qumësht Bebilon peptike, ti japë atij një filxhan çaj ndihmave HIPP ndihmon tretjen e ushqimit, por kjo nuk do të përmirësohet është kjo normale në ajo. Maluca. Kjo dhimbje barku nazwyklejsza. Kjo nazwyklejsza sa fëmijët që keni, sepse sistemi i tretjes nuk është ende i pjekur mjaft për të shkuar deri në fund të 3 muaj në rrotat e ndihmon masazh bark - Massage .. në një drejtim të akrepave të sahatit -. Ju gjithashtu mund të jepni fëmijën tuaj një filxhan çaj me kopër . Personalisht, unë nuk jam vetëm përvoja me Bebilon pestë, sepse gji-ushqyer, ose dokarmiałam Bebiko, por vetëm pasi fëmija Bebiko pasur probleme me rafte. gjirit dhe gjithashtu kishte pak dhimbje barku.
Unë të ndodhë për të ndryshuar spróbowałabym vendndodhjen. qumësht për prodhuesit e tjerë janë gjithashtu ndonjëherë ndihmon lidhjen
më poshtë ju do të gjeni edhe disa këshilla të vlefshme se si të procedojë në rastin e dhimbje barku. bregdet Lidhje të dobishme / u dl dt Si për tu marrë me një fëmijë vuan nga dhimbja barku / dt dd / dd / dl -
> Si për të llogaritur datën e lindjes nga data e ngjizjes
> USHQIMI PËR DY vegetarianism në, acid folik dhe vitamina shtatzënisë për gratë shtatzëna gjatë shtatzënisë
> Si të organizojë një karnaval për fëmijë
> 3 muaj më i vjetër kur ajo mori një grumbull të bitum gjelbër dhe njolla të zeza
> TV Watching për foshnjat
> BABY të vitit një fëmijë - një fëmijë i 13, 14 muaj dhe një fëmijë i 15 muajve
> Si të njohin Dyslexia në fëmijë
> Shtatzënisë deri të premten për javën e parë, të dytë, tretë dhe të katërt të shtatzënisë - tremujorin e parë të shtatzënisë
> Si të merren me bum fëmijën kuqe
> siç mund të llogaritet kur ju keni ditë pjellore ?
> u zbuluan kur gratë lindin djem më shumë
> Si për të përballuar me të përzier gjatë shtatzënisë
> Çfarë duhet të bëni nëse fëmija juaj ka temperaturë?
> 5 muaj bijën time të vjetër nuk dëshiron për të pirë ditë mleka.na kam arritur të marrë në shtypin dhe ëndrrën e 300ml.zmienialam por qumësht dhe asgjë tjetër kultura pomoglo.badania urinës dhe morfologjia shfaq dobrze.jesli për ushqimet e tjera dobrze ngrënë. zajada gusht
> Si të mos ngrejë mamisynka
> Learning Fun
> Çfarë duhet të bëni kur vëllezërit dhe motrat janë në konflikt dhe shtëpisë
> Si të merren me bum fëmijën kuqe
> . teething si për të ndihmuar fëmijën tuaj
> Cilat janë kërkesat që duhet të plotësojnë baballaret?