Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Foshnjat dhe fëmijët

Kujdesi për fëmijët - të gjitha në lidhje me shëndetin dhe higjienën për foshnjat dhe fëmijët, baby rroba, veshje për fëmijë, pëlhurë me lajle, higjiena e dhëmbëve dhe ushqim baby.

---------------------------------------------------------

Cilat janë simptomat e shtatzënisë?

Cilat janë simptomat e shtatzënisë Simptomet e shtatzënisë është më shumë gjasa, edhe pse jo të gjithë duhet të ndodhë në përvojën tonëshenja
e shtatzënisë është më shumë gjasa, edhe pse jo të gjithë duhet të jenë të pranishëm vetëm në listën tonë të simptomat Lexo më shumë i përshtatshëm, më mirë shanset janë që ju jeni i parë shtatzënë
.. -
amenorrhea 2 - rrallë ose shumë e rëndë
gjakderdhje 3-4
Marramendje - dhe Përzier / ose të vjella
5 - Dhimbje në gji
6 - gji ngarkuar
7 -
Ndrysho epsh Niveli 8 - Urinim te shpeshte
9 - shije metalike në gojë
10 - Lodhje e vazhdueshme / sleepiness
11 - Ndryshimet në
lëkurës 12 - dëshirat pazakonshme
13 -
Urth 14 - Ndryshimet në formën e
mitrës 15 - test pozitiv shtatzënisë
> Sa shpesh duhet të hajë një fëmijë
> Fëmija im ka një shtresë të bardhë me pika të kuqe mbi gjuhën se çfarë do të jetë ai?
> muaj Tre mi bir i vjetër ka probleme me stomakun, ndërsa kalimin e gazit, dhe thirri tmerrshëm tensionuar, unë nuk e di atë që unë robić.pije qumësht Bebilon peptike, ti japë atij një filxhan çaj ndihmave HIPP ndihmon tretjen e ushqimit, por kjo nuk do të përmirësohet është kjo normale në ajo. Maluca
> Zhvillimi i fëmijës në muaj - fëmijë e 3 muaj, 4 muaj dhe 5 muaj
> Si të përgatiten për shtatzëni 10 këshilla
> Cilat janë mënyrat natyrale për të përshpejtuar dorëzimin / metoda për shpërndarjen e shpejtë?
> Si për të mësuar fëmijën tuaj për të fjetur vetëm
> Zgjerimi leje prindërore çfarë date ju duhet të aplikoni për të dhe sa herë mund të zgjatet
> Si të merren me bum fëmijën kuqe
> Si të njohin se puna po afrohet, kur të shkoj në spital
> Shtatzënia javë nga javës së nëntë, javës së dhjetë, njëmbëdhjetë dhe dymbëdhjetë të shtatzënisë
> Si të përgatiten për shtatzëni për burrat
> A ju pëlqen 2 muaj e një foshnje të shtrirë në bark të saj, nëse është e nevojshme për të mbajtur kokën e saj?
> djali 3muajvjetra im mund të bëjë të njëjtën bandë ju duhet të keni një termometër për të ndihmuar atë Bebilon sot pini qumësht dhe të njëjtën Kjo është një tjetër humane qumësht, Nan, Isomil, Nutramigen ...
> Si për të lexuar përqindëshin rrjetit
> Çfarë do të thotë se 1muajvjetra ime bijë në gusht bezprzerwy bending
> Si për të blerë fëmijën tuaj një lodër të sigurt
> Anemia në shtatzëni Si të merren me të
> Unë jam shtatzënë në 10 javë 3 ditë e gjakderdhje, ajo mund të jetë diçka e gabuar ..?
> Java e trembëdhjetë shtatzënisë, katërmbëdhjetë, pesëmbëdhjetë dhe gjashtëmbëdhjetë javë të shtatzënisë