Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Foshnjat dhe fëmijët

Kujdesi për fëmijët - të gjitha në lidhje me shëndetin dhe higjienën për foshnjat dhe fëmijët, baby rroba, veshje për fëmijë, pëlhurë me lajle, higjiena e dhëmbëve dhe ushqim baby.

---------------------------------------------------------

Agresiviteti tek fëmijët si të merren me të dhe çfarë janë arsyet?

Agresiviteti tek fëmijëtFëmijët
vetë nuk mund të përballen me emocione të vështira dhe valë e papritur e zemërimit që e bën ata të qajnë, piskat, këmbët vulosje, gojë, rrahje të tjerët apo duke përdorur gjuhën e ndyrë Pra, prindërit duhet të mësojnë fëmijët e tyre si në mënyrë efektive për të mposhtur dhe zotëruar në shtyp . furishëm sulm
u Çka e shkakton zemërimin tek fëmijët / u Në
fëmijët e vegjël, -. në 3 vjet -. frustrimi mund të shkaktohen nga një tepërt e stimujve një fëmijë mund të jetë me të vërtetë i zemëruar me gjithçka dhe të gjithë, por shumica Arsyeja është për të parandaluar atë është që të bëjë diçka që u pëlqen vetëm, për shembull ecin në mur, heqjen e sende të ndryshme nga shtëpi të vendit -. gurë, shkopinj, etj - shkolla
parashkollor dhe në fillim të - 4-9 years -. duke u përpjekur për të gjetur në mesin e kolegëve të tyre të konkurrojnë me njëri-tjetrin, por edhe duan të kenë miq kur fëmijët e vegjël që njerëzit e tjerë mund të bëni diçka më të mirë ose më të shpejtë se ai mund .. lodra Malec shkatërruar, e kapur dhe të fitojë një koleg, ose thjesht e kundërta mund të të jenë të qetë, fëmijët vetëm një
falas në shtëpi të vjetra -. 10-17 vjet -. të jetë e tepërt mërzitur e shkollës dhe familjes detyrave të lejojnë që unë nuk dua bashkëmoshatarët e tyre për të dalë jashtë nga të tjerët u
Në përgjigje të një fëmije të zemëruar .? / u
Pavarësisht nga mosha që të jetë pika e tij në të njëjtën kohë të sigurojë firmën, por zë të qetë. nuk lejohet në asnjë mënyrë të bërtas në fëmijët. Kjo është një shenjë e agresionit nga prindërit, personi i parë me të cilin fëmija do të marrë një shembull . fëmijë
i ri mund të marrë në duart tuaja, përqafim dhe pokołysać në krahët e saj. gjeste të tilla për të qetësuar të rinjtë, apo edhe të rritur. në të një ndjenjë e gëzim dhe buzëqeshjet e fëmijëve dy ose tre vjet duhet të shpjegohet në kicking dhe rrahjen e personit tjetër është shumë e keqe dhe Me të vërtetë dhemb të them se duart dhe këmbët e përkëdhel veten shkoni dhe gërmoj topin -. jo prindërit dhe vëllezërit e motrat -..
Zemërimi vit
4-9 vjeç duhet të presë zemërim i çastit, hedhin në këmbët tuaja nën presion do të kalojë në qoftë se fëmija nuk do të vëreni ndonjë reagim nga prinderit. Ndonjëherë, duke pretenduar për të mos dëgjuar diçka, ose nuk shoh ndihmë shumë. Kur një fëmijë pas një kohë për të qetësuar, ai duhet të përmbahet nga komentet e dashakeqe. Pas incidentit, ju mund të kërkoni fëmijën për arsyet zemërimi dhe të mendojnë për ide vendimi. të mirë për të përmirësuar situatën është që të lexojnë ose të tregojnë histori se si personazhet janë të zemëruar për arsye të ndryshme, por në fund ishte në gjendje të merren me zemërim, pa yelling, duke sharë dhe
rrahje Sa për të moshuarit fëmijë -. shumë e rëndësishme për të folur fëmija duhet të jetë i sigurt se prindi është personi që ju mund të merrni gjithmonë me ta .. Problemi është një çështje e vështirë dhe nuk mund të gjykojë një fëmijë, për shembull, thonë se është dembel - për shembull, nëse ju nuk e pastruar dhomën e tij - ose injoranca - nëse ju ndodh që të marrë nota të varfra në shkollë -. Jo më pak i rëndësishëm është dëgjuar është ajo që fëmija ka për të thënë u
Ballafaqimi me fëmijët e zemërimit / u zemërimi
në fëmijët e vegjël mund të adresohen. nëpërmjet lojës. duhet të sigurojë fëmijën me hapësirë ​​adekuate dhe pajisje, në mënyrë që ata do të jenë në gjendje të japin ndenja të energjisë së tyre. Në banesën ju mund të përgatisë një kënd të veçantë me pillows, në të cilën fëmija do të jetë në gjendje të luftojë me grushte, me Plastelinë kuti si një mjet për trazim dhe squeezing ose më shumë fryrë balona për të hedhur.
Me fëmijë pak më të vjetër, ju duhet të flasim për atë që ai ishte i mërzitur. Le fëmijën tuaj me zemërimin e tij në letër dhe vizatoni një arsye për zemërimin e tij. Prindërit duhet të shpjegojë qartë atë fëmijë nuk mund të bëjë. kufi mund të trokasë grushtat e tyre në jastëk, por ajo është e ndaluar për të rrahur njerëzit. Fëmijët
moshës 10-17 vjeç duhet të jenë të vetëdijshëm për atë sjellje të mund të përballojë. Ju duhet të specifikojë parimet e caktuara dhe për të nxjerrë pasojat e nevojshme të varfërve . sjelljet ushtrim
mirë për Zbutja zemërimin ishte një fëmijë i propozon për të bërë disa ushtrime, të tilla si numërimit të 20 deri 1, të përsëritur disa herë për të thënë: Unë jam i keq, por në paqe, për të shkruar në një copë e mendimeve që vijnë në mendje në kohën e sulmit të bujë dhe kartat e hedhur në plehra, nëse fëmija në këtë moshë e shumë mënyra për të mallkuar, kur ata janë të zemëruar, ju duhet të krijoni një
kufi directory urryer, që është, ata që fëmija do të jetë në gjendje të -. në fund - për përdorim në Ngjarja e një sulmi të tërbim, për shembull, ujë çezme apo eshtra psia -. sharjet dhe vulgariteti që mund të dëmtojë dikë që ata janë të ndaluara fort
Është e rëndësishme që fëmija ishte një shembull i mirë i fëmijëve në shtëpi imitojë sjelljen e prindërve dhe të mësojnë shumë shpejt Pra, mbani mend se çdo karakter fetar shqiptoi .. prindi ose përdorimi i agresionit ndaj fëmijës ajo do të përkthehet në sjelljen agresive të fëmijës në krahasim me moshatarët, prindërit dhe njerëz të tjerë. Prindërit
duhet të mësojnë fëmijët që duan të marrin të gjithë duhet të paraprijë kërkesën nuk është një kërkesë ose kërkesa forca fizike. Sepse në këtë mënyrë, me siguri nuk arrihet asgjë të mirë.
Mbani në mend se fëmijët kanë nevojë për hapësirë ​​për të luajtur dhe lëvizje. Përveç kësaj, çdo fëmijë duhet të marrë pjesën e njëjtë të dashurisë prindërore dhe vëmendje. vit duhet të jetë me fëmijë të flasin për ndjenjat e tyre, për të shpjeguar sjelljen janë pozitive dhe të cilat janë të tjerët e turpshme dhe plagosja, dhe të kërkojë respektimin e rregullave të caktuara. asnjëherë disiplinë pak lënduar askënd.
> Si për të blerë fëmijën tuaj një lodër të sigurt
> TV Watching për foshnjat
> Shtatzënia gjatë javës 24 javë të shtatzënisë, 25 javë të shtatzënisë dhe 26 javë të shtatzënisë
> fëmija im ka lindur në 26.09, e cila është më pak se 2 javë jeni të vërtetë duan që ai të shkoni për një shëtitje, por kur unë nuk e di ... ju lutem përgjigje pas shumë javë pas lindjes së një fëmijë kam marrë një shëtitje.?
> 1.5 muaj ime bijë vjetër nuk mund wypróżnić pse
> Për të muajit duhet të mbajnë një fëmijë në një gondolë?
> ju mund të trash llapa oriz tre muaj të fëmijës me qumështin e nënës së tij në gji, sepse ajo është ende i uritur
> ju mund të planifikoni me seksin e fëmijës?
> Shtatzënia dhe Ushtrimi Ushtrimet për gratë shtatzëna mbi topin dhe pilates për gratë shtatzëna
> Shtatzënia javë nga javës së nëntë, javës së dhjetë, njëmbëdhjetë dhe dymbëdhjetë të shtatzënisë
> . Lindjes në spital dhe në shtëpi Cila është gruaja e mirë dhe fëmijë?
> . Krijo mister për fëmijët
> Teens Si të them prindërit e mi që unë isha shtatzënë
> dietë Grafiku në 8 muaj
> Si gjinia e fëmijës
> Si të kthehet në formë pas lindjes
> .. Si për të mësuar fëmijën tuaj për të fjetur
> Si për të lexuar përqindëshin rrjetit
> ZHVILLIMI I Bebe sipas muajve fëmija e 9, 10, 11 dhe 12 muaj
> Si të gji |? Family