Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

I brendshëm

Gjithçka për shtëpinë time. Feng Shui, dizajn të brendshëm ujdisje, dhe stilet ujdisje ... Këshilla si ngjyra zgjedhin për mure, mobilje për dhoma gjumi apo zgjidhje për apartamente të vogla.

---------------------------------------------------------

Kur dhe si të kosit barin në oborr

Kur dhe si të kosit barin në u kositëse oborr është një nga përgjegjësitë e një kopshtikositje
u është një nga përgjegjësitë e një kopsht vetëm rregullt zvogëlimin do të lejojë që ajo të gëzojë një lëndinë të bukur, të trashë dhe të shëndetshme pa të gjitha llojet e përjashtoj / U
u kositje mirë koha .. / u Grass
në kopsht duhet të mowed të paktën një herë në javë në pranverë dhe vjeshtë, si dhe dy herë në një javë -.. verë pari ne wykaszać bari, shuma që i kalon 2 cm në një lëndinë të nivelit
rritet nën pemë ose në hije kërkon më pak kositje se ato të ekspozuar ndaj diellit të plotë kositje fundit duhet të bëhet në fund të tetorit - .. bar për dimër duhet të jetë rreth 8 inç i gjatë
bar të prerë mirë në mbrëmje, në ditët e re, por pa shi ose para mesditës, sepse bari është tashmë i lagësht dhe përmban një sasi të mjaftueshme të lagështisë. Ky bar është elastik dhe fleksibel, dhe sigurisht që është i përshtatshëm për kositje.
jug pasdite, bari është tharë në diell dhe ajo bëhet e vështirë për atë që ata janë të lehtë për të thyer tuaj Lloji kositës efekt i ngjashëm mund të pritet në rastin e kositje bari lagësht -. bari i shprishur sigurisht nuk duket e mirë dhe çfarë është më keq, ata janë të prekshme për të
shuarjes u duhet të dinë se si të kosit / u . br lartësia prerja varet nga lloji i barit dhe torfë. Kështu, duke kryer procedurën e prerjes, ndiqni udhëzimet e siguruara nga prodhuesi i barit. lëndinë të sapo-krijuar duhet së pari butësisht zwałować.
sipas standardeve të pranuara përgjithësisht, bari duhet të shkurtojë rreth 1/3 e lartësisë së saj. Kjo është Me këtë procedurë, bari nuk humb një sasi të madhe çështjen e gjelbër, e cila është aq urgjentisht të nevojshme për rritjen e duhur
terren lawns kosimy dhe sportet paktën një herë në javë, ndërsa lawns, lule -.. 3-5 herë në sezon, natyrisht, në varësi të
rriten bimë zbukuruese barëra - lëndinë dekorativ - kosimy në një lartësi prej rreth 2-3 cm, dhe torfë rekreative në një lartësi prej rreth 4-5 cm Mbani në mend se bari në hije -. për shembull, nën pemë -. duhet shkurtuara për rreth 2 inches mësipërme të rritet bari në kushte optimale
Nëse për ndonjë arsye të harrojmë për kositje të barit në kopsht, ne kemi nevojë për të zgjeruar këtë 3-4 krehja trajtim rresht çdo 2-3 ditë. Nëse keni prerë bar i gjatë në një kohë, mund të çojë
yellowing gjethet dhe bar po vdes. frekuenca
kositje varet nga shpejtësia e rritjes së saj, e cila ka ndikim më të madh e, ujitjes fekondimit dhe temperatura e ajrit. Pas çdo lawns zvogëlimin, rangut bar kositur pikërisht ashtu siç e la kopsht do të mbledhë të lagështisë dhe
kështu që nuk rri fotot / em / td / tr / tbody / table b
Për atë lartësi për të ul receptorin e telefonit foto / b lartësia Select
në të cilën ju doni të ul receptorin e telefonit fotot tuaja ju duhet së pari të marrin në konsideratë se si përdorimi i , objekti duke marrë parasysh:
ose personat që banojnë në atë kalojnë shumicën e kohës së tyre. ulur ose në këmbë, apo imazhi do të shihet në këmbë ose ulur apo varur fotografi në çerdhe / ul lartësia
duhet të rregullohen në nivelin e parë në fotografitë e njerëzve në kërkim për shembull, varur fotografi në dhomën e fëmijës tuaj nuk duhet të vënë shumë e lartë - si një i rritur -., por në të tillë lartësi të tillë që fëmijët mund të shikoni në to aq lehtë
Vetëm varur fotografi në vende ku ulur apo edhe më së shumti e pamundur për të marrë më afër, për shembull, vetëm një tavolinë ose tabelë, ju duhet të zgjidhni lartësi të ulët, zakonisht
ose fotografitë mund të shihet duke qëndruar në këtë rast është mirë që të aplikojnë sasinë që do të përdoret në galeritë dhe muzeumet më .. fotografi të varur në supozimin se masa duhet të jetë në një lartësi prej rreth 145cm Pas aplikuar një matematikë të vogël për të marrë lartësinë në të cilën ju duhet të hyjë në gozhdë: Ndani lartësinë e kornizës 2, rezultati merret është rezultat i rregulluar pozicionin e hip 145cm - mbajtur kutinë - edge kornizë: nëse hip është nën buzë të kutisë, dhe pastaj zbres distancën nga rezultatet e arritura nga buzë të kutisë së në krye të hip, e kundërta - fiksohem mbi buzë e kuadrit - distancën nga buzë e kuadrit në krye të lidh për të shtuar rezultati i marrë hapësirë ​​punching dhënë në një normë në përputhje me rezultatet e marra BR images b Shumë pranë njëri-tjetrit / b është zakonisht varur në mur më shumë se një foto. Varur nga numri i imazheve, ajo është e mirë për tu marrë parasysh nëse ata duhet të grupohen, për shembull, në lidhje me subjektin e tij, njerëzit në foto ose llojin e imazhit.
Siç e dini në atë grup që ju doni të ul receptorin e telefonit foto kohën tuaj për të reflektuar në marrëveshjen e tyre në lidhje me njëri-tjetrin. Para se të gërmoj gozhdë e parë është me një vlerë të përpiqen për të vënë atyre krah për krah në dysheme dhe në këtë mënyrë të përpiqet rregullime të ndryshme, duke kërkuar për një do të përgjigjet. rregull
më e rëndësishme është që të mbajë një ekuilibër mes imazhit dhe ruajtur ndarje të barabartë ndërmjet skajet e çdo korniza foto. Çështja e bilancit të bëjë me madhësinë, numrin, dhe ku për të vënë ato, për shembull, ju nuk duhet të rri me një dorë, e njëjta foto e madhe, të tjerët janë vetëm të ulëta. Për shembull, në tri madhësi të ndryshme të imazheve të një ekuilibër mund të arrihet për shembull, duke e varur në madhësinë e mesme, tre të vogël, në njërën anë, dhe të dy media në anën tjetër foto e madhe. Lartësia
në të cilën ju duhet të ul receptorin e telefonit fotot lidhen me parimet që përmbahen në seksionin e mësipërm zbatohet, por si një mjet për të trajtuar nga qendra e të gjitha imazheve
image b Madhësia / b të marrin në konsideratë madhësinë e çdo foto - . më pak i varur në sy, nën foto të madhe në këtë mënyrë do të jetë më e lehtë për të parë ato madhësi
imazhi duhet të korrespondojnë me vendin në mur .. Është thelbësore që ju mund të shihni me lehtësi, për shembull, nuk fotografia e madhe në vendin ku ju mund vetëm të qëndrojmë shumë afër, apo fotografi të vogla në mur në të cilat është e pamundur të afrohen pranë mjaftueshme.
Një tjetër gabim nuk mund të angazhohen sjellje duke vendosur një pjesë të vogël të imazheve në një mur të madh bosh, ose imazhe të mëdha në një mur të vogël me shumë pjesë të vogla.
b
në mure, ndriçimi / b Jo të gjitha muret janë një vend i mirë për të ul receptorin e telefonit fotot. Para së gjithash, vendi ishte aq e vlefshme që të lejon photos objerzenie. duhet gjithashtu të marrin në konsideratë pikat e tjera të përmbajtura në këtë faqe, kështu që koncetruj tërësi është përshtatur jo vetëm në mur mbi të cilin do të ul receptorin e telefonit piktura -. Unë mendoj se e hapësirës si një e tërë, dhe jo të organizojmë atë mënyrë që të gjithë artikujt do të paketohen në një vend, për shembull, një mur do të jetë plotësisht fotot errësuar, ndërsa të tjerët do të jetë në
gap Ai fokusohet imazhe vizuale -. Ne përpiqemi të rri një foto në një mur brenda apo të afërm dominuese në elementë të tjerë në hapësirë, të tilla si një divan ose. qëndrim Tabela e kërkon pamjen e duhur të murit nga një distancë dhe disa vende të përshtaten mirë para ngulje ju mund të përdorni templates ose tërhequr nga një person i
mesin e vendeve që do të shmanget përfshijnë mur ku dera është e hapur - .. errësimit ato - bays shumë thellë, pjesët e ngushta midis mobiljeve dhe të vështirë për të gjetur - Mobilje - zotuar .. kënde
sigurojë ndriçim adekuat për fotografinë, dhe mbi të gjitha nuk i mbajnë ato në një vend shumë të errët, që nuk arrijnë ndriçim edhe artificiale dritë duke përdorur një imazh të dedikuar duhet të japin forcën e duhur, ngjyrën dhe si incidenca e saj. Drita e bardhë e gjeneruar nga një të ulët të energjisë poqat tipike nuk janë fotografia do të duket shumë tërheqës. dritë shumë të rënda dhe të drejtuara keq shumë më e vështirë për të parë vetëm shikues të madh foto. Ne gjithashtu duhet të kujtojmë reflektimin e dritës që mund të formuar në foto, sidomos nëse kjo do të jetë prapa qelqit. Çfarë
b kuti / b lloj dhe ngjyra e kuadrit duhet të rregullohen në dhomë. Në disa zona shtesa korniza do të duken më mirë në kuadrin e dytë tradicional kafe, kornizë tjetër të vështirë, i dendur dhe të plotë ozdobień
Çfarë duhet të merren parasysh. seksion
trashë do të mbledhë pluhurin më shumë, dhe më mirë të mos përdorin ato në një vend të ngushtë, sepse ajo mund të stimulohen lehtë visually zosać dhe cut-çmimeve kuadër të përshtaten me objektet më moderne të rinjve dhe ngjyra duhet të përshtaten në hapësirë ​​ngjyra nuk është problem duke përdorur të ndryshme Korniza - në ngjyra të ndryshme - në të njëjtën dhomë, por ajo duhet të jetë në një farë mase harmonizohen me njëri-tjetrin, ose një të zgjedhur nga sistemi. / Ul
b puna / b Pasi ju e dini çfarë, ku dhe si doni rri kohë për të marrë më me thonjtë: centimetër
do të jenë të dobishme, niveli shpirt dhe laps varur më shumë foto rri e tyre për të varur foto duke u përpjekur për të mbajtur Hapësira e njëjtë në mes të kornizës për të marrë parasysh mënyrën në rritje kornizë, sepse varësisht nga foto mund të gjeni veten shumë të larta ose shumë të ulët - disa korniza të ketë grepa në krye, tela të tjera në lartësi, etj për të matur dhe vendin e përshtatshëm për të ul receptorin e telefonit foto më sipër, zbatohen korrigjimet e duhura janë marrë parasysh varur e murit - shpesh duke u përpjekur për të përzënë një gozhdë, ju mund të luajnë vetëm një pjesë e murit në shumë raste, ju ende nevojë për një stërvitje dhe vida të rregulluar llojin e duhur dhe numrin e thonjve / vida në madhësinë kornizë dhe peshë - Nëse e tërë është shumë e rëndë mund të rrënojat e një pjesë e murit, kati dhe kornizë / ul.
> Si të pastër pastrimi i veshur me susta mobilje e veshur me susta mobilje mobilje, krevate, sofas, tavolina, karrige
> Si për të pastruar plastike plastike spastruar dhe pastrimin e plastike
> Si për të shmangur lotët kur prerja onions
> Si të pastër qilim pastrimin VUNENI dhe mirëmbajtjen e qilima leshi - qilima e leshit
> .. Si të kurseni të energjisë elektrike
> . Si të hiqni tym cigare
> . Si të përgatisësh një shandan prej letre
> Si të Stërvitja fleksibilë |? Arsimi
> Si për të pastruar argjendi
> Si të hiqni letër-muri të vjetër
> Si për të bërë xhel flokëve nga liri
> Përballimi i sfidës përbërë pishinë kuvertë
> Apartament çfarë janë destinacionet më të mira në botë
> Si te zgjidhni një shtrat për dhomën e fëmijës çfarë për të kërkuar zgjedhje
> Si për të pastruar një dyshek |? Maintenance
> Si për të hequr njollat ​​boje nga | Libri Riparimet
> Banjo pasqyra Odmaglite
> Stolitë e letrës
> Si për të hequr make-up qumështit
> .. Këshilla kur zgjedh një ndërtuarnë kabinete