Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

.. Si të jetë një mësues i mirë

. Si të jetë një mësues i mirë Nëse ju vendosni për të thirrur dhe të pyesni mësuesit se si të jetë një mësues i mirë, apo vetëm duke menduar për atë duhet ta dinë se kjo është një punë shumë të përgjegjshëmNëse ju vendosni për të thirrur dhe pyesni mësuesit se si të jetë një mësues i mirë, apo vetëm duke menduar për atë duhet ta dinë se kjo është një punë shumë të përgjegjshme. front prej jush janë mendjet e rinj që duhet të formuar dhe drejtuar në rrugën e drejtë. Prandaj të jetë mësues i mirë nuk është vetëm . dhe aftësia profesionale për të përmirësuar, por edhe personal, detyrim moral që shoqëron këtë thirrje mban Nëse ju dëshironi të bëhet një mësues i mirë, këtu janë disa udhëzime të cilat duhet të ndiqen: 1. Përgatitja - Përgatitja për mësimet tërësisht dhe të bëjë përgatitjet krijuese Disa. përgatitjet nuk janë vetëm angazhime formale, por le të vërtetë të shërbejë për një qëllim. Imagjinoni një klasë që ka nevojë për të ruajtur një strukturë të qartë dhe kursin e saj nga fillimi në fund. Mendoni për këtë çështje dhe përmbajtjen e cila duhet të përcjellë për studentët dhe të vendosur në minimum dhe maksimumi i orëve për të arritur. Kur ju mendoni për konceptin e klasës është vendosur gjithmonë veten në rolin e studentëve dhe të mendojnë nëse në atë moment ishte interesante për ju. Në qoftë se klasa nuk është interesante për ju, sa është e mundshme se do të jetë interesante për studentët 2 -... Communications Një segment i rëndësishëm i mësimit dhe procesi është që të komunikojnë me kolegët dhe studentët komunikimi gjithmonë duhet të bëni Zhvillimi komunikim të mirë duhet të jetë një nga qëllimet më të rëndësishme që duhet të pyesni veten komunikim të mirë mund të kapërcejë të jetë e mundur. Konfliktet midis kolegët dhe studentët Ne bëjmë çmos në të gjitha situatat në mënyrë që ne kërkojmë të fitojë -. fitojë për zgjidhjen e problemeve sistemi Koha dyja palët të merrni atë që ata duan dhe askush nuk do të dëmtohen 3 -... Autoriteti asnjë autoritet i vërtetë nuk ka asnjë klasë e vërtetë. Shumë mësues të bëjë gabime dhe për të vendosur autoritetin e vetëm shenjat e këqija dhe të rreptë ekzagjeruar. autoriteti i tillë është themeluar këmbët e balta, dhe në çdo moment, ne mund të presim një rebelim në mesin e studentëve. Rebelimi mund të jetë në nivelin e një studenti ose në niveli i departamentit të gjithë që të bëhet flegmatik, i çinteresuar apo në punë. Autoriteti ka asgjë të bëjë me ngritjen e disiplinës ushtarake, notat e dobëta, por gradualisht ai ndërton. Ju mund të fitojë besimin dhe studentët dhe kolegët tuaj, të fillojnë të merren parasysh ekspertë në fushën e tyre që të gjejnë gjithmonë një zgjidhje për çdo problem Studentët nuk do të ndërtojë një marrëdhënie miqësore, të mbajë një marrëdhënie profesionale në mes mësuesit -.. studentore, por nuk dal dhe nënvlerësojnë studentët Nëse ne dështojmë për të gjetur një ekuilibër në rrugën tuaj për mirë të ndërtuar dhe për të fituar autoritet, duke folur zhargon të studentëve të profe vlerësim të mirë. Këto janë vetëm disa udhëzime themelore që ju duhet të ndjekin si ata përpiqen për tu bërë mësues të mirë. Nëse ju mendoni për tekstin e lexuar ne vetëm se ne mund të konkludojmë se të jesh një mësues i mirë është Nuk është e lehtë dhe se e vetmja zgjidhje reale për konstante profesionale, teknike, dhe në përmirësimin e personalitetin e tyre
> Çfarë është ujë i distiluar
> atmosferë MARS Metani në Mars
> TELEVIZIONI Childrens Ndikimi i medias dhe shikimin e tepërt të televizionit nuk është e mirë për fëmijë
> .? Çfarë është levë
> Si të merrni një kredi studentore
> frika e panjohur
> Si te zgjidhni një shkollë
> që të kthehet një grua
> truri njerëzor
> nënkupton ngjyrë të kuqe për të kombinuar ngjyra
> i Inteligjencës
> Cili është përshkrimi
> Si të dekoroj kone pishe
> Koha për proms 2011 të tilla si hairstyles dhe dresses, kostume janë në modë këtë vit?
> Si të jenë të njohura dhe argëtim, interesante në kompani
> Cilat janë çertifikatat në anglisht?
> Gjuhë e huaj nuk është e vështirë!
> Si për të luftuar marramendje
> Si ushqim të konservuar |? Arsimi
> Mësoni anglisht për fëmijët dhe fillestar, në shtëpi se sa shpejt mësojnë gjuhën angleze.