Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

. Si për të mësuar anglisht

. Si për të mësuar anglisht Sot, anglisht është i detyruar pothuajse të dini, sepse ne do të në këtë letër për të dhënë Këshilla se si të mësojnë anglisht.. Sot, anglisht është i detyruar pothuajse të dini, sepse ne do të në këtë letër për të dhënë këshilla se si të mësojnë anglisht Hapat
mësimin e anglishtes në shkollat ​​fillore dhe të mesme Ka është e vështirë një shkollë në të cilën nuk mësimin e anglishtes, qoftë ajo të jetë primare ose sekondare. Përderisa kjo është e shpesh të rinj shumë të shurdhër të mësuarit formën angleze, me siguri mund të jetë shumë i dobishëm, sidomos në fillim kur takohet me disa çështje themelore që lidhen me gramatikë, kuptimet e fjalëve të caktuara, shqiptim, etj .. kurse të gjuhës angleze. Përveç mësimit në shkollë, ju mund të lëvizin për disa nga shumë kurse të shpejta ose të zgjatur. Nëse ju vendosni të bëni këtë, ne ju këshillojmë që të zgjidhni nëse fare e mundur që të jetë në grupe të vogla për të mësuar, sepse atëherë ajo do të jenë mësues të mirë paguar dhe rezultatet që ju do të jetë shumë më mirë. Watching filma dhe kanalet e huaja televizive me titra. Nëpërmjet filmave të shikuar apo kanaleve televizive ju mund të mësoni shumë sidomos kur ajo fjala për shqiptimin dhe kuptimin e fjalëve të caktuara. Filloni ngadalë shkruar në anglisht. Kur ju mendoni se ju jeni në gjendje për të shkruar në anglisht sa më shumë të jetë e mundur, ju mund të kandidojë blogun tuaj pak në të cilën ju do të shkruaj disa gjëra themelore në jetë, disa mendime, çdo gjë që do të detyrojë që për të zhvilluar aftësitë e të shkruarit në gjuhën angleze. Dëgjoni muzikë nga textovima angleze. Dëgjoni këngën dhe të përpiqemi për të kuptuar dhe për të ndjekur pjesën më të madhe të tekstit. Nëse ju merrni mbërthyer, shih të gjithë tekstin e këngë ju dëgjuar nga shtypja emrin e artistit dhe këngë pavarësisht nga tekst. Chatujte me të afërmit apo miqtë jashtë vendit. Kur do të kalosh përmes kurseve dhe praktikës të pavarur, kjo është një mënyrë e madhe për të testuar njohuritë tuaja aktuale të gjuhës angleze. Ato mund të tregojnë nga gabimet në gramatikë, të shkruarit, apo si, dhe gjithashtu e natyrisht ju mund të ndihmojnë gjithashtu me shqetësimet specifike në disa situata të veçanta të gjërave që ju do të ketë nevojë. anglisht, gjuha angleze, si për të mësuar anglisht, të mësuar, mësimi i gjuhës së huaj - 1111111111 - Si të përgatitet për provim pranues -
> Si të qëndroni zgjuar në shkollë
> Si të visheni në fund të vitit shkollor
> Si mund të merrni mësim?
> Watching filmave horror
> Si për të motivuar veten për të mësuar
> parashikimet ndeshjet e futbollit dhe duke shprehur emocionet
> Cili është mëlçisë
> Free software për mësimin e gjuhës gjermane
> Si për të përgatitur fëmijën tuaj për kopshtin
> Si është smog | Arsimi?
> Çfarë është një dekadë
> është një kompani udhëheqëse mund të përfitojnë nga BE fondeve për kolegj për veten apo punonjësit tuaj?
> Si madhësia e gjatësisë |? Arsimi
> .. Si të lexohet shpejt
> Si të vishen një sorrë
> miqtë më të mirë Përgjithmonë mendimet e mençur për miqësi
> . Çfarë ju duhet për një pasaportë ?
> humbja e një të dashur
> Si për të mësuar një gjuhë të huaj
> Si të njohin Dyslexia në fëmijë