Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Multimedial

Pajisje të kompjuterizuar dhe elektronike, media, kamera, regjistruesit audio dhe video, instalimin TV, DVD, Bluetooth - multimedia. Këshilla mbi hardware dhe software - pjesë kompjuterike, kompjutera laptop, riparimin dhe të sigurisë, programet e instalimit software. Këshilla për telefonat mobil - aplikacionet mobile, merret iphone, ofruesit telefonin celular, smartphones.

---------------------------------------------------------

Si për të bërë një ikonë Favicon për faqen

Si për të bërë një ikonë Favicon për faqe . Ju duhet të keni vënë re tashmë se disa vende në para të url tuaj të ketë një foto të vogël që përfaqëson ato. Me siguri e keni vënë re deri tani se disa vende në para të url tuaj të ketë një foto të vogël që përfaqëson ato Kjo kornizë e vogël quhet një Favicon. Tani ju doni të dini se si për të bërë një ikonë Favicon për faqen tuaj. Ky artikull do tju japë për të ndihmuar. pari, e di se kjo nuk është e komplikuar dhe e vështirë, dhe ka shumë vende ku ju mund të bëni vetë ikonë tuaj Favicon.
Një prej tyre është Generator Favicon, të cilat ju rekomandoj këtë rast. Në atë që ju do të shihni se gjithë kjo është shumë e thjeshtë dhe të shpejtë. Së pari zgjidhni foto ju doni të bëni një ikonë Favicon dhe sigurohuni që të jenë përmasat ideale e 100 x 100 Kur përzgjedhur, vetëm klikoni mbi Favicon Generate icon favicon juaj është krijuar dhe ju do të paraqitet tekstin e mëposhtëm: Complete = Kliko këtu për të Shkarko Favicon juaj Thjesht klikoni mbi! icon shkarkuar dhe ruajtur në kompjuterin tuaj.
Pastaj ju keni manual se si për të ndryshuar Favicon tuaj. Vetëm kopjoni ikonën në directory rrënjë. Dhe pastaj kodi në përdorues, vihet në një pjesë të faqes tuaj. Kjo është e gjitha , gëzojnë të reja ikonë tuaj Favicon
> Google plus +1 të gjithë ju duhet të dini
> Si për të shpejtuar procesor - Përshpejtimi kompjutera
> Antenë Rrezatimi, telefonin celular dëm
> Si për të vendosur tastierën në kroatisht, tastierë kroat, të ndryshuar gjuhën në Windows 7
> Si zbuluar elektricitetin |? Inxhinieri elektrike
> PIN parazgjedhur për pajisje Bluetooth pairing
> .? Çfarë është një blog
> Si të instaloj Windows XP |? Kompjuter
> Si të njohin ari, 18 ari karat ari, i vërtetë
> Si për të bllokuar Facebook - Facebook bllokuar
> . Si për të shkarkuar video nga YouTube
> Ndarja në hard disk - Krijimi i një ndarje
> ju mund të lidhë dy kompjutera me një modem dhe njëkohësisht e përdorin internetin?
> Si për të blerë një televizor
> Çfarë Fonts letra mund të përdoret në faqet e internetit për të siguruar që ajo do të shfaqin si duhet në çdo kompjuter
> Si për të bërë telefonata falas me Gmail |? Web
> BlackBerry Curve 8520 pasardhëse e suksesshme seri 8300
> Si të instaloj lojë me një torrent - Si të instaloj lojra
> Çfarë është një rekord CNAME në konfigurimin e DNS server
> . Çfarë është marketing Filialin