Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Multimedial

Pajisje të kompjuterizuar dhe elektronike, media, kamera, regjistruesit audio dhe video, instalimin TV, DVD, Bluetooth - multimedia. Këshilla mbi hardware dhe software - pjesë kompjuterike, kompjutera laptop, riparimin dhe të sigurisë, programet e instalimit software. Këshilla për telefonat mobil - aplikacionet mobile, merret iphone, ofruesit telefonin celular, smartphones.

---------------------------------------------------------

Si te I aktivizuar AVG antivirus

Si mund ta aktivizoj AVG antivirus Avg antivirus është një lloj e mbrojtjes së lirë antivirus për sistemin operativ Windows dhe është e vështirë për të aktivizuar. AVG antivirus është një lloj e mbrojtjes së lirë antivirus për operativ Windows sistem dhe është e vështirë për të aktivizuar.
AVG antivirus skanon të gjithë hard drive e kompjuterit tuaj për viruse të padëshiruara që ju mund të vini deri në web ose ndryshe. Pasi të keni instaluar, ju vetëm duhet të aktivizoni atë. Si mund të AVG antivirus aktivizoni 1 -? shumë i lehtë dhe thjesht klikoni në Start në këndin e majtë të ulët 2 - Pastaj klikoni në All Programs dhe për të gjetur AVG Antivirus 3 -. Klikoni mbi ikonën AVG në antiviralëve dosje Kjo do të ngarkesës atë dhe të gjithë ju duhet të bëni që ai filloi të scan kompjuterin tuaj për viruset, është të klikoni Scan AVG dhe çdo gjë tjetër punon për ju Shënim: -. Antivirus janë shumë të domosdoshme për shëndetin e kompjuterit tuaj dhe ruajtjen e normal Operacioni në mënyrë që ajo nuk mund të injorojnë nevojën e tyre
> Si për të vendosur tastierën në kroatisht, tastierë kroat, të ndryshuar gjuhën në Windows 7
> GTA IV - Grand Theft Auto 4 kodet për makina
> Phone Windows 7 Apps, aplikimet më të mira për Phone Windows 7, aplikacione për telefonat mobil
> Cili është dallimi themelor në mes të ZIP dhe RAR compression programeve zipanje, e WinZip apo WinRAR
> Si për të mbrojtur kompjuterin tuaj nga viruset - viruseve kompjuterike
> Si Llogaritësi | Libri Kompjuter
> . Si për të blerë një aparat fotografik
> Cili është çelësi tab, çelësat funksion kartela, çelësat në tastierë
> NFS ProStreet Cheats për - NFS Kodi
> Si mund të fshij llogarinë time tani?
> Sa e sigurt jailbreak iPod Touch
> Çfarë është Java, gjuhë programimi Java, programimin në Java
> Si mund të Facebook në celularin tuaj - Facebook aplikimit
> Si për të gjetur adresën IP, adresën IP të kompjuterit, si për të gjetur adresën IP
> . Çfarë është marketing Filialin
> GPRS mobil
> Kërkesat më të mira për Blackberry, aplikimet dobishme per Blackberry
> Si e Google, i cili themeloi Google, Historia Google
> Instalo Hard Drive - Si të instaloj një hard disk
> Si bëri në internet |? Web