Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Multimedial

Pajisje të kompjuterizuar dhe elektronike, media, kamera, regjistruesit audio dhe video, instalimin TV, DVD, Bluetooth - multimedia. Këshilla mbi hardware dhe software - pjesë kompjuterike, kompjutera laptop, riparimin dhe të sigurisë, programet e instalimit software. Këshilla për telefonat mobil - aplikacionet mobile, merret iphone, ofruesit telefonin celular, smartphones.

---------------------------------------------------------

Si për të pastruar kompjuterin tuaj nga viruset

. Si për të pastruar kompjuterin tuaj nga viruset viruset kompjuterike janë shumë të fshehtë, i fshehur, dhe si homologët e tyre biologjike, vazhdimisht mutatingViruset kompjuterike janë shumë të fshehtë, i fshehur, dhe si homologët e tyre biologjike, vazhdimisht mutating. Është shumë e rëndësishme që ju të dini për të pastruar kompjuterin tuaj nga viruset.
Nëse ju dyshoni se kompjuteri juaj është infektuar, ju duhet të merrni disa hapa themelore për përcaktimin e dyshimit , dhe për të pastruar ndonjë viruseve Në këtë artikull ne do tju japim disa këshilla bazë mbi atë që ju duhet të bëni në të tilla raste: 1. - Sapo ju dyshoni se kompjuteri juaj është infektuar, shkëputje atë nga ndonjë rrjet të cilin ajo është e bashkangjitur, si dhe lidhje interneti keni parandaluar infeksionin dhe kompjutera të tjera, ose që në ndërkohë të marr disa viruse 2 -.. Nëse ju tashmë keni të instaluar ndonjë softuer për të skanuar për viruse, vetëm të hapur dhe drejtuar një hetim 3 -. Nëse ju nuk keni ndonjë softuer antivirus, ju duhet të marrë një të tillë. Bëj një mik i cili ka përdorur antivirus dhe ju huazoni instalimin. Në shumë pak, të shikojmë në disa forume të internetit, çka njerëzit tjerë janë duke përdorur dhe ku ju mund të shkarkoni një version falas . i virusit Ja lidhjet për disa versione falas të antiviruseve
- AVG Free - Faqja Avira AntiVir Personal - Home Free - Avast antivirus 4 -. Launch re skanim antivirus dhe kaloni unë ende nuk e kthen kompjuterin dhe të lidheni me rrjeti 5 -. Keni durim dhe të presin për skanim antivirus deri në fund Nëse gjyqtari do të marrë një kohë të gjatë, ju mund të shkoni në drekë, darkë, një pushim, të bëjë diçka tjetër dhe të kthehen kur ajo përfundon procesin 6.. - Kur scan dhe viruse të pastër gjatë, ri-lidh kompjuterin tuaj në internet dhe shikoni se çfarë situata aktuale dhe nëse antivirus juaj demonstron edhe disa viruse 7 -. Sigurohuni përditësime antivirus aplikimit tuaj, dhe nëse është e nevojshme për freskimin ujte atë në një version më të ri dhe të bëjë të rregullt skanon kompjuterin tuaj për viruset padëshiruar
> Si të ndritshme llamba fluoreshente dritë |? Inxhinieri elektrike
> Si për të bllokuar një faqe interneti - Bllokimi Website
> Si për nxjerrjen skedar RAR
> Rekomandime për lojra PC, lojërat më të mira për PC, lista e lojrave të mira ndonjëherë për PC
> LG KC910 Renoir - kamera 8MP, WLAN, 3G, të gjitha në një vend
> Phones Top Android
> Çfarë është e nevojshme për qasje në internet, pajisjet e internetit, prezantimin e internetit
> Si të përdorin internetin
> .. Si te zgjidhni një aparat fotografik dixhital
> SciPhone i68, HiPhone CECT klon një tjetër iPhone?
> Shkalla Konvertimi ne dollar, si dollar dollar milion Kuna converter
> . Si të përdorni të Garmin navigacion
> Cili është dallimi në mes internet dhe intranet, në intranet, në mënyrë që në internet
> Si të fshini qelizat kopjuar në Excel 2003 | Libri Kompjuter
> Si të deshifroj Nokia telefoni celular - zhbllokimit Sony Ericsson telefonat celular
> Kodet per COD 6 - Call of Duty 6 Bëhen
> Si për të mbrojtur rrjetin - Si për të mbrojtur rrjetin pa tel
> Mobile Phone me Navigation - Navigation në telefon celular
> Cheats për NFS Carbon - NFS Carbon lojë
> Nokia E52 në Symbian OS, të ngjashme me Nokia E55