Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Shëndetësor

Këshilla rreth shëndetit si simptomat e alergjive, njohin, depresioni trajtimin e alkoolizmit, ilaçi më i mirë për migraines. Çdo gjë nga ushqimi të shëndetshëm për shëndetin insurence.

---------------------------------------------------------

Kanceri i qafës së mitrës

.. Kanceri i qafës.
kanceri i qafës është një sëmundje malinje Faza e parë e këtij keqdashje është fillimi i ndryshimit në indet e qafës së mitrës së cilës qelizat fillojnë të ndahen një vazhdimësi të madhe Ndjekur nga fazat e mëtejshme. ind është ndryshimet më premalignant, por jo simptomat. Megjithatë, provim parandaluese gjinekologjike është një mundësi për të theksohet qelizat e ndryshuar në një fazë të hershme dhe të fillojë menjëherë trajtim për të shmangur metastazë.
më prek zakonisht femra, të moshës midis tridhjetë e pesë dhe pesëdhjetë vjet, edhe pse në vitet e fundit, kjo keqdashje duket me gra shumë më të rinj dhe vajzave faktorët e rrezikut
-. sëmundjet që janë seksualisht të transmetueshme, klamidia, një infeksion - HPV - njerëzore lyth virus infeksion - HSV - herpes simplex , e virus marrëdhëniet seksuale para moshës shtatëmbëdhjetë, shthurja - partnerët shpesh ndryshon -, përdorimi afatgjatë të përdorimit të kontraceptivëve oral, marrjes alkoholit, ndotja e ajrit, stilit te jetes i sëmurë - duhani, stresi që mund të dobësojnë sistemin imunitar dhe faktorin gjenetik - kanceri në, motra e nënës apo halla Simptomat
e shtëpisë kancerit të qafës së mitrës -. ujth në sekrecionet vaginale, gjakderdhje gjatë apo pas marrëdhënies, dhimbje në pjesën e poshtme të stomakut dhe rrugët e afërta kufitare diagnoza
dhe
trajtim. -. për fat të keq, vajzat marrëdhëniet gjithnjë e më hershme seksuale, duke përdorur asnjë mbrojtje kundër sëmundjeve seksualisht të transmetueshme dhe infeksionet, shthurja është në rritje, shumë vajza dhe gra nuk vijnë në ekzaminimet parandaluese gjinekologjike, derisa simptomat të bëhet e qartë, por kur ai më vonë zbuloi, sëmundja është zhvilluar tashmë, rimëkëmbja do të jetë e vështirë dhe do të jetë i suksesshëm në vetëm 30 për qind e pacientëve femra. Me diagnozën e duhur, zakonisht 100 për qind e pacientëve të fituar sëmundje. ekzaminim gjinekologjik
, pacienti do ti nënshtrohet një bimanual ., ekzaminimi colposcopy, dhe Pap testi colposcopy
- nuk është veçanërisht e dhimbshme të pakëndshme ose mjeku do të kryejnë me colposcope -. një lloj të veçantë të mikroskopit -. testi
Pap - gjinekolog shkop merr një mostër të swabs vaginale për analiza të mëtejshme . Ovulacionit është koha ideale në të cilën ju mund të bëni testin e Pap.
Këto metoda do të ndihmojë në zbulimin e ndryshimeve malinje. pacient duke u referuar për trajtimin dhe kirurgji, nëse në fazat fillestare të trajtimit apo përdorimit të rrezatimit, në rast të sëmundjes mori të mbajë qafën e mitrës
dhe grupe fqinje të qelizave janë hequr dhe mitra mbetet në qoftë se pacienti është i aftë të lindjes
Këshilli plus:.. të gjitha gratë, pavarësisht nga mosha, duhet të shkojë në ekzaminimet parandaluese gjinekologjike dy herë në vit, edhe nëse ju nuk ndjeni ndonjë siklet Parandalimi është ilaç më të mirë
> Lactose
> . Bronkit
> . Një dietë e shëndetshme është një nga shkaqet e depresionit në gratë
> Hoses
> IVF
> Drithëra për humbje peshe
> Menopauza në gratë
> . Si të përdorim mjaltë
> Si të humbni peshë në një muaj
> Tea bërë nga bli
> . Pimples Trajtimi
> Tendinitis
> . Ushqimi për meshkujt
> Bakteret
> Si për të ndaluar pirjen e duhanit
> Baktereve në urinë
> Ndihma e parë për mbytje - ushqim mbytje në fyt,, manovra Heimlich grip dhe rrokje për mbytje
> Simptomat e sklerozës multiple
> vitamina Piper, vitaminat e perimeve, piper si një ilaç
> .. How To Lose Weight