Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Sport dhe rekreacion

Lexuar në lidhje me sport - futboll, hendboll, basketboll, ski - dhe të gjitha llojet e rekreacion - not, ecje, gjimnastikë, plani i ushtrimit dhe përfitimeve pilates.

---------------------------------------------------------

... Si për të mbajtur një këpucëve running ?

Mbajtja këpucët drejtimin vrapues
Shumica e kanë një marrëdhënie të veçantë me këpucët e tyre. vrapues
Shumica kanë një marrëdhënie të veçantë me këpucët e tyre këpucët tuaja do të marrë ju nëpërmjet racës së mirë dhe të këqija. dhe që është me ju. Pra, tregojnë një respekt për ato këpucë të njëjta nga ato siç duhet. Ata do të zgjasë më gjatë.
Nëse ju drejtuar jashtë këpucët tuaja të vijnë në çdo gjë nga balta dhe pellgje me gjethe dhe zhavorrit. E gjithë kjo mund të poshtër Bëni këpucët veshur nga para se ata në fakt janë.
Pra, nga koha në kohën e këpucët tuaja duhet vetëm një Makeover!
Nëse është e mundur, hiqni çorap astar-ose shtrojë dhe laje ato veç e veç. Kjo do të ndihmojë për ta bërë në brendësi të këpucëve tuaj ushtar. Laces mund të lahen ose zëvendësohet. ndotesve
Sipërfaqja si fëlliqur dhe rërë mund të pastrohen me një furçë të vjetër apo furçë thonjsh, ujë të ngrohtë dhe sapun të butë. Kjo duhet të kujdeset për të fëlliqur, dhe nga koha në kohë.
të thatë këpucët tuaja, mos bëni pranë një pajisje për ngrohje të tillë si një radiator. ngrohjes e drejtpërdrejtë do të ndryshojnë formën e këpucëve. Hapur këpucëve dhe pastaj ngarkuar atë me një peshqir letre ose gazetë. letër do të thithin lagështi nga këpucët Ajo merr rreth 12 orë për atlete thatë
Këshilli:.. Nëse ju drejtuar shpesh, ju mund të dëshironi të përdorni dy palë këpucë për dimër drejtimin Kështu që ju mund të veshin palë të tjera, ndërsa ju janë të thata parë..
> . Aerobics dhe muzikë
> Si për të luajtur pishinë
> Si të mësojnë për të përzënë waveboardzie
> .. Si të humbni peshë
> Si për të luajtur rum, rum kartë lojë, duke shënuar dhe rezultatin rregulla rum lojë online
> Si mund të ulemups
> Si për të filluar me bodybuilding
> Si për të shmangur dëmtimin
> Si te zgjidhni një biçikletë përkrenare
> Kickboxing teknika
> Si të përgatiten për një biçikletë malore për dimër
> Si për të shkuar vrapim
> . Si për të praktikuar pozicionin e yoga e urës
> Si për të bërë një burrë dëbore | Libri hobi & Games
> Si te zgjidhni një përkrenare të skive
> Si për të bërë atë mbi supet e tij
> Ushtrimi në shtatzëni.
> . Pilates Exercise
> Trajnimi Aikido
> Si në mënyrë efektive për të trajnuar