Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Sport dhe rekreacion

Lexuar në lidhje me sport - futboll, hendboll, basketboll, ski - dhe të gjitha llojet e rekreacion - not, ecje, gjimnastikë, plani i ushtrimit dhe përfitimeve pilates.

---------------------------------------------------------

. ushtrim aerobik për humbje peshe

. ushtrim aerobik për humbje peshe ushtrim
Aerobic për humbje peshe do tju ndihmojë të planit tuaj workouts i aftë për të djegur më shumë kalori se ju hyri me ushqimushtrim
Aerobic për humbje peshe do tju ndihmojë të planit tuaj workouts i aftë për të djegur më shumë kalori se ju hyrë me ushqim Ky rregull është i bazuar në. humbje peshe dhe takohet shpesh quhet një deficit kalori. deficit
kalori do të thotë se ushtrimi më shumë, hani më pak ose të kombinohen këto dy qasje në planifikimin e fëmijës tuaj. Nëse ju zgjedhin për humbje peshe të shëndetshme, do të ndajë në rrugën tuaj të jetës dhe hyrë në një aktivitet fizik. kembe, çiklizmit dhe drejtimin janë zgjedhje të mirë.
humbje peshe program i paraqitur këtu është i bazuar në vrapim. Rezultatet
më të mira në humbjen e peshës padëshiruar dhe përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm ofron një kombinim i rregullimeve të përshtatshme ushqimore dhe Regjimi ushtrim.
Nëse ju keni bërë tashmë një vendim të fortë për të ndjekur dieta të veçanta apo të veçantë koncepti i ushqimit, sigurohuni që ju të hyjë në rutinën tuaj të përditshme dhe episode të niveleve të rritura e aktivitetit fizik për të ndihmuar stimulimin e yndyrë të shpenzimeve.
ushtrime forca - ushtrime format, siç quhet popullorçe, janë mjet shumë i rëndësishëm për përmirësimin e palestër e përgjithshme fizike dhe pamjen Nëse ju shkoni në vrap të rregullt, të futur ditët off -. të paktën dy herë në javë -. dhe programi themelor i ushtrimeve tolko Nëse ju nuk keni kohë në dispozicion gjatë javës, ushtrimin e lirë ju mund të bëni para se të bënte vrap ushtrime
themelore të projektimit që ju nuk keni nevojë props si squats, e -. femër - push-ups, ushtrime për pasme, mollaqe dhe muskujt e barkut. Pas dy seri nga këto ushtrime, me dhjetë repetitions do të jetë e mjaftueshme
1.5 minuta -. TETË këmbët
spaced hip-width përveç, dhe mbajtjen e topin në duart e tij, hapi i la këmbën ndërsa zhvendosur topin nga dora në dorë . lëvizje mbi kokë Iscrtavajte top numër tetë në ajër Repeat, duke bërë një hap përpara në këmbë të djathtë
30 sekonda -.. Shtrihen postuar këmbë - Mbajtja e peshës në çdo dorë se dy paund, qëndrojnë të mbledhur në këmbë . Heqin këmbën e majtë në lartësi prej rreth 3 cm. Pak përkulem prapa nga ijet, ndërsa zhvendosur dorën - dhe ende mbajtjen e peshave - mbi kokën e tij.
b - Fix trupin dhe për të rritur krahët tuaja për lartësinë e shpatullave. Kthehu tek pozicionin e fillimit dhe separators përsëritur këmbën tjetër jashtë në dysheme. Mbani bërë stërvitje, duke zëvendësuar në dorë, në mënyrë që çdo lëvizje nuk ka kaluar më shumë se një të dytë.
2 minuta - HAPI rrotullues nr. Stand up këmbët drejt Spaced hip-width përveç, të mbajë një top në nivel bel. Merr këmbën e majtë diagonalisht pas tij, dhe pastaj të heqë thembrën e këmbës së djathtë off dysheme. Pastaj, bëj këmbën e majtë në gju. Në të njëjtën kohë, lëvizin krahët në mënyrë që topi është naspred pikërisht shpatullën e djathtë. Kthehu në pozicionin e fillimit dhe të përsëritur, duke filluar nga këmbë të djathtë
> Cilat janë mënyrat e këndshme një dietë?
> Si të ngasin dëborë pluhur
> Si të lidh një kuti fashë
> . Si për të praktikuar pozicionin e yoga e urës
> . Si të Lose Weight në një pjesë të trupit të veçantë
> Si për tu kujdesur për bisht
> Si për të shmangur blisters dhe abrasions, dhe drejtimin
> . TaiChi ushtrime
> Si për tu përgatitur për një maratonë
> seri Zemra SOAP Broken, përmbajtjen, episode dhe aktorë
> .. ushtrimet më të mira për të gjinjve të fortë
> .. Si të ketë një të pakta bel
> Si të kalojnë pushimet e dimrit me fëmijët
> .! Ushtrime per gjoks
> Si të zgjas
> Kuptimi i shenjave shenjave të komunikacionit shenja paralajmëruese dhe trafikut deklaratë eksplicite
> Water Ballet
> .. Ushtrimet për qarkullim
> Si për të djegur yndyrë të shpejtë
> Si për të ushtruar për të mbajtur zemrën të shëndoshë