Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Cili është LOL?

Në fjalën moderne e sotme, ju do të dëgjoni shpesh disa terma të reja, kështu që shumë prej jush pyesni se çfarë do të thotë LOL Këtu janë përgjigjet: LOL është një shkurtim i loteve anglisht fjalë? e qesh apo qeshur me zë të lartë , e cila përkthehet në gjuhën tonë do të thotë një shumë e të qeshurit
Në fjalën moderne e sotme, ju do të dëgjoni shpesh disa terma të reja, kështu që shumë prej jush pyesni se çfarë LOL Libri do të thotë
Këtu është përgjigje e: LOL
është një shkurtim i Shumë qesh anglisht word ose qesh me zë të lartë, e cila përkthyer në gjuhën tonë do të thotë shumë të qeshura. qesh me zë të lartë, përkthim pak ose opuptaniji e vdes e qeshura.
> Si një vend i vogël kostum kuq kapak
> Si të visheni për fillimin e vitit shkollor
> . Si për të lexuar mendjen tuaj
> .? Çfarë është një cunami
> GAME FOOTBALL
> Best FËMIJËVE KURSIMEVE Normat e interesit për depozitat me afat për një lodër
> ... Si e tanishme
> për të përmirësuar jetën në këmbë në shkallët
> .? Çfarë është Codex Alimentarius
> Çfarë është një legjendë përkufizimi i një legjendë
> Si të duhet të formulojë qëllimet e tyre në jetën
> Si për të bërë mobilje kartoni për një fëmijë
> Teknika e pikturë me bojra uji Vizatim Mëso se si të pikturoj
> Si për të kaluar një provim të vështirë
> kënaqësinë e punës
> Cili profesion për të zgjedhur?
> .. Si alfabeti ka shkronja
> teoria e përgjithshme e relativitetit
> Si për të bindur fëmijën tuaj në kopsht
> Si për të planifikuar një stërvitje palestër për fëmijët