Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Multimedial

Pajisje të kompjuterizuar dhe elektronike, media, kamera, regjistruesit audio dhe video, instalimin TV, DVD, Bluetooth - multimedia. Këshilla mbi hardware dhe software - pjesë kompjuterike, kompjutera laptop, riparimin dhe të sigurisë, programet e instalimit software. Këshilla për telefonat mobil - aplikacionet mobile, merret iphone, ofruesit telefonin celular, smartphones.

---------------------------------------------------------

Google plus +1 të gjithë ju duhet të dini

Lufta filloi Facebook ngadalë humbur betejën, dhe google fiton për të gjitha akuzat..
Këto ditë një shumë të flasim për Google +. Ju njoftim se kur shfletimin e internetit odnevdano dugmence bukur u shfaq në formën e kutive dhe ku grafike tregon numrin e një dhe një shenjë plus. Çfarë është ajo mbi të gjitha këtu.
Që facebook është bërë kaq popullore që ai filloi për të marrë përsipër pjesën e tregut të mbajtur nga Google, kompanitë më të fuqishme në Internet, Google është duke u përpjekur për të zhvilluar vetë rrjetit tuaj shoqëror. Nëse ju kujtohet valën e google, e cila filloi menjëherë pas përpjekjes së dështuar për kopje ose twiter Google Buzz-një se sot gati askush nuk e përdorin atë. Pra, kjo është një luftë midis dy kompanive. Për këtë google luftës dhe zhvilluar këtë sistem të ri të cilin ai me emrin google + i, e cila në fakt është versioni i Google-it Facebook, dhe për shkak të kësaj tmerrësisht kujton facebook.
Cili është më i mirë google plus apo facebook?
Kjo pyetje është e vështirë të përgjigjem, sepse google plus sapo ka filluar punën dhe ende nuk gjerësisht në dispozicion si opsione facebooka të gjithë e dinë. Që gooogle faze akoma plus zhvillimit që është ende në beta, ju mund ta përdorni atë vetëm në qoftë se ju merrni një ftesë nga dikush. Megjithatë, kjo është ajo që njihet tashmë. log
Faqja ne faqen e Google si duket ka tashmë
shihni disa nga karakteristikat themelore që Google ka një plus, dhe ata janë: Home
- e cila një mënyrë të ngjashme si mur facebook ose një mur dhe në atë që ju mund të ndajnë photos, links, video klipe dhe komenti Profili - Si fytyrë dhe të dhëna rreth jush që ju mund të ndajnë me të gjithë. ose vetëm për ata që zgjedhin një fotografi rrethit - Nuk është një vend për fotot tuaja që ju mund të lehtë transferimin nga qarqet e kompjuterit tuaj -. Kjo me të vërtetë është një mënyrë fenomenale për të ndarë miqtë tuaj, kolegët e punës dhe familjes Për të gjitha që ju mund të zgjidhni për publikojë një gamë të njerëzve me të cilët ju doni të ndajnë atë. Pra, ky është një plus i madh për google, sepse nuk ka asnjë rrezik për të thënë inkrimirane tuaj botojë fotot ose punëdhënësit e tu thonë se ata e gjykojnë të profesorëve dhe të pëlqen. Ja se çfarë një klient thënë tonë qarqet: Të qarqet janë një gjë e madhe, sepse disa gjëra që unë nuk duan të ndajnë me të gjithë miqtë në Facebook, si dhe imazhet, komente tekst këtu mund të dallojë që janë miq, shokë, dhe që disa shkronja të cilët kanë disa të çuditshme uroj mua.. vendosni të shtoni në listë Hangouts -.. E pra, kjo është një opsion që nuk ka facebook Në fakt ky është një plus google dështuar për të ofruar atë që ju ofrohet vetëm skype dhe më shumë Kjo është një thirrje video ku ju mund të bisedoni me tuaj. dhe shokët të shikojnë nëpërmjet Webcam edhe miqtë tuaj mund të ftojë më shumë miq për razovor deri sa të arrijë kufirin e 10 shokët në një vendtakim Gjithashtu, kjo është një mundësi fantastike për të ashtu-quajtur thirrjet e konferencave apo seminareve internet Sparks -.... Kjo I është diçka që nuk ka facebook. fakt Ovjdje ju mund të zgjidhni një zonë të interesit, të tilla si bursa, ose film apo muzikë, dhe në fushën e merrni informacionin e fundit nga web nga zonat ju zgjidhni. vend lajka facebook google ka zhvilluar dugmence e vet me të cilën Ju gjithashtu mund të ndajnë përmbajtjen e me shokët dhe që është:
tashmë një numër i konsiderueshëm i njerëzve të zhvendosur nga Facebok në Google plus Pse Ai punon shumë më shpejt se Facebook, dhe çdo të mete që janë vërejtur në.? faza beta, do të eliminohen në lirimin përfundimtar kur google do të jetë në dispozicion për të gjithë plus. Privacy ruajtur është shumë më mirë se plus google në facebook, dhe kjo do të thotë kaq shumë për të besuar. në Google plus ajo do të jetë shumë më pak mbeturina në Komente, por fytyra dhe kjo është shumë më e lehtë për të kontrolluar se fytyra-in Gjithashtu, google plus sintezë e shumë shërbime:. YouTube, lëvizje, email, chat, video chat, google harta, imazhe, ose pothuajse të gjitha tiparet Google ju do të keni në një vend ndërfaqe neater, më të shpejtë, serverat më të fuqishme, API është shumë më mirë i përgatitur, janë të gjitha arsyet pse ju duhet të konsideroni të lëvizin nga facebook ne google plus Pra, të gjithë në të gjitha, plus një për Google -.. zvarritje, Indexing PS - Kushdo të dëshironi të provoni google plus, dhe jo një ftesë, të lënë postën tuaj në komentet dhe ne do të dërgoj
> ju nuk punojnë me kompjuterin tuaj
> Google plus +1 të gjithë ju duhet të dini
> Backup pse Bëni një kopje rezervë të skedarëve tuaj
> . Si të përdorni makinën larëse
> Si të krijoni një profil të kompanisë në Facebook
> Si për të bllokuar një faqe interneti - Bllokimi Website
> . Si të përdorni të Garmin navigacion
> Çfarë është dreq Tools
> Lojra mira për Xbox 360, lista e lojrave të lartë, xbox 360 lojra
> .. Si të përdorni Webcam
> Lojra mira për PlayStation 2, lista e lojrave të mira për PS2, PS2 lojra për fëmijë
> udhëzimet e iPhone
> Çfarë është një domain
> Si për të gjetur miq në Facebook
> Si për të kthyer FLV to MP3
> Tetë aplikacionet për iPhone Apple budalla
> GPRS mobil
> Si për të bërë telefonata falas me Gmail |? Web
> Çfarë është cookie?
> . Si të instaloj Windows 7