Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Multimedial

Pajisje të kompjuterizuar dhe elektronike, media, kamera, regjistruesit audio dhe video, instalimin TV, DVD, Bluetooth - multimedia. Këshilla mbi hardware dhe software - pjesë kompjuterike, kompjutera laptop, riparimin dhe të sigurisë, programet e instalimit software. Këshilla për telefonat mobil - aplikacionet mobile, merret iphone, ofruesit telefonin celular, smartphones.

---------------------------------------------------------

Si për të ngritur router wireless

Dëshironi të keni wireless të gjithë në shtëpi Për këtë ju duhet të keni një router wireless Ja se si për të vendosur atë...
Nëse ju vetë një laptop dhe ju jeni lidhur në internet në të gjitha pjesët e banesës apo shtëpisë, atëherë ju duhet të blini një router. routers Blerja nuk kanë përfunduar të gjithë punën, sepse router duhet të vendosen për të, kështu që ju mund të bashkëngjitni dhe sërf web. Për konfigurimin e router, dhe shumë madje duke kërkuar në 30 km me çmimin e një TP-LINK wireless router WR743ND është normalisht 38,50 KM, dhe tani ju mendoni se është e vlefshme. Kjo është më dhe të udhëhequr mua për të shkruar këtë post në të cilin unë do të hollësi për të shpjeguar se si funksionon. router
përdoret për të lidhur rrjeteve kompjuterike. Në gjuhën tonë kjo përkthehet si një router router rrjetit. Funksioni i saj është të përcaktojë për çdo paketë në rrugën që paketa që po ndodh dhe se është përpara. Vendosja router
TP-LINK gjë WR743ND
parë që bëni është që të përfshijë router aktuale, përfshijnë kabllo LAN në routers WAN dhe LAN port në laptopë. Rrotulloni laptop kërko dhe rrjeti pa tel, për të parë se çfarë ne mund të ofrojmë. Ndër të gjitha rrjetet duhet të ofrohet për të dalë dhe që është router ynë. TP-LINK WR743. Pastaj shkoni në parametrat e rrjetit në Rrjetin fletore dhe ndarjen e qendrës / Change settings Adapter / Lidhjet lokale zonë dhe, kliko mbi TCP/IPv4 dhe pastaj klikoni mbi Përdor IP e mëposhtme këtu nga shtypja 192 168th 1st 5-5 në vend të jetë çdo numër -.. vetëm subnet dhe klikoni mbi OK
Tani hapni shfletuesin çdo lloj 192 dhe 168 1 një është emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi është admin admin. kanë hyrë në router settings. Kliko Network / WAN / lloji WAN Connection dhe zgjidhni PPPoE. Fusni emrin e përdoruesit dhe fjalë-kalimin nga interneti tuaj. Në Mode Connection WAN dhe të zgjedhin Lidhu automatikisht Lidhu për të mbajtur të gjithë klikoni Ruaj Tani ne do të shkojmë tek Settings Wireless dhe nën SSID:. shkruar në emër të rrjetit Nëse ju doni të mbrojtur rrjetin tuaj, shkoni në Sigurinë Wireless dhe përzgjidhni WPA-PSK / WPA2-PSK..
Kjo është e gjitha puna rreth router settings. qoftë se ju ndiqni këshillën time për të vendosur router unë jam i sigurt që do të ketë sukses dhe nëse keni nevojë për ndihmë mos ngurroni të na kontaktoni. Këtu ju mund të gjeni se si për të vendosur pajisjen Access Point.
> Instalimi i kartës së rrjetit - Si për të instaluar një kartë rrjeti
> Të lojërat më të mira për PC 2011, një listë nga lojërat më të mira, lojra kompjuter
> Kodet per COD 6 - Call of Duty 6 Bëhen
> Si për të bërë një imazh disku - si të bëjnë image file
> Cili shfletues ju rekomandojmë më shumë Internet Explorer, Firefox, Netscape dhe Opera, dhe pse
> Si për të vënë muzikë në iPhone
> . Si për të bërëmail
> ..? Si optimization faqen
> alternativë e lirë për Photoshop
> Si te shkarkoni videot nga YouTube |? Web
> Si të jetë më produktiv kur përdorin email |? Web
> Lojra mira për listën iPad së lojrave të lartë për iPad, aplikimi iPad
> Si duhet të regjistrohen në kompakt disk CD |? Kompjuter
> harta virtuale e qytetit
> Si për të shpejtuar kompjuterin tuaj - punën e ngadaltë, kompjuter
> Programet për të djegur muzikë - Si për të djegur DVD
> Cheats për The Sims 3 - Sims 3 mashtrojnë
> . Si të përdorni teleskop
> ..? Çfarë është LinkedIn
> .. Si të përdorni Webcam