Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Sport dhe rekreacion

Lexuar në lidhje me sport - futboll, hendboll, basketboll, ski - dhe të gjitha llojet e rekreacion - not, ecje, gjimnastikë, plani i ushtrimit dhe përfitimeve pilates.

---------------------------------------------------------

Si për të luajtur futboll të vogël | Sport & Fitness?

Si për të luajtur futboll të vogël në futboll të vogël në afat është një shkurtim i portugalisht , futebol de shaka, ose fjalët e spanjoll Sala Futbol de, që do të thotë futboll shtëpietermi futboll të vogël është një shkurtim i portugalisht , futebol de shaka, ose fjalët e spanjoll Sala Futbol de, që do të thotë futboll shtëpie Ky është emri për futboll që luhet sipas rregullave të FIFA
futboll të vogël është shpjeguar.. më të shkallëzuar thjesht versionet e futbollit të madh. Ata luajnë nga dy ekipet e katër lojtarëve, duke përfshirë edhe portierin. Ka gjithashtu është dallimi i madh ndërmjet të ashtuquajturit futboll futboll të vogël. në Kroaci i cili kryesisht luan turne në sistemin 5 +1, pastaj pesë lojtarët dhe një portieri. Megjithatë, kjo nuk ndalet ndryshim. Rregullat
janë thjeshtuar shumë, dhe topi është e vështirë, Portierë më pak dhe më pak fryrje nga sipërfaqja.
kanë doreza speciale gishtat në mënyrë që të ketë ndjenja më shumë për mbrojtja, që të mos kaloj jashtë topin dhe topat e hedhur të shpejtë në counterattacks Rregullat
:... • lojë
nuk është top 4, i ashpër mes 400 dhe 440 gram hedhur nga një lartësi prej 2 metra duhet të nuk hidhen më pak se 50 dhe më shumë se 65 cm, Dikush mund të shihni shumë lëvizje spektakolare dhe fint. Loja është shumë më e shpejtë dhe më aktive. Dimensionet
terren janë gjatësia e 25-42 m, gjerësi prej 15 -20 m, dimensionet janë 3x2 zbathur. Loja është 2 herë në 20 minuta lojë aktuale, në qoftë se loja është e jashtëzakonshme, pastaj faza Eliminator luajnë e jashtë orarit për pesë minuta, pas së cilës çdo pesë ekip dënimi shkon.
> Si për të luajtur volejboll plazhi
> Si për të trajnuar wrists tuaj
> Si për të trajnuar në duart tuaja mbi topin
> Ushtrime për biceps
> Si të sillet në rast të orteqeve
> Si për të matur perimetrin e hips
> . Si të humbni peshë pas lindjes
> . hipur mbi kalë start
> Si të Ride
> Si për të trajnuar para sezonit të skive
> Si të përdorni ashensor karrige
> . Trajnim për reflektim
> Waist për krenari
> Si për të kërcyer në tub
> Si për të hequr stomak
> . dietë me oriz
> Si për të blerë lidhjet dëborë
> Dëmtimi në pleksus brachial ushtrim
> Si të hidhen të lartë
> Si mund të ulemups