Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Si bëri karamele |? Arsimi

Si karamele bëri Candies shpesh quhet ëmbël për shkak se ajo është në të vërtetë pjesa më e rëndësishme e sheqerit karamele.. Quajtur shpesh Candies karamele, sepse ajo është në të vërtetë pjesa më e rëndësishme e sheqerit karamele Më shumë rreth 500 pes viti, iranianët e dinte procedurën për prodhimin e sheqerit në gjendje të ngurta Emri iranian për sheqer të bardhë ishte një Kandidati Sefīd. Prandaj vjen emri angleze për karamele, si dhe fruta të ëmbëlsuar, të cilat janë edhe në produktet tona. . Dhe unë emërojë një fabrikë në familje ¬ candies vullneti dhe çokollata, Kandit, kujton i fjalës së vjetër iranian
Në kohët e lashta, Shumica e njerëzve kishin një lloj karamele, por shumë njerëz ende nuk e di për sheqer. | Kështu , për shembull, egjiptianët la shënime me fotot që tregojnë se si ata ishin në atë kohë bëri ëmbëlsirat. Por, ashtu si Egjiptasit nuk e di procesin e rafinimit të sheqerit, ata po bëjnë trajton mjaltë. Në Lindjen e Largët ende çdo fis e ka vet Ekspertët për të prodhuar bom zyrtarja ¬ kuponin, si dhe sekretet e tyre për të bërë karamele. Ata përdoren mjaltë dhe fiq të krijuar trajton shijshme.
Edhe pse kjo tingëllon e çuditshme, por është e vërtetë se në Evropë deri kohët e fundit, nuk ka prodhuar ëmbëlsirat . evropianët kanë përdorur një shurup të ëmbël se droga ëmbël dhe të fshehin trishtimin e tyre. Vetëm në shekullin e 17 në Evropë filluan të vijnë nga kolonitë e sheqerit, dhe si një zeje, prodhimi karamele ndodh vetëm në atë kohë.
franceze ishin të parët në Evropë për të filluar prodhimin e frutave ëmbëlsuar dhe për të krijuar receta për atë Një nga këto receta, të cilat janë prodhuar nga shurup arre dhe sheqer, ndoshta paraardhës i asaj që ne e quajmë ata pralines karamele -. një lloj karamele çokollatë -.
Në Amerika e Veriut ishin të parët kolonët lëng zier panje për të bërë karamele panje sheqer. tërhequr një Kristal të verdhë sheqer ndjekin ¬ ing dhe duke e bërë prej tij ishte një ngjarje e madhe për fëmijët. kristalet e sheqerit i lidhur në një litar përfaqësuar karamele. Më vonë ata u gjendën në shitja e candies dhe nenexhik, të quajtur kështu. mente, çokollatë dhe topa.
> Si të mësojnë të flasin qartë se çfarë stërvitje
> Karakteristikat e një menaxher dhe si për të fituar besimin
> i pushimit vjetor
> Si diamante formuar |? Arsimi
> Problemet adoleshente nga shtëpia dhe koha për Vitin e Ri
> .? Çfarë është dekadenca
> ..? Çfarë është një qelizë
> . Si për të zotëruar teknikën e shtypur
> Ndoshta ju e dini një mënyrë që më mirë mësojnë fjalorin në një gjuhë të huaj
> Online Dictionary të gjuhës angleze
> Gjuha Portugeze frazat themelore
> .. Si të jetë një mësues i mirë
> Si për të futur elemente të sistemit arsimor suedeze për të mësuar
> Cili është Census 2011 |? Arsimi ?
> Përgatitja e fëmijës për shkollë
> Parimet e shkrimit shënime
> Cili është asonancë?
> pikëpresje
> nervoz para provimit dhe frika e testeve Si të shpëtoj e emocion Si për të kapërcyer?
> Si Freud themeluar psikoanalizës |? Psikologji