Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Matematikë dhe Fizikë

Si për të mësuar matematikë dhe fizikës? Matematika dhe fizika Kategoria ju ndihmon në llogaritjen, procedura për llogaritjen e përqindjeve, Gjithashtu, shumëzim, ndarje, fraksionet që do të llogariten dhe të gjitha operacionet matematike.

---------------------------------------------------------

Si është ECHO jehonë | Libri Fizikë

Si është echo. Kur koha e pranishme për të bërë pyetje në lidhje me diçka në natyrë, pritet të jetë përgjigjja e saktë shkencor dhe në kohët e lashta njerëzit kanë imagjinuar dhe retold gjithë legjendës për të shpjeguar diçka Legjenda që grekët e lashtë shpjeguar jehonë -. Jehonës - . very nice Historia shkoi si ky:
jetuar një nimfë të bukur Echo, i cili kishte vetëm një krisje - ajo fliste shumë Për të ndëshkuar është sepse, Hera perëndeshë ndaloi atë për të folur, përveç kur ajo është e afruar, dhe pastaj. të vetëm të përsëris atë që ajo dëgjoi Një ditë Echo pa djem Narkisit bukura menjëherë ra në dashuri me të, por ai nuk u kthye;.. dashuria e saj
Echo ishte gjithë trishtë dhe trishtë Së fundi, thahet e pikëllimit.. , dhe pasi ajo ka mbetur vetëm një zë: dhe zërin e saj që ne të dëgjojnë, kur ne dëgjojmë jehonën e fjalës tonë. Sigurisht, jehonë e trishtuar e legjendës nuk shpjegon ose ejeku. Për të kuptuar se çfarë krijon një ritëm, ju duhet të dini diçka në lidhje të shëndosha. të tingëllojë në natyrë shkon shpejtësi prej rreth 360 metra për sekondë. Ajo lëviz në valët, si valët e prodhuara nga një gur të hedhur në ujë. valët zanore e larguara nga burimi në të gjitha drejtimet, si dhe llamba elektrike të lehta.
Kur një valë zanore has një pengesë, ai mund të kërcej nga ajo, apo refuzojë, sepse ato reflektojnë dritë. Kur valë zanore bie në këtë mënyrë, mund të dëgjohet si një jehonë. refuzuar për këtë arsye të shëndoshë echo përsëritet.
Megjithatë, arrin në pengesë nuk gjithmonë jehonë të shëndosha. Disa artikuj nuk janë të zbritshme, por shëndoshë se thith. Kjo do të thotë asnjë jehonë për shkak të shëndoshë është kthyer. Echo zakonisht ndodh në, sipërfaqet e lëmuara të rregullta të tilla si mure, shkëmbinjtë, apo çatinë e shtëpisë. A e dini se retë refuzojnë të shëndoshë dhe që mund të shkaktojë një ritëm? Në fakt, kur ju dëgjojnë bum bubullimës, jehona e një shpërthimi të fortë, të cilit i shëndoshë është reflektuar nga qielli.
> Si për të lexuar teorinë e Einsteinsë relativitetit |? Fizikë
> Si ndeshje bërë |? Kimi
> Si të ndajë ngjyrat ne ylber |? Fizikë
> Duke NUMRA faktorë të thjeshtë
> Si të përdorni vakum |? Fizikë
> Cilat janë numrat natyrore Numrat natyrore në matematikë
> Si është forca centrifugale |? Fizikë
> Si te kuptoj densitetin e materies |? Kimi
> Si të merrni çeliku jo sere |? Kimi
> Si është energjia bërthamore |? Fizikë
> Formula paralel parking si një park
> duke kërkuar në krye diellor diell elektrike do elektronikë skuqura
> Si e shohim ngjyrën |? Fizikë
> Si të dalë me trashje |? Kimi
> Si të KM / Hum / S Convert kilometra për metra në sekonda
> Si të numër decimal NË thyese Numrat numrit dhjetor fraksionet
> Si është zhurmës | Libri Fizikë
> Si e shohim reflektimin në pasqyrë |? Fizikë
> Si është ECHO jehonë | Libri Fizikë
> Cili është kuptimi dhe Buoyancy |? Fizikë
Gjuhë
Artikuj
Contact: kontakt@daily-helper.com
Copyright (C): Online press . All rights reserved.
Editorial board: editorial@daily-helper.com
Marketing: marketing@daily-helper.com