Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

I llojllojshëm

Kategoria Ndryshme përfshin përmbajtjen nga sferat e ndryshme të jetës. Këtu ju mund të gjeni këshilla për sport, para artit, ... Cilat janë përfitimet shëndetësore të ecje të shpejtë, terapi rekreative, komunikim dhe interesave të ndryshme.

---------------------------------------------------------

Gjeometrik forma rrethi dhe rrezja e rrethit

Rrethi është tërësia e të gjitha pikave në planin e të cilit Distanca nga određenetočke, quhet rrethi qendër, më pak ose e barabartë me një numër të caktuar, që quhet rrezja e rrethit.rrethi
është pika skupsvih në aeroplan e të cilit në distancë nga një pikë të caktuar, ju zovemosredište rreth, më pak ose e barabartë me një numër të caktuar, të cilin ne e quajmë polumjerkruga
Square apo sheshet është një katror me katër qoshet. dhe katër në përputhje faqet sukladnaprava Të gjitha të 4 faqet e jednakeduljine tij, anët e kundërta janë paralele me të, dhe diagonals janë mujednake dhe ndan dhe ndërpritet në kënde të drejtë. Shumëkëndësh
është pjesë e avionit kufizohet nga një linjë mbyllur thyer apo pjesë manjeformalno Aeroplani kufizohet nga gjatesite e drejtë që ne mund të tërheqë një laps ngritjen ditë. paralelogram
është një katërkëndësh me anët Dvapara paralele të kundërta dhe konform. Me fjalë të tjera, ajo jepresjek dy vija. kënde të kundërta janë gjithashtu në përputhje. drejtkëndësh
është një Karakteri katror dhe gjeometrike, lloj i një kënd paralelogram sčetiri duhur. Dy anët e kundërta janë gjithmonë të njëjtën gjatësi si diagonale. formë e veçantë e drejtkëndësh ku të gjithë gjatësinë stranicejednake quhet një shesh. gjatësia e anët më të gjata janë përcaktuar drejtkëndësh kaoduljina tërë, një Gjatësia e shkurtër si gjerësia e drejtkëndësh.
Rhombus
është një paralelogram që i ka të gjitha faqet e kënd barabartë madhësisë duljine.Karakterizira ga arbitrare midis dy vendeve ndryshojnë në trapez reale interval kojamože
është një katërkëndësh me . një palë e anëve të kundërta paralele
Triangle është një figurë gjeometrike që ka 3 faqe, 3 kënde dhe 3 lloje vrha.Postojetri e trekëndëshat. kënde asimetrike, barabrinjës dhe isosceles Divizioni
e katërkëndësh: trapezoid,, paralelogram drejtkëndësh , katrore, rombPrema fundit - dhe e natyrshme për të ndarë të gjitha paralelogram - me një quadrilaterals me dy palë të anëve të kundërta paralele përfshin utrapeze simbolit quadrilaterals me anët e kundërta paralele. |
> Cili është kuptimi i ngjyrës së veshjeve?
> Si për të ngritur pa tel. internet wifi në router ADSL
> Si të bëjnë dallimin midis raster dhe vektor grafika
> Si të krijoni një kuti bizhuteri
> Si të shkrihet akulli në xhami, makinave
> Si është pemë familjare, pemë familjare prodhimit, duke krijuar një pemë familjare
> çka ndikon gomave veshin
> Si për të mësuar fëmijën tuaj të sillet në kishë
> Si për të parandaluar qimet i hyrë në mish, qimet i hyrë në mish mbi depilim këmbët, ijë ose bikini pas
> Cili është numërator.
> Si të ketë një kohë të mirë në Beograd
> Kryeqytetin e Armenisë
> ... Card përshëndetëse për të gjitha rastet të bëni vetë
> Ku për të blerë një makinë të përdorur, këshilla për blerjen e një makinë të përdorur
> martesa me një të huaj marrin kërkesat e shtetësisë
> presionin e gomave, kjo duhet të jetë, sa shpesh për të kontrolluar
> Si për ti dhënë formë curls dhe ŠIŠKA - Curls me Figaro, një hekur dhe fletë metalike - shufër hekuri
> Mustaqe depilim, mustaqet - strips dylli për fytyrën dhe depilim fytyrës
> Si te zgjidhni një vend makinë - vende makinë për fëmijë
> Si për të ngritur një zinxhir
Gjuhë
Artikuj
Contact: kontakt@daily-helper.com
Copyright (C): Online press . All rights reserved.
Editorial board: editorial@daily-helper.com
Marketing: marketing@daily-helper.com