Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Historia dhe gjeografia

Ju mund të mësojmë nga historia dhe të lexuar në lidhje me gjeografinë dhe historinë e botës. Historia e Romës, Evropë, Amerikë, Azi.

---------------------------------------------------------

Faraonët e vdekjes Egjiptit

Shkencëtarët kanë për vjet ka qenë i bindur se Faraonët egjiptianë dhe toTutankamon bestytni vrarë në kafkën e tij të gjetur në një vrimë.
egjiptian Mbreti Tutankhamen ishte ješepav, qiellëz imët adoleshent çarë dhe stopala.Za deformuar se prindërit kanë më shumë gjasa përgjegjës për vëllain legjendar faraonit subi dhe motrën
Me këtë zbulim interesante e këtyre ekspertëve janë Egyptologists danadošli Pas. Hulumtimi dvijegodine. analiza mumje ADN zbuloi as prindër samoTutankamonove por gjyshërit e tij.
> Si bënë legjenda e Atlantis | Mitet dhe legjendat?
> Si bëri alfabetin |? History
> Origjina e mbiemrave të lindjet, martesat dhe vdekjet
> Arusha mburojë moderuar temperaturat
> QUEEN Kleopatra dinastia Ptolomejević
> Si ata shpikur prezervativin |? History
> Neandertalët HISTORIA grim
> planetet diellore Sistemit oqeanet e diamante
> Si e mitologji skandinav | Mitet dhe legjendat?
> Jeta në ujë Hënë dhe energji
> Martin Luter BIOGRAFIA KING
> Ditari i Anne Frank patjetër që të shkurtër
> Sa gota rezultojnë | Libri Shpikjet
> Si shtëpia dukej si një romak | Libri i Historisë
> Si të makinës qepëse | Libri Shpikjet
> Pasojat e vegjël Ice Age klimatike
> Pasojat e rritjes së ngrohjes globale në temperaturë
> HISTORIA bodrumet WINE perandorake
> planetet UJI në Mars
> LUFTA CIVILE NË SPANJË
Gjuhë
Artikuj
Contact: kontakt@daily-helper.com
Copyright (C): Online press . All rights reserved.
Editorial board: editorial@daily-helper.com
Marketing: marketing@daily-helper.com