Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Udhëtime

Këshilla dhe idetë për udhëtimet mund të gjenden në kategorinë udhëton. Si për të udhëtuar me aeroplan, tren, autobus, udhëtimit të studentëve, shpenzimet e udhëtimit me makinë, paketa pushime familjare dhe sigurimit të lirë të udhëtimit.

---------------------------------------------------------

Lonja Fusha Natyra Park

. Park Natyra si një međunajugroženija habitatit ligatinave një të botës
Natyra Park područeje poljekao Wetland është ndër vendbanimet najugroženijia nasvijetu Kjo është më e madhe zonë e mbrojtur Wetland jo vetëm në Hrvatskojveć në basenin e Danubit
ka qenë i përfshirë në të ashtuquajturat Ramsarskipopis ligatinat me rëndësi ndërkombëtare... . sidomos si prebivališteptica shpend uji Sipas kritereve të Direktivës së Zogjëve të Bashkimit Evropian, zona takon zonave të rëndësishme për shpendët - zona të rëndësishme Zog, IBAS Ajo përbëhet nga kryesisht tre fusha:.. Lonja, i lagësht dhe Poganovopolje
institucion publik Natyra Park poljeKrapje 30, HR-44325Krapjetel: +385 - 0 44/672-080, 611-190, fax: + +385 - 0 44/606-449 | .
> .. Ku për të gjetur mirë strehim në Vrnjacka spa
> PRAGË popullsisë dhe gjeografike vendndodhjen
> Oqeani më i thellë në botë, thellësia e Paqësorit
> Siç shihet në Karpacz
> KAPITALIT Tajvan Taiwanese kuzhinë Taipeh 101 ose Tower101
> Svilaj malet, shtëpitë
> Zakopane: Çfarë duhet të bëni gjatë fundjavës për Views, hey
> Çfarë keni marrë medikamente në Egjipt është powinnienem fut diçka?
> Ku mund të kalojnë natën në Norvegji
> Si të sigurtë ngasin transportin publik
> Si për të shmangur vjedhjen ndërsa udhëtonte
> Hotele luksoze në strehim Kroaci dhe çmimet
> Si për të ruajtur higjienën në aeroplan dhe të rehatshme
> Siç shihet në Schreiberhau
> Ura më e lartë në botë, ura e famshme, ura e botës
> Kuriozitetesh LONDËR, udhëtimi për në Londër
> Si të flas kinezisht
> Si të marrësh me qira një apartament në Mallorca
> Si për të planifikuar një shtëpi të lirë dhe efektive
> Si për të ngrënë sushi