Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Shëndetësor

Këshilla rreth shëndetit si simptomat e alergjive, njohin, depresioni trajtimin e alkoolizmit, ilaçi më i mirë për migraines. Çdo gjë nga ushqimi të shëndetshëm për shëndetin insurence.

---------------------------------------------------------

Ushtrime për shpinë qafës së mitrës, qafës ushtrime shpinë, ushtrime për muskujt e qafë

Uluni drejtë në buzë e përparme e karrige, këmbët dhe muskujt paralele aktive në bark dhe prapa të ulët dhe duke e mbajtur sjellje tuaj drejt të vënë të dy duart prapa kokës, palme me pëllëmbë, pastaj butësisht tërheq kokën poshtë
Uluni drejtë në buzë e përparme e karrige, këmbët dhe muskujt paralele aktive në bark dhe prapa të ulët dhe duke e mbajtur sjellje tuaj drejt të vënë të dy duart prapa kokës, pëllëmbë për pëllëmbë, pastaj butësisht tërheq kokën poshtë zakonisht. ju mund vetëm tia pesha pa tërheqjen e rënda që do të shtrihet edhe pasme të qafës dhe prapa. Pozicioni mbajtur tre deri në pesë frymë brenda dhe jashtë. kreu përsëri në pozicionin e fillimit dhe pastaj mbajtjen e sjellje tuaj drejt, vendosni dorën tuaj të majtë mbi veshit të djathtë - prapa të dorës së dytë në afërsi të trupit, dhe butësisht tërheq kokën në anën, drejt supe. Përsëriteni ushtrimin tre deri në katër herë në të dy anët dhe çdo herë që të mbajë dy deri në tre frymëmarrje dhe exhaling. fotot e ushtrimeve për qafë ju mund të shihni në faqe
> Mukusit cervikal
> morrat e fëmijëve
> Daily biorhythm
> Alergji për qumështin e lopës
> Hormon stresi
> PACIENTËT onkologji Nepušenje shërim më të mirë për kancerin e mushkërive
> .. Dukan dietë fazat, rregulla, të mira dhe keqe
> Swimming rekreative
> Si të hiqni qarqe të errëta
> . Fëmijët Çfarë ju duhet dini në lidhje me dietat popullor
> Sekreti i jetëgjatësisë dhe të vjetër njerëzit e moshës së trupit të njeriut - banorët më të vjetër
> Pain Foot
> . PMS Ushqimi
> Kirurgji sinus
> ..! Diet sipas llojit të gjakut
> Bimor çaj laksativ mëlçisë dhe cleanser gjak - një ilaç natyral për të mëlçisë
> .. Si trup e sipërme
> Të përballet me lëkurë të pjekur
> Lartë, protein proteina për mases muskulore, të ushqyerit për mases muskulore
> Si për tu përgatitur për lindjen e fëmijës