Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

I llojllojshëm

Kategoria Ndryshme përfshin përmbajtjen nga sferat e ndryshme të jetës. Këtu ju mund të gjeni këshilla për sport, para artit, ... Cilat janë përfitimet shëndetësore të ecje të shpejtë, terapi rekreative, komunikim dhe interesave të ndryshme.

---------------------------------------------------------

Sa është ora në Nju Jork, koha SHBA, popullsia e Amerikën e Veriut

GMT
GMT -5 - SHBA - New York, Boston, Filadelfia, Portland, Atlantic City, Washington, Pittsburgh, Cleveland, Detroit, Indianapolis, Atlanta, Miami, Kanada, Toronto, Montreal, Quebec, Ottawa, Peru, Kolumbi, Ekuador, Kuba, Haiti, Xhamajka, Bahamas çdo herë vend është dhënë në lidhje UTC Për shembull:. New York: UTC +1 - p.sh. nëse është 12:00 UTC, atëherë ajo është 13:00 në Zagreb New York:. UTC-5 - p.sh. nëse është 11:00 UTC, atëherë ajo është 06:00 në Nju Jork Të gjitha zonat kohore përcaktohen në lidhje me Coordinated Universal Time - ora Coordinated Universal - UTC pikë referimi për zonat kohore . meridian kryesor - gjatësi 000, duke kaluar përmes Observatorit Mbretëror në Greenwich ne Londer Pra, sot shpesh përdorin termin Greenwich Mean Time - Greenwich Mean Time - GMT - për shembull, e përdorur nga BBC - si ; koha bazë për të cilat ata i referohen të gjitha herë të tjera. Megjithatë, UTC është termi zyrtar, i cili përfaqëson një kompromis në mes të qasje atomike dhe astronomike . Sipas regjistrimit të vitit 2000. Shtetet e Bashkuara kishin 281 421 906 banorë, dhe në janar .. 2009 - vlerësim, rreth 305.670.000 banorë të popullsisë JSTOR më shumë se trefishuar gjatë shekullit të 20 Struktura
mosha - est 2005:..
0-14 vjeç: 20.6% - 31 095 burra .725, 29,703,997 gra
15-64 vjeç: 67,0% - meshkuj 98.914.382; femër 99.324.126
65 vjeç dhe mbi: 12.4% - meshkuj 15.298.676, gratë 21.397.228
> . Në Mal të Zi mori emrin e saj
> Tarot Celtic Cross në harta view
> Si të rritet kikirikë, kalorive badiava, kikirikë dhe shëndetësi
> NDRYSHO KLIMA DHE, TURIZMI ngrohja globale
> Si për të zgjedhur dhe për të instaluar folësit e makinave
> Biletat për tarot hamendje cigane
> Sa shpesh ju të ndryshojë pads frenave?
> . Shkrirja flokët në makinë
> Lloji i muzikës artit dhe dramë
> ju mund të dërgoni fëmijën tuaj për një sfidë të ndryshme ndaj fesë?
> Si për të hekur tharëse flokësh tuaj dhe hekur me extensions - se si të rregulloj flokët
> Perandoria mur MONER celular dhe membrana
> Vlerësimin dhe për të vlerësuar vlerën e shtëpisë
> Si për të treguar historitë e frikshme
> Si për të bërë një simite, të ulët simite chignon hairstyle - prerje flokësh për martesën
> Këshilla për kuzhinën ujdisje një, dhe çfarë ngjyra për kuzhinë
> Si të njohin kartëmonedhat false, para të falsifikuara - kartëmonedhave false
> zero pikë energjisë përkufizim, një hapësirë ​​bosh
> Si për të hequr flokët?
> Mirë filma epike, syze epike, filma klasik