Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

I llojllojshëm

Kategoria Ndryshme përfshin përmbajtjen nga sferat e ndryshme të jetës. Këtu ju mund të gjeni këshilla për sport, para artit, ... Cilat janë përfitimet shëndetësore të ecje të shpejtë, terapi rekreative, komunikim dhe interesave të ndryshme.

---------------------------------------------------------

Një njësi të normës së identifikimit të një milje, si milje dhe milje e detit

Një milje sa milje, një normë, Lidhja që janë vlerat e tyre Njësitë e gjatësisë janë si më poshtë ...Një milje sa milje, një normë, Lidhja që janë vlerat e tyre Njësitë e gjatësisë janë si më poshtë ...
gjatësia
njësi
1 mil = 0.001 =
0,0254 mm =? 1 inch 1 inch - ne = 1 = 25.4 mm = 1/12 ft = 1/36 yd = Hap 1000 mils
1 = 1 këmbë këmbë - ft = 1 = 0, 3048 m = 12 = 1/3 yd
1 oborr - yd = 0,9144 m = 36 = 3 feet - FT
1 milje = 1 milje Statuti = 1609,344 m = 1760 = 5280 ft yd
1 ndërkombëtare detar mili = 1 int. n . milje = 1.852 m
1 kuptoj = 2 yd = 6 = 1,8288 m ft
1 Furlong = 201,168 m = 0,125 milje = Hap 660 metra
1 m = 39,3701 në = 3,28084 ft = 1,0936133 yd
1 km = 1093,6133 yd = 0,6137 milje = 0,539957 int. n. 1 milje
Evropian grip = 1, 8965 m
> Si për të ngritur një zinxhir
> Si shkop edhe në fushën |? Biologji
> Si të hiqni ndryshk nga trupi
> Si për të shmangur një hap të gabuar në korrespondencën zyrtare
> Filmat më të mirë evropiane, filma evropianë, filmat më të mira evropiane e të gjithë kohën kur denoncuat
> Sa është ora në Australi, zonat kohë botës, koha në botë
> Yoga se si të fillojnë të ushtrojnë në shtëpi
> . Si të sillemi në autobus
> .. Si për të zëvendësuar Lamella
> Si për të redaktuar një Workspace dhe tavolinë
> Si për të hequr flokët?
> Vonesat për të punuar dhe keqardhjet për vonesën
> Piramida e Keopsit, shtatë mrekullitë e botës
> Filmat më të mira të artit, filma artit, filma pavarur
> Dietë diabetik, gluten-free dietë
> Si të paguajë një kompliment
> . Si për të luajtur në kitarë akustike
> Si për të filluar një banjë - këshilla themelore
> Si për të bërë një të rinisë, CV dhe një shembull se si për të shkruar një të rinisë
> Si për të udhëtuar me çmim të ulët dhe si të udhëtojnë vetëm
Gjuhë
Artikuj
Contact: kontakt@daily-helper.com
Copyright (C): Online press . All rights reserved.
Editorial board: editorial@daily-helper.com
Marketing: marketing@daily-helper.com