Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Udhëtime

Këshilla dhe idetë për udhëtimet mund të gjenden në kategorinë udhëton. Si për të udhëtuar me aeroplan, tren, autobus, udhëtimit të studentëve, shpenzimet e udhëtimit me makinë, paketa pushime familjare dhe sigurimit të lirë të udhëtimit.

---------------------------------------------------------

Oqeani më i madh i oqeaneve të botës në tokë, sa oqeanet

Oqeani Paqësor është oqeani më i madh dhe fusha të detit në botë Ky oqean zë një të tretën e sipërfaqes së Tokës, në vend 179.700.000 km2, e cila është më shumë se totali i sipërfaqes së Tokës të tërë e tokës...
Oqeani Paqësor është oqeani më i madh ose sipërfaqja e detit në botë Ky oqean zë një të tretën e sipërfaqes së Tokës, në vend 179.700.000 km2, e cila është më shumë se totali i sipërfaqes së Tokës të tërë e tokës zgjat për afërsisht 15 500 kilometra, nga Deti Beringut në akull Arktik në veri të pjesëve të Antarktidë në jug, edhe pse emrat e Antarktik dhe Jugore Oqeani. Oqeani Paqësor qenë më të gjerë në 5 ° gjerësi veriore. shtrihet 19 800 kilometra në bregdet nga Indonezia, Kolumbi dhe Peru. pika më e thellë është edhe pika më e thellë në botë. quhet Kanali Mariana, dhe informacion në lidhje me thellësinë e saj ndryshon vazhdimisht, shifra e fundit thotë se 11 022 metra nën nivelin e detit. thellësia mesatare është 4300 metra. Paqësor përmban rreth 25.000 ishuj - më shumë se në çdo oqeane të tjera të kombinuara, shumica e të cilave janë në jug të ekuatorit. Një teori është se pllakat tektonike në Paqësor janë ulur, ndërsa ata në rritjen e Oqeanit Atlantik. çrregullt përgjatë kufirit perëndimor të Oqeani Paqësor vë detin many margjinal, nga i cili koral i madh, kinez e Jugut, Japonia, Tasmanovo dhe Detit të Verdhë. ngushtë është e lidhur me indian në perëndim dhe në lindje të ngushticën e Magellan në Atlantik. Në veri, ngushticën Bering lidh atë me Oqeanin Arktik Ka pesë oqeanet. Oqeani Arktik Oqeani Atlantik
Oqeani Indian Ocean Southern
Oqeani Paqësor pëlqeu
> udhëtimit Cruise udhëtim i
> Danisht kryeqyteti Copenhagen Airport
> .. Ku për të gjetur mirë strehim në Vrnjacka spa
> strehim Golija dhe destinacion turistik
> Çfarë duhet të shikojnë në Japoni?
> udhëtim në itinerarin Indi, kaos trafiku
> Në Mal të Zi, me një personal, duke kaluar kufirin me një fëmijë
> Cili është ishulli më i madh në botë, Ishujt më të mëdhenj në botë, Klima Grenlandë
> Oqeani më i thellë në botë, thellësia e Paqësorit
> Cili është vendi i parë ku gratë janë të lejuar të votojnë, kur gratë fituan të drejtën për të votuar
> Si të marrësh me qira një apartament në Mallorca
> Si për të udhëtuar me makinë me një fëmijë
> PRAGË popullsisë dhe gjeografike vendndodhjen
> Si të kalojnë një javë në Portugali
> Sa shtete në SHBA, qeveria amerikane, SHBA Lista e Shtetit
> Si të kalojnë një ditë në Zakopane
> kryeqyteti i Japonisë Tokio, numri i qytetarëve të saj
> Si për të kapur këmbë
> Si për të planifikuar shpenzimet tuaja pushime
> ide për një piknik
Gjuhë
Artikuj
Contact: kontakt@daily-helper.com
Copyright (C): Online press . All rights reserved.
Editorial board: editorial@daily-helper.com
Marketing: marketing@daily-helper.com