Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Udhëtime

Këshilla dhe idetë për udhëtimet mund të gjenden në kategorinë udhëton. Si për të udhëtuar me aeroplan, tren, autobus, udhëtimit të studentëve, shpenzimet e udhëtimit me makinë, paketa pushime familjare dhe sigurimit të lirë të udhëtimit.

---------------------------------------------------------

Qyteti më i madh në botë, qyteti më i madh në botë me popullsinë, qyteti më i populluar

Qyteti më i madh në botë është kryeqyteti i Japonisëqyteti
më i madh në botë është kryeqyteti i Japonisë - Tokio, më shumë se 35 milionë banorë Lista e qyteteve më të mëdha botërore. Shanghai, Kinë 13.300.000
Mumbai - Bombay, India 12.600.000 Buenos
Aires, Argentina 11.920.000
Moskë, Rusi 11.300.000
Karaçi, Pakistan 10.900.000
Delhi, India 10.400.000
Manila, Filipine 10.300.000
Sao Paulo, Brazil Seul 10:26
milion Koreja e Jugut 10.200.000
Stamboll, Turqi 9.600.000
Xhakartë, Indonezi 9.0 milion
Mexico City, Meksikë 8.700.000
Lagos, Nigeria 8.680.000
Lima, Peru 08:38 milion
Tokio, Japoni 8300000
New York City, USA 08:09 milion
Kajro, Egjipt 7.600.000
Londër, Britania e Madhe 07:59 milion
Teheran, Iran 7.300.000
Pekin, Kinë 7200000
> Kokaina Kolumbi dhe kravatë kolumbian të tërhequr turistë .
> Si të lirë për të shkuar me pushime
> Disa mënyra për mërzinë maj për të rriturit
> Çfarë duhet të shikoni në Barcelonë?
> morfologjia Tribulus terrestris dhe rock
> në Bosnjë me një personal, duke kaluar kufijtë e Bosnjës, një udhëtim në kartën e identitetit kombëtar
> .. destinacionet turistike në Azi
> evropiane Sigurimeve Shëndetësore Card Sigurimi shëndetësor në Bashkimin Evropian
> Sa shtete në SHBA, qeveria amerikane, SHBA Lista e Shtetit
> Si për të udhëtuar me një shpinës
> Himalaja Malet dhe pozicioni më i lartë
> Çfarë duhet të shikoni në industrinë e?
> Si për të udhëtuar me avion me një fëmijë
> Çfarë është peshku më i madh në detin Adriatik, peshkaqenë në Adriatik, peshkaqeni gjigant
> Si të mos humbur bagazhi juaj në aeroport
> Si për të shmangur vjedhjen ndërsa udhëtonte
> Si për të reklamuar udhëtimin pasuksesshme
> !? letovati Ku në Kroaci
> Si të kalojnë natën në hotel akull ?
> Çfarë shkurtesat AI, FB, HB, BB, MC, ZPR në shenjat e bordit në hotele