Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Udhëtime

Këshilla dhe idetë për udhëtimet mund të gjenden në kategorinë udhëton. Si për të udhëtuar me aeroplan, tren, autobus, udhëtimit të studentëve, shpenzimet e udhëtimit me makinë, paketa pushime familjare dhe sigurimit të lirë të udhëtimit.

---------------------------------------------------------

Cilat dokumente janë të nevojshme për një pasaportë, kostoja e prodhimit të nxjerrjes, të pasaportës pasaporta

Pasaporta duhet të shoqërohet me formulimin në vijim: kartë identiteti, prova e pasaportës, i pagesës, të fotografisë e vjetër ...
për një pasaportë duhet të shoqërohet me formulimin në vijim: karta identiteti
ose dokument tjetër, sipas të cilës mund të verifikojnë identitetin e shtetësisë kroate, dëshmi
e pagesës në buxhetin e shtetit - të holla që është merret në departamentin e policisë / stacionin *: Ballina - shumën e 320.00 kuna për një pasaportë biometrike ose një shtëpi - sasia e Kuna 410.00 për lëshimin e pasaportave biometrike në procedurë të përshpejtuar; Pagesa
paraqitjen në pullë në shumën 70.00 kuna , si dhe për lëshimin e pasaportave në procedurë të përshpejtuar tarifë administrative në shumën prej 220.00 milion - 20.00 dollarë në pullave të qeverisë, si dhe shuma e parave Kuna 200 mënyrë pagave të marra në departamentin e policisë; br fotove 1-3,5 x 4.5 cm , - fotograf theksi për të fotografuar për pasaportë biometrike; pasaportë
vjetër, e cila do të anulohet dhe u kthye;
për fëmijët e mitur të cilët janë hequr pasaportën e parë dhe kanë një kartë identiteti: ekstrakt nga lindja dhe qytetaria - fëmijët që janë më të vjetër se 12 duhet të jenë të pranishëm për të nënshkruar kërkesën ose për të siguruar një gjurmë gishtash që është ruajtur në pasaportat biometrike chip. detajet
të shtypurit
> Norvegjisht kryeqyteti Oslo, popullsia dhe zona
> Çfarë duhet të eksploruar në Pragë?
> udhëtimesh Nepal Nepalese kartëmonedhat dhe strehim
> Vinci AmbroiseTheme Park Leonardo da së
> Çfarë duhet të vizitojë në Barcelonë?
> Çfarë vit ishte kinez ndërtoi, mur kinez gjatësinë mur, një mur kinez nga hena
> mërzitshëm, qytete të shtrenjta dhe romantik
> Sveta Gera GRC TRDINOV lëndinë
> Si për të vizituar Kulla e Londrës
> Sa është e mjaftueshme për mbijetesë në Indi Delhi muaj , qira ushqim, transport ?
> Historia Eiffel Tower dhe kuriozitete
> Punësimi jashtë vendit për të mbijetuar
> Si të dal për të udhëtuar me një fëmijë
> Si të merren me jet lag
> Si të sillen në vendet arabe
> Çfarë vaksinat para se të udhëtojnë jashtë vendit
> A mund të kërkojë kompensim për vonesat e fluturimit?
> Si për të luftuar kundër sëmundjes detit
> plazhet më të bukura të botës Plazhet në Adriatik, Zlatni Miu
> Si të mos humbur bagazhi juaj në aeroport