Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

I llojllojshëm

Kategoria Ndryshme përfshin përmbajtjen nga sferat e ndryshme të jetës. Këtu ju mund të gjeni këshilla për sport, para artit, ... Cilat janë përfitimet shëndetësore të ecje të shpejtë, terapi rekreative, komunikim dhe interesave të ndryshme.

---------------------------------------------------------

Simptomet e sinusit - sinusit akut ose sinusit kronik

Ju e dini që ju njohin simptomat e sinusit dhe nëse ajo është e sinusit akut ose sinusit kronik?Ju e dini që ju njohin simptomat e sinusit dhe nëse ajo është e sinusit akut ose sinusit kronik? Simptomat më të zakonshme të sinusit janë dhimbje koke, dhimbje, butësi dhe ënjtje në zonën rreth hundës sytë, faqet, ballin dhe hundën, bajat, me shoqërues të gjelbër - shkarkimit të verdhë, ndjenjë e plotësi dhe presioni në fytyrë që është e keqe me përkulur përpara, ethe, të përgjithshme dobësi dhe lodhje, rënie shqisën e të nuhaturit, dhe dhimbje radiating të dhëmbëve. Sinusit mund të ndahet nga kohëzgjatja e sëmundjes: akute, subacute dhe kronike. Sinusit akut është edhe çdo njëri që merr më pak se 4 javë, kohëzgjatja subacute është 4-12 javë dhe kronike zgjat nga 12 e tutje javë. Të tre llojet e sëmundjes kanë simptoma të njëjta, dhe të ndryshojnë vetëm në gjatësi.
> 2 Lloji diabetin, ndërlikimet e diabetit
> Mekanizmat e mbrojtjes të instikteve mbrojtëse
> Si për të bërë një mini frigorifer nga sendet shtëpiake
> .. Si të ndeshjes Kanceri dhe kanceri
> hapat themelore në disko, valle disko apo kurs të shkurtër
> Kur dhe si të ndryshojë vaj e frenave
> Përkufizimi i bonove jonik
> Pastrimin e brendshëm dhe të kurseni të holla
> Konsumi i energjisë elektrike në familje - shpenzimet furrë dhe rosto në furrë
> Mirë filma epike, syze epike, filma klasik
> E para VHS VCR, kur ai bëri, VHS VHS VCR
> Ekuacioni për formën e linjës së nënkuptuar dhe eksplicite
> Si të shkruani një letër kërkimore
> Si priglavci
> Si deri matur në mënyrë që të trajtojnë dhimbje koke
> Çfarë duhet presionin e gomave?
> Sisak për çdo formë të fytyrës: Bangs për një fytyrë në formë zemre dhe të përballet zgjatur - prerje flokësh Bangs
> Si të shpëtoj E minjtë artificial për minjtë, kurthe për minjtë dhe minj me ngjitës
> Çfarë snowboard madhësia duhet të zgjedh?
> hershme kristiane e artit fetë e krishtera dhe ideologjitë