Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Komunikimi verbal dhe joverbal për të komunikuar emocionet dhe shprehjeve të fytyrës dhe gjestet

Komunikimi verbal dhe joverbal Postji, si dhe komunikimi dhe emocion në shprehjeve të fytyrës dhe gjeste të dërgojë një mesazh komunikimin joverbale përdoren nga gratë më mimikri, duke thënë se lëvizjen..
Komunikimi verbal dhe joverbal për të komunikuar emocionet dhe shprehjeve të fytyrës dhe gjestet

FEMRAT DHE MESHKUJT me sa duket, vetëm komunikimin, por diferencat ekzistojnë, dhe joverbal dhe me gojë.

Në komunikimin joverbal, më shumë gra përdorin Mime gjest, i thënë, duke mbajtur, duke prekur, duke pasur një distancë të vogël dhe një emocion më të mirë lexim të mirëfilltë, ndërsa burrat janë më të mira në lexim emocionet në fytyrat e thirrjeve të rreme. Në komunikim verbal, gratë përdorin më shumë ngjyrat në përshkrimet e gjuhës janë më të pasur, më të prirur për ekzagjerim, duke folur më shumë.

Burrat po flasim konkrete dhe letrare, të aktiviteteve, ndërsa femrat janë më të tërthorta dhe mjedisi. Në bisedë gratë shpesh kërkojnë fushat e marrëveshjes, dhe burrat në kërkim për zonat ku ata pajtohen me palën tjetër.
> Si të merrni për të Plutoni |? Arsimi
> Si të arrijë deri me detyrat e shtëpisë
> Free software për mësimin e gjuhës frënge
> Sa mirë ju mëson
> Si për të mësuar një theks britanik
> Çfarë bëni kur fëmija juaj urren shkollën ?
> Problemet e adoleshentëve dhe emocionet negative
> Pregaditja për kopsht
> TAKIM MENAXHIMI
> gjuha Gjermane frazat themelore
> Si sheqer prodhohet |? Arsimi
> Si të mësojnë një gjuhë të huaj ndikime në zhvillimin e fëmijës
> mbishkrim në një libër ose libra poemë për përkushtimin dhe përkushtim për një mik
> Çfarë ju duhet referenca dhe Fundshënime
> Cili është procesi i tretjes?
> Si për të ndihmuar fëmijën në të mësuar se si për të studiuar për diplomimit shtetit, kolegj studiuar për provim
> Cilat janë çertifikatat në anglisht?
> Pse shkoni në kolegj?
> Hypochondria është pjesë e jetës
> . Fëmija im është ngatërruar shpesh, të ndërtuar fjali gramatikisht jo korrekte, konfuze, e tingujt në fjalë mund ta fix it?
Gjuhë
Artikuj
Contact: kontakt@daily-helper.com
Copyright (C): Online press . All rights reserved.
Editorial board: editorial@daily-helper.com
Marketing: marketing@daily-helper.com